Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   KATANA TEAM (https://forum.4tuning.ro/587-katana-team.html)
-   -   Cafeneaua membrilor KATANA TEAM (https://forum.4tuning.ro/587-katana-team/108685-cafeneaua-membrilor-katana-team.html)

trafy-vr6 05-05-09 08:29

Re: Cafeneaua membrilor KATANA TEAM

i`auzi valexe, iei roatele in casa noaptea:))

diesel_andy 05-05-09 11:48

pana pe 3 roti doar unul in tot piatra neamtz-ul poate avea , si acela sunt eu ... ashaì MTM ?? =))))))))))))))))))))))

buddy_lexx 05-05-09 12:25

Quote:

Originally Posted by diesel_andy (Post 2290366)
pana pe 3 roti doar unul in tot piatra neamtz-ul poate avea , si acela sunt eu ... ashaì MTM ?? =))))))))))))))))))))))

prea tare.. da chiar pana sau erau doar desumflate?

diesel_andy 05-05-09 12:29

cate 3 gauri de surubelnitza in fiecare :-)

buddy_lexx 05-05-09 12:29

Quote:

Originally Posted by diesel_andy (Post 2290522)
cate 3 gauri de surubelnitza in fiecare :-)

si a 4 roata de ce a lasat`o ne gaurita?:)))

diesel_andy 05-05-09 12:41

nuj k nu l-am intrebat :-s

Teo MTM 05-05-09 13:24

Quote:

Originally Posted by buddy_lexx (Post 2290524)
si a 4 roata de ce a lasat`o ne gaurita?:)))

Nu a mai apucat să îţi facă şi pe a 4-a :-)) !

VaLeX 05-05-09 15:35

@ Diesel => vezi ca e thread la noi aici " AVATARE / SEMNATURI " , citeste ultimul post al meu ... pentru semnatura :)

Marson 06-05-09 08:11

2 Attachment(s)
... ieri m-am pricopsit cu un Omega B 2.5 V6... e ceva de motorul asta? aveti prieteni care au Omega... idei de tuning... abia astept sa dau o tura pana in Polonia :)... acum masina primeste distributie complet noua, discuri si placute, schimb de ulei.. deci va mai sta putin in service.

...aveti pe cineva la vreo firma de asigurare.. RCA.. imi trebuie o confirmare ca pe timpul cat am condus in tara nu am avut nici un accident?:rolleyes2

Servus von Berlin.

Marius

trafy-vr6 06-05-09 08:24

Felicitari Marson, da, varul meu are o Omega B 3.0 MV6 215 CP. Ai TC ? Da cercuri ? Sa ai grija de ea si pune poze sa vedem:X

Marson 06-05-09 08:38

..ms fain... are si TC... nu am condus-o decat de la neamt la service... vreau sa o pun la punct.. apoi vedem daca da si cerculete.. insa nu asta e principalul... am luat-o ca si masina de familie.. deci... siguranta e pe primul plan ;)
...pozele urmeaza...

podx 06-05-09 11:25

Quote:

Originally Posted by Marson (Post 2292995)
... ieri m-am pricopsit cu un Omega B 2.5 V6... e ceva de motorul asta? aveti prieteni care au Omega... idei de tuning... abia astept sa dau o tura pana in Polonia :)... acum masina primeste distributie complet noua, discuri si placute, schimb de ulei.. deci va mai sta putin in service.

...aveti pe cineva la vreo firma de asigurare.. RCA.. imi trebuie o confirmare ca pe timpul cat am condus in tara nu am avut nici un accident?:rolleyes2

Servus von Berlin.

Marius

frumoasa masina marius sa o stapanesti sanatos sa o vedem si noi in tara :P

VaLeX 06-05-09 11:28

Quote:

Originally Posted by Marson (Post 2293071)
..ms fain... are si TC... nu am condus-o decat de la neamt la service... vreau sa o pun la punct.. apoi vedem daca da si cerculete.. insa nu asta e principalul... am luat-o ca si masina de familie.. deci... siguranta e pe primul plan ;)
...pozele urmeaza...

cu prima ocazie , te "botezam" cu stiker si parasolar :)
daca da cercuri , poate am sa aflu eu :-"

ps. pod , incearca sa trimiti parasolarele si stikerele prin bus intr-o zi pentru Vlad si Adi , iti dau eu banii cand ajung acasa ...10x

podx 06-05-09 11:34

marcel da fa parasolare acolo in iasiii ma :)
tie lene sa te duci la o foliere ca nam niciun ban is chel we nici de o guma orbit nam

VaLeX 06-05-09 11:42

Quote:

Originally Posted by podx (Post 2293573)
marcel da fa parasolare acolo in iasiii ma :)
tie lene sa te duci la o foliere ca nam niciun ban is chel we nici de o guma orbit nam

vorbim pe mess ...

All times are GMT +2. The time now is 16:52.

- Copyright 2026 4Tuning