![]() |
re: MK3 - G E K
la partea de jos a spoilerului,partea facuta neagra imi place cum arata :)
|
de azi mașina a intrat la vopsit, mâine ma duc sa aleg culoarea și pana săptămâna viitoare e gata cu totul. și cu ocazia asta am găsit pierderea de presiune de la centralizata. era chiar sub ochii mei doar ca eu mai cu strabism asa nu am văzut-o, pe ușa din dreapta la balamale nu se îmbinau bine doua furtune. eu nu am avut ochi pentru partea aia :paper:
|
ce culoare o vei face ? schimbi culoarea sau tot aia o lasi?
|
eu as zice sa nu schimbi culoarea, apare pe putine golfuri,mie imi place,bafta si asteptam poze ,salutare
|
hai bafta cu masina..sa iasa ceva frumos:twisted:
|
nu schimb culoarea, am fost azi sa aleg si parca nu o vedeam alta culoare asa ca am luat tot culoarea asta. imi pare rau ca nu pot sa stau sa o vad cand iese de la cuptor dar asta e, ii revine lu' tata onoarea de a o conduce "noua masina" prima oara :D
sa fie bafta aia, ca e mult de munca la ea, mi-e si groaza ca in weekendul urmator trebuie puse toate la loc |
bafta , sa iasa ceva frumos ;)
|
multumesc! abia astept sa ma duc acasa sa vad ce a iesit, daca eram acolo cred ca ii stresam pe aia toata ziua
|
3 Attachment(s)
gata:peace::peace::peace::peace::peace::peace::pea ce:
|
ce bn arata :X
|
frumoasa foc...sa ai grija de ea
|
parca e noua acum
|
1 Attachment(s)
marfa a iesit lacrima , nu credeam ca o sa iasa atat de bine , merita si ea acum niste jante pe 16 sau 17 . ce ziceti de pleoapa asta ?
|
ce vrea mario sa spuna e daca o pleoapa daia ar da bine pe masina mea?
nu mai am rabdare sa o vad, o sa stau ca pe cuie pana sambata cand ajung acasa. chiar ca arata ca noua! |
super fain a iesit. cat te-a costat vopsitu?
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:08. |
- Copyright 2026 4Tuning