![]() |
Re: masini UK sau aduc la comanda
nu ai nici o masina la combinatie? am un renault 19 diesel phase 2 din 93 ? dotari servo si geamuri fata electrice.....
ceva ieftin ma intereseaza mersi poate stii pe cineva care se ocupa cu asta |
Golf 5 GTI ? sau Seat Leon 2.0 tdi >2006. Thanx
|
Quote:
|
Ala de 1,2 consuma 3 afara...
|
Quote:
|
Quote:
|
Daca ai Nissan Skyline R34(gt-r preferabil)....ce pret si ceva date tehnice as vrea daca se poate....... MS:mrhappy::mrhappy::smile::smile::)
|
De avut nu am...:D...as vrea eu.Am adus un R33 pentru un baiat la Iasi.Date tehnice gasesti pe net, preturi iti zic mai diseara.
|
Quote:
|
Nu gasesc ceva ieftin.La 9500 euro un 525d cu cutie automata si motorul facut varza.La 11000 ar fi una intreaga in stare de functionare.Mai este unul la licitatie, dar pentru detalii da un telefon, pentru ca se termina maine si sigur va creste pretul fata de ce e acum.0742622537, vlad.Daca te intereseaza elemente de caroserie, nu neaparat motorizarea pot cauta, dar tot la licitatii gasesc, asa ca mai bine ne intelegem la telefon.
|
Quote:
|
audi a4 b5? 1.6 sau tdi...
mercedes c180 1994? sau varianta pe motorina... eventual da-mi un pm cu masini pana intr-o mie de euro afara...golf & stuff |
Polo an 2000, 6n2. Sa fie fata si plafonul bun la el, motor poa sa fie praf, spatele lovit...
|
Voi incerca maine seara sa va raspund, azi a fost o zi grea, maine va fi la fel si-s praf...Scuze, dar ramane pe maine.
|
Poti sa te intalnesti cu mine la Polus asta seara sau maine? Sa vb de Polo ala... 0766474505
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:58. |
- Copyright 2026 4Tuning