![]() |
Re: sexy braileanca B 44 DVL
Mishto piesele confiscate:P am gasit si eu un bord pe o batrana din 71 aflata la dezmembrari,frana de mana in bord,tapiterie originala si toate cele,insa nustiu ce sa fac nu prea sunt bani si masina are alte prioritati.Sunt curios ce o sa ii cumperi si sa imi spui si mie de unde le-ai procurat.P.S. Mishto ornamentul cromat de la capota(ca al meu e lipsa :(()
|
mersi mersi:D bordul e dombadit din familie as putea zice:)))) si e impecabil:D pivotii cred ca imi vin maine si saptamana asta trebuie sami fac timp sa dau amortizoarele jos sa le duc la facut:) mai nasol e cand ai servici toata ziua, dar imi gasesc eu timp sa le dau jos:D si sper saptamana viitoare sa am suspensia:D facuta ceas:D
|
vezi sa nu iti sara vreun arc in cap....!
|
ti-am gasit niste cleme de capota sherifu ;) da un semn pe mess.
|
Quote:
|
Cu arcu nu e de gluma,yo stiu unu de se belea la tasu cand dadea un arc jos si apoi arcu` l-a dat cu cracii in sus :D Si ca sa nu fim off topic FOLOSITI PRESA DE ARCURI
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
astazi au venit si pivotii:D weekendul asta dau jos arcurile si amortizoarele:D si saptamana viitoare ma apuc de suspensie:D si mai am o mica chestie de facut weekendul asta, sa vedem daca da bine pe masina:D
|
tare marca asta LEMforder...=))) sa ii rupi sanatos!;)
|
Quote:
|
Poate nu ii rupe :P ( vezi ca iti dau un PM )
|
te-au costat mult?
|
Quote:
Quote:
|
sunt ce`i mai buni pivoti existenti pentru dacie, si l`au costat mai putin ca ordinarii aia de Pitesti
P.S.: YGS`ule vezi ce greseală faci cu intăritul amortizoarelor |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:47. |
- Copyright 2026 4Tuning