![]() |
Re: Cafeneaua membrilor KATANA TEAM
i`auzi valexe, iei roatele in casa noaptea:))
|
pana pe 3 roti doar unul in tot piatra neamtz-ul poate avea , si acela sunt eu ... ashaì MTM ?? =))))))))))))))))))))))
|
Quote:
|
cate 3 gauri de surubelnitza in fiecare :-)
|
Quote:
|
nuj k nu l-am intrebat :-s
|
Quote:
|
@ Diesel => vezi ca e thread la noi aici " AVATARE / SEMNATURI " , citeste ultimul post al meu ... pentru semnatura :)
|
2 Attachment(s)
... ieri m-am pricopsit cu un Omega B 2.5 V6... e ceva de motorul asta? aveti prieteni care au Omega... idei de tuning... abia astept sa dau o tura pana in Polonia :)... acum masina primeste distributie complet noua, discuri si placute, schimb de ulei.. deci va mai sta putin in service.
...aveti pe cineva la vreo firma de asigurare.. RCA.. imi trebuie o confirmare ca pe timpul cat am condus in tara nu am avut nici un accident?:rolleyes2 Servus von Berlin. Marius |
Felicitari Marson, da, varul meu are o Omega B 3.0 MV6 215 CP. Ai TC ? Da cercuri ? Sa ai grija de ea si pune poze sa vedem:X
|
..ms fain... are si TC... nu am condus-o decat de la neamt la service... vreau sa o pun la punct.. apoi vedem daca da si cerculete.. insa nu asta e principalul... am luat-o ca si masina de familie.. deci... siguranta e pe primul plan ;)
...pozele urmeaza... |
Quote:
|
Quote:
daca da cercuri , poate am sa aflu eu :-" ps. pod , incearca sa trimiti parasolarele si stikerele prin bus intr-o zi pentru Vlad si Adi , iti dau eu banii cand ajung acasa ...10x |
marcel da fa parasolare acolo in iasiii ma :)
tie lene sa te duci la o foliere ca nam niciun ban is chel we nici de o guma orbit nam |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:52. |
- Copyright 2026 4Tuning