![]() |
Re: Nissan S13 - drift project
bravo bravo... multe "succesuri" in continuare poate dai si tu un mic semnal cand o scoti in lume sa ne benoclam si noi putin:inyourfac:peace:
|
e o sa dau , nu prea aveti la ce sa va benoclati k saraca e cazanel acum, dar dau semn normal :D
|
4 Attachment(s)
update : 2 zile de munca si partea din spate a masinii este goala si fara insonorizare ( extrem de greu sa scoti smoala aia )
|
Quote:
|
pai am renuntat la mocheta bnachete, table de care nu am nevoie, iar la insonorizare am renuntat, 1 k nu am nevoie 2 trebuie sa fac sudurile de intaritura in continuare si roll cageul
P.S azi am dat si scaunele afara urmeaza maine consola,mocheta,insonorizare si in fata |
am demontat tot interiorul, scaunele le-am desfacut si le-am dat tapiseria jos pt a o spala la masina ( era incredibil de muradara) mocheta din fata data jos si spalata, insonorizare scoasa, maine termin de curatat, si o sa pun scaunele la loc si in weekend e programat sa o scot la o plimbare pana la garaj unde ramane sa verificam in detaliu tot la ea :D revin cu poze maine
|
Incearca sa-i faci sleepy eyes......ar fi super smecher!!!!
http://forums.nicoclub.com/zerofile/9332/NissanS13.jpg |
Quote:
http://194.88.148.107/55/06/14/78/P1020462.JPG |
3 Attachment(s)
dead man walking !!! masina traieste la propriu ! asta seara a facut primi km prim cartier YUHUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU !!! maine mergem la service sa facem retusurile sa mearga cum tre !!! A + maine baietii care au plecat in Ungaria vor participa la calificari si speram mai departe asa k sa le tinem pumniii
+ niste poze cu scaunele demontate si cu capetele de bara stabilizatoare de la Apex, am terminat de curatat totata antifonarea din masina o sa fac poze maine sa pun |
Unul dintre cele mai frumoase proiecte de pe forum, felicitari!E frumos cand vezi ca mai exista oameni, care au rabdare sa faca "treaba buna".Bafta in continuare!
|
multumesc. rabdare am pentru ca imi doresc k masina sa iasa exact asa cum vreau eu , si zic k va fi ceva frumos la final , nu mai e nici mult nici putin, depinde si de $ in primul rand
|
Frate, super masina. O sa iasa intr-adevar ceva super. Sper sa vad si eu la treaba jucaria... si sper ca soferul sa aiba potential cel putin egal cu al masinii.
|
Astazi am facut in jur de 100 km cu masina, merge ok, in limita rodajului, f multumit abia astept sa termin rodajul sa incep sa vad si eu ce stie :D
|
Vrem poze:D.
|
pai poze cu ceva nou nu am momentan, decat de la garaje :D momentan masina este in barlog, schimbam cutia pt k era terci, un simering din spate de la volanta (era nou nout si picura ) si alte mici detalii :)))
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:19. |
- Copyright 2026 4Tuning