![]() |
re: Ford Granada 2.0 V6 - 78'
Am intetels ..... insa fara suparare .... semnatura "Un simplu Ford...clasica din 78" nu se aplica sub nici o forma ..... inteleg, ador si aprob masinile sleeper insa un wannabe sleeper (ma refer la motor) si glumele (sa le zicem la culori etc) sunt un NO NO cu siguranta.
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
era sa fac o mare greseala cu sierra aia, dar cineva a ajut grija sa ma indrume pe drumu bun si sa termin ragalia asta...sau poate si astea sunt vorbe in vant... |
hai frate..si eu care speram...:)) ce era cu sierra? plm...cauta si tu un motor bun cum am zis eu mai devreme da s-a dus postu p**ii de suflet nusht unde :))
|
am gasit un motor bun, trebuie sa il pun pe masina doar...sierra aia e naspa cu actele, adika no acte si nu are rost sa renunt la o masina cu acte in regula pentru una de piese. :)
|
... este vorba cumva despre o Sierra 2.8i biturbo?
|
nu...era una gri :) cu injectie daia veche mecanica...
|
2 Attachment(s)
probabil ca ar trebui sa stiti, a venit vopseaua Sponsorizata de KLAR :D oficial sponsoru meu e KLAR la vopsea ;) poze cand ma apuc, s-o paint :D
|
Daca e buna vopseaua, iti trebuie exact jumate din cantitate :)
vezi la body cu ce ti-am zis pe mess, repara, nu vopsi inainte :wink: |
totu se repara....si se intareste pe alocuri ;)
|
eu zic sa o dai la remat si cu banii de pe ea sa faci dacia turbo gtt :)) e mai buna investitia decat toate motoarele 2.3.8.9,i+x+y obosite la un loc:))
|
sau sa-ti iei un Alpine Turbo..direct si gata si atunci promit sa o rascumpar pe lizuca :D
|
Quote:
Quote:
deocamdata lizu ramane, pana o sa gasesc un motor capabil pentru ea, sau o sa plece spre un pasionat de clasice...sa o faca clasica si atat. |
Bai omu, cred ca vin si ma tin de capu' tau pana o termini - clasica, sport, cum o fi, numai finalizeaz-o intr-un fel.
|
imi cer scuze de off-topic
Axelstorm - tu terminati masina ta :rolleyes2 sper sa nu imi iau ban ...... DMX- bafta cu masina |
Quote:
Quote:
mersi, sa vedem...e nevoie de bani pentru ford, ca sa fac ceea ce vreau eu cu el :lol: foarte multi, deocamdata strang, si ma dau cu dacia 8) |
| All times are GMT +2. The time now is 16:43. |
- Copyright 2026 4Tuning