![]() |
Re: BH 04 ARO
Esti okay, felicitari, arata bine masina, este modificata cu gust, te-a ajutat mult si designul ei. E o masina care arata bine din fabrica. Felicitari si imi cer scuze pt. ca am fost acid dany let, dar sunt foarte multi care critica, si au dacii cu semnul nike pe luneta ,embleme bmw, parasolare cu o`neill sau mai stiu eu ce... Am impresia ca ti-am si vazut masina prin Bucuresti. Te salut
|
:peace: :peace: :peace: felicitari pt ..... bijuteria aia albastra!abia astept sa vin la oradea sa-l vad!!!!
|
Atat zic, Pragul ala e dubios, sigur e pus cum trebuie pare a fi de pe partea dreapta
|
Quote:
|
e frumoasa masina....pe exterior....interiorul nu-mi place ..parca e prea incarcat......
|
some new pictures ???
|
nu mai sunt poze frate.... gata deacuma... vor veni poze cu masina pe la show-uri...
|
Quote:
in legatura cu pragurile:poate de aia va ziceti ca am pus invers ca ati vazut multe puse asa.dar 100%ca asa trebe.dar de fapt o sa vedeti ce frumos fuge linia cu bara fata si partea din spate a pragului cu fusta pe spate.trebuia sa modific pragul sa scot cumva diferenta mare de nivel cu bara de fata (care e jos de tot) si cu partea de spate al masini care e original. iar cu pozele:mai am pina cand vin cu pozele de la showuri maine seara o sa fie gata complect ursu acuma am venit de la vopsitor cu capota deja pe masina, ca e gata si aia.maine mai tra sa finisez cateva lucruri si sa curat toate masina interior exterior... poate mai am ceva maruntisuri si pe duminica .dar sambata seara oricum scot un pic la strazi... vin maine seara candva cu pozele |
1 la mana
BINE DOMY!!!!!! 2 la mana in pozele cu opelul, care nu au ce cauta aici, numai in unele poze sunt stopurile lexus, si sunt 2 tipui de jante...eu atata am observat, ca nu sunt la fel pozele (poate or fi din stadii diferite de tuning). |
Asa cred si eu. Cred ca a pus poze din diferite stadii de ....sa`i zicem tuning.
Oricum e super Opelu`....discret si cu gust. |
|
8 Attachment(s)
pozele vorbesc de la sine... felicitari incaodata doomy. aa si inca ceva... un film... merita...
|
cat crezi ca o sa iti reziste bara fara ? :(
|
pai bara fata o sa reziste cat o da domnul... stii tu cum este in sporturile astea. ce strici duminica, repari in timpul saptamanii. am vazut eu pe o masina f joasa cu spoilere adevarate, avea senzori de parcare in bara...
|
mai sa stii e o idee , eu cel putin plang cand tre sa traversez orasul cu gumele de 215/40/16 , nu stiu ce fac astia cu banii pe car-i dau pe Rovigneta si alte cacaturi de taxe.
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:10. |
- Copyright 2026 4Tuning