![]() |
Re: 1 MAI 2009 CONSTANTA
Eu sunt de parere ca cea mai buna idee este sa se fixeze 100 de cai limita minima.(in acest mod se scapa de puzderia de Matiz-uri si alte masini care populau grupele A1 si A)Parerea mea....nu dati cu pietre.
|
Quote:
Sincer acele dacii la intamplare au facut cel mai mare spectacol , la care publicul ramanea uimit ( repet nu conducem dacii avem masini care inchid gura multora deci nu as avea motiv sa iau apararea celor cu cai putini ) dar din punct de vedere organizatoric ii vor iesii si mai multi bani ( si sa nu-mi spune-ti ca un organizator nu se gandeste si la asta ca este o minciuna ) si creste durata cursei. Ca exemplu sa ma duc la o cursa in tara care automat fara grupa A1 si A care ar dura mult mai putin sa zic vreo 2 ore si putin .... pei decat sa vin pt un spectacol de 2 ore mai bine stau acasa decat sa bat drumu , pana la urma puteti avea rabdare ca acele grupe sa se dea , intre timp se socializeaza lumea chestie care tot timpu am facut-o pana sa intru la grupa mea ... Nu cred ca ar fi corect , doar ca acum ce sa zic noi cei cu masini peste 100-200cp nu mai suportam acele grupe. Repet nu te supara pe mine si nimeni dar este parerea mea ca totusi ar trebui sa le dam si lor sansa care am avut-o noi toti la inceput. |
Ai zis-o bine n-am ce spune, daca te gandesti asa intr-un mod sentimental si nostalgic, ai dreptate recunosc.
Am 2 lucruri de comentat insa: - Faza cu timpul, daca in 2-3 ore se termina piramidala nu s-ar termina cursa, am avea inca 2-3 ore de libere unde ne dam tot cu masinile adevarate sa adunam macar 5-6 treceri :) - Presupui ca participantul cu "dacie" (si aici includ mai multe masini) comun de AZI este tot aia cu participantul care incepea fenomenul de acum 8 ani. Din pacate insa daca te uiti calitatea celui de azi este slaba, si aici ma refer ca om. Nu inseamna ca unii cu masini performante nu sunt idioti dar statistic domina ceilalti cred eu :) |
La ultima faza , da si nu , pentru ca situatia materiala daca o iei in calcul a unui mecanic super priceput este proasta ca nu au avut parintii sa ii dea macar un avans mic decent in viata , dacia lui si el poseda notiunile , dar de asemenea te aprob ca marea majoritate sunt gen pushti kitch tuning etc , in fine.
Sincer cred ca singurii in masura sa ia o decizie finala absoluta pt toate cluburile in astfel de cazuri este FRAS , dar probabil nu asa devreme , pana atunci fiecare club decide cum vrea sa faca cursa , fie ea peste 70 sau 100cp , doar ca vor vedea primii avantajele sau consecintele unei astfel de decizii. Spor la organizare. |
Quote:
Numai fii asa intrigat ca sunt baiat bun:)))))) |
In tagoviste .. Sunt navetist:)))))))))))))))))))
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
YZF ai mare dreptate in ce spui dar totusi se intampla acum multi ani. La o indemanare cu siguranta acele dacii fac cat de cat fata dar vorbind despre o cursa de viteza ....cu siguranta sunt de mult depasite. Nu spun ca nu sunt cateva masini exSGM, exWRC si cu siguranta nu se opreste lista aici dar......suntem totusi 2009 , calitatea acestor curse a crescut in acesti ani cat si calitatea masinilor. Nu cred ca cineva ar vrea sa scoata grupele mici dar daca la acele grupe vin masini care nu au modificari serioase ajung iarsi la discutii ca nu ma dau cu ala , ca ala are nu stiu cati cai....plus ca ....stim cu toti cum la Pitesti grupa de 1800 cm a fost castigata de BMW 325 si locul 2 la 2000 Aspirat a iesit Tico.....asa ca .....nici in 2009 si mai ales acum can economic suntem la pamant orice organizator va incerca sa acapareze cat mai multi participanti , pt ca cheltuielile sunt mari si uneori mai pui si bani de acasa.
|
o sa fie bine..locatia perfecta...taxa..asta trecem peste..:) nu conteaza ordina grupelor parerea mea...nu este televizat nu scade audienta..:)
|
Quote:
|
va dati seama ca din 1000 de spectatori, daca ar mai sta 150 la grupele mici
|
sau ar merge alternativ.. adica dupa a sa inceapa grupa c dupa b grupa d.. etc..
e doar o propunere.. |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:58. |
- Copyright 2026 4Tuning