![]() |
Re: Provocari
Nu vor fi :)
|
Nah hai va dati cat ii honda iin service pana vine iarna haideti dativa..tekin scoate-o si sa va dati ce saracia sau fugi de provocarea lu tristan...a si ampropo am fost azi la SERVICE dacia si am vazut actibild ca si al tau cu typeR pe un stergator si un final de logan...sper ac nu de acolo l-ai luat..:D si haideti dativa :D
|
Quote:
si nu inteleg de ce...ne ascunde ceva?:drdodgy: Ia zi-ne si noua Tekin...provenienta acelei masini?DETALII !!! :eyebrow: Scopul si durata vizitei? Sau poate e ca la cainii aia de rasa...ai adus-o pt monta?:evil_laug |
provocare se amana vreo 3 luni nu mai am permisu.......la revedere
|
Quote:
|
ehehehehe virgula hehehehehehe virgula heheheheheh punct mai vorbim dupa 3 luni puncte puncte
criss bre nu ma fii asa sigur pe tine..... sa nu uiti cea ce ai scris aici o sa rad de voi...... |
CIne rade la urma rade mai bine.
|
Quote:
|
Deci acuma tzii frica de dacia portocalie...ha?
Peste 3 luni fara V-tec nici nu ma mai dau cu tine ... |
bre mergi la politia imi recuperezi tu permisu apoi ne dam bine ??? peste 3 luni nu o sa mai am vtec o sa am altceva o sa te pupa altcineva
|
nu cred ca mai are rost sa scriu aici ceva.....vorbim dupa 3 luni
|
Quote:
|
Tristan,daca isi pune TEKIN V-tec te va alearga:)...daca ramane la 2.3 nu va face nush ce victime.....da la design arata super...tot Aradu stie de preludu' negru.
Sunt f curios sa vad cum o sa traga portocala,cade intr-o grupa unde inca are sanse.. |
Quote:
|
La grupa C 5urile gtt sunt suverane...da si g60 se poate face "rau" cu bani -putini:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:23. |
- Copyright 2026 4Tuning