![]() |
Re: Made in Japan (Mazda) vs. ...?
aia de 160 nu era in mintile ei.
iar aia tubo i-a dat cam 4 masini cu presiune 0.3 deci maxim 160-170 de cai. Multa galgie domne :) |
Quote:
crx 2 de 160 de cai ... n-ai sa bati tu prea curand fara investitii consistente :P mi-ar place sa vad batman-mobilul batand un crx de 160 de cai .. dar pentru asta trebuiesc investitii serioase :) SPOR la modificari :P |
:))) nu mi-am luat 4 masini,prima oara cand m-am dat cu CRX turbo a plecat putin in fatza,a2a oara am plecat eu mai bine si el zice ca a plecat prost .. a1a a2a a3a am fost in fatza lui,el poate confirma,pe sfarsitul la a3a a venit tare si ma depasit,ma batut bineinteles,daia am zis ca nu am luat bataie rau!
Sau daca vreti sa va simtiti mai bine nitel,prima oara ma batut ca lumea,a2a oara foarte putin!Probabil stiti ca nu sunt genul sa le infloreasca si nici nu ma laud!! Iar cu CRX de 160cp,prima oara a fost alt sofer in masina si nu a avut nici o treaba,de altfel am lasat-o si moale! A2a oara a trecut soferul ei la volan,am ratat`o pe a3a(se mai intampla mai ales ca am avut probleme nasoale in seara aia),iar pe la 300m fiind cam unu langa altu el a abandonat spunand ca ma batut:lol: I-am zis k mai e pana la 400m .. in fine,ne-am mai dat odata si l-am batut,l-am batut chiar binisor zic eu! Acum nah,cand i-am intrebat pe baieti daca vor sa ne dam au sarit toti ca vor ... acum aud soapte la ureche ca a avut masina probleme! Okay,si a mea a avut probleme,m-a lasat ambreaju dar si-a revenit,e posedata masina .. Si eu am avut probleme,EU le-am zis de la inceput,toti am vrut sa ne dam,acum cautam scuze .. eu nu am invocat nici o scuza cand m-a batut cea turbo,din contra l-am felicitat si i-am spus ca nu are nici un rost sa ne mai dam cand ii face si restu la ea! Ma rog,fiecare cu ale lor ... Si .. cum le-am zis si baietilor aseara,cu ceva timp in urma mai era alta Honda de 160cp,am reusit sa ma dau cu el de abia de la a2a ca era trafic,si pe urma am prins liber aman2 .. nu ma laud si nici nu`mi ridic masina in slavi,dar Honda n-a avut nici o treaba! Cand a ajuns langa mine la semafor ma intrebat daca am soft:???: Fratilor,masina mea va repet,are 1115kg cuplu 157n/m din ce m-am documentat pe carfolio.com si 136cp din ceea ce scrie pe talonul de Austria(de notat ca toate MX-3 V6 de pe mobile.de au 133cp),nush cum vine asta,ma rog,iar la capitolul modificari nu am decat teava,care e ca dreaq facuta parerea mea .. catalizatorul eu l-am dat jos,asta a fost primul lucru ca l-am facut cand am luat masina:lol:,in rest nu mai exista decat toba intermediara care e cam sparta si aia,iar finala nu exista,este Y cu 2 tipsuri..iar la admisie am decat un filtru sport de 100ron(Dectane),pardon 2 filtre sport :))) unu mic ce tine loc de vaccum sau ce era..epurator :-j Nu vreau sa mai aud nici un fel de discutii la adresa masinii mele,eu v-am prezentat rezultatele care le-am obtinut cu ea,nu e treaba mea daca unu cu o masina mai puternica il bat apoi spune ca nu ii trage bine masina! Poate e asa,poate nu e asa , eu v-am prezentat ce sa intamplat .. poate chiar nu bat CRX de 160cp .. sau poate chiar bat si altele P.S.: http://www.carfolio.com/specificatio...car/?car=38291 HONDA CRX Mazda MX-3 - http://www.carfolio.com/specificatio...car/?car=34177 |
Din cate tin minte kidule aseara a zis toata lumea ca nu a plecat inaintea ta la prima cursa.
Eu iti zic ce s-a vazut la finish, ca doar acolo am stat la terminarea celor 400m. Cand v-ati dat a doua oara cand a dat a 3-a a trecut pe langa tine. Nu iti zic ce am auzit, iti zic ce am vazut. Voi stiti ce aveti la masini si ce nu aveti. Eu personal stiu ce are honda aia turbo si stiu de cat timp e pe strazi (o saptamana). Restul e can can. Daca nu puteti sa dati niste rezultate corecte atunci normal ca exista discutii. Cand dai rezultate da-le corect (evident cu observatiile personale de rigoare). Sa ai bafta la ea si sa vedem niste modificari (personal iti zic ca e urat cu spume kitul, nu mi-o lua in nume de rau, dar fa-o sa arate mai omeneste, e doar o parere personala. |
Quote:
Iar kitul nu vreau sa-l schimb :x:lol: As vrea sa schimb masina cred .. m-am cam saturat de ea:???: |
Si asta e o varianta.
Dc nu iei una care o pastrezi si care sa o si modifici? |
Quote:
Nu sunt genul sa tin o masina o viata intreaga:???: |
una peste alta,lumea zice ca n am furat startul,ca doar n am ce sa fac cu el :lol:
daca la 0,3 si cu softul stock am fost in fata,intradevar sapt viitoare cand se vor schimba datele problemei nu are rost sa ne mai dam,nu in formula asta ce l putin :) dar am vazut ca mai sunt masini cu potential in fanatik :) astept "provocari" numai bine |
Quote:
Ne mai auzim!Bafta cu modificarile si nu numai:!: |
dap,vreau :) tinem legatura pe la rond pe acolo ;) salutare
|
ti-am vazut azi batmanMOBILUL :))) la benzinarie la petrom. e galagioasa rau
|
Quote:
Topicul se poate inchide ... |
ai dat-o ma gata ?
|
Quote:
Deschid io ori topicul asta din nou ori altu .. doar rabdare sa fie:twisted: Sa videm :rolleyes2 |
Va astept la start :-P
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:07. |
- Copyright 2026 4Tuning