![]() |
re: Oltcit Club 11R - DJ 38 RME "White Bison"
Părerea mea este că arată execrabil spoilerele astea!:(
Nu se aliniază deloc cu mașina, deloc! Ps: evacuările sunt cam strāmbe!:???: |
astupai gaurile alea trei dintre masca si spoiler si cu evacuarile alea mai bine punei-le in laterale unde ai si locul acela pt evacuari ca nu ii sta bine asa...toate bune si un paste fericit,sa ne auzim sanatosi;)
|
toba , si spoilerele asa le-am luat!!! stiu si eu ca nu e pe centru toba si gaurile finale , dar nu ramane asa!!! am specificat toata masina o sa aiba o linie (spoiler fata-praguri-spoiler spate) asta dupa Paste!!! Motorul ma straduiesc si-mi "strang cureua" ca sa-l comprim....ramane de vazut ce buget imi ramane!!!
|
pune-i barele originale...cu asta arata ca naiba...bara fata zici ca este plug...:(
|
astept sa vad cum le aliniezi , ca sa nu comentez de acum :???:
|
Trebuie putin aliniate si niste praguri pe masura,in rest eu zic ca da bine
|
1 Attachment(s)
TZH-ule masina va avea linie...stiu si eu si sunt constient de treaba asta ca "arata ca dracu" , dar ii iau niste praguri care sa aiba linie cu spoilerele le, unesc cu semiaripile (cu kit fibra...etc) si o sa dea alt fel !!! plus ca in poze soileru de fata pare exagerat de coborat , dar uitandu-te de jos se observa ca e suficient de ridicat inca sa nu-l consider "plug"....plus de asta arata asa pentru ca e coborata de fata , iar de spate e aceeasi ca de fabrica:???:....dupa ce reusesc s-o cobor si de spate...se ma ridica putin de fata si va arata ok!!! stiu si ca modelul spoilerelor nu e unicat...si ca mai sunt cateva oltcituri care mai au genul asta de spoilere, dar pentru inceput ma multumesc si cu astea!!!:D
uite asa va arata cu pragurile unite + ca oltcitul din imagine are acelasi model de spoilere ca si mine!!! |
numai pe spate, pe fata difera, ...seamana putin, dar difera...
|
Urate spoilere,pune-le pe JCW :))
|
Pragurile le gasesti la un pret de 50-90lei.
Cele cu 50lei sunt scoase din matrita si nu sunt finisate. Cele cu 90 sunt finisate numai trebuesc puse pe masina. |
Pot spune ca spoilerul arata destul de bine..mai trebuie lucrat putin dar nu cine stie cat!
Tevile de evacuare insa mie unu nu prea imi plac...poti pune o evacuare sport de la imbinarea cu toba finala si sa iasa doar o teava pe partea dreapta a masinii...zic eu ca ar arata mult mai bine;) bafta! |
Quote:
Quote:
Quote:
|
4 Attachment(s)
stiri noi :P !!!! scaunele lu' TZH-ul sunt la mine...
ps: poze noi...maine sper sa montez scaunele:) |
Poi el ce pune,sau ati facut schimb?
|
Eu mi-am luat scaune de citroen c2,oricum de cand pandea catalin momentul,cred ca ma batea daca le dadeam la altcineva:lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:18. |
- Copyright 2026 4Tuning