![]() |
Re: Machete in lucru - eddycdk
de logan se mai aude ceva?:sad:sunt foarte curios in legatura cu el.ai abandonat proiectul?
|
Quote:
am multe pe cap si nu stiu cand/daca imi voi mai gasi timp si pt Logan... asta este...:cry: |
7 Attachment(s)
am uitat de pozele cu 350Z...in stadiul actual
am facut ceva si pe la interior intre timp am tot lucrat la un VW Caddy :rolleyes2 cum nu exista la scara 1/24, m-am gandit sa-l fac dintr-un Touran, cele doua modele avand multe similitudini in realitate inca mai lucrez la caroserie, insa interiorul este 99% gata ;) caroseria a fost imbracata cu foi de plastic (styrene) si ceva chit pt a reproduce modelul Caddy va fi varianta VAN , de marfa mai pe romaneste, insa in versiunea german style :twisted: am suprainaltat partea de sus, si usor, usor incepe sa prinda contur maine poze noi cu stadiul actual si cu interiorul |
suuper tare. chiar imi place ideea cu caddy. abia astept sa-l vad terminat. p.s. nu mai trb sa fac faru' la murcielago ca lam gasit.
|
imi place mult nissanu' astept finalul
|
Quote:
|
Quote:
caddy, da, singurul din lume la 1/24 ;) Quote:
Quote:
|
2 Attachment(s)
uite pozele cu jantele si oglinzile,dar sa ii dai zoom ca sa vezi cum sunt prinse oglinzile,ca nu camera profi,si nu au iesit calumea
|
Ummm hmm hmmm da...tre sa vin cu ceva tare:)).
O sa fie un battle pe cinste. Imi place mult spatele.Capota ai dat-o jos?Cum:oops:? Trebe sa ma straduiesc sa pun si eu niste poze...nu mai am poxilina:oops:... Iti urez bafta:D! |
Iui mama da se anunta furtuna aici...abia astept sa vad Caddy si imi sta capul numai la Golf-ul ala frumos:!::!::!:
Spor la treaba man |
Quote:
nu prea este ceea ce am nevoie daca e ceva te anunt Quote:
peste balamale o sa lipesc o alta capota de carbon :twisted: da... arata bine si din fata si din spate, e kit VeilSide de mazda RX8 am zis sa fie mai altfel decat restul de 350Z cu VeilSide bodykits si l-am adaptat pe cel de mazda mai este de lucru... Quote:
viitorul Caddy...e de la tine, trebuie sa stie lumea! de precizat ca la Golf n-am mai lucrat, am patit o neplacere :cry::cry::cry::cry: cu multe masini si s-au rupt/strambat elemente la ele si am fost mort de suparare :cry::cry::cry: am tot bibilit pe la ele si unele sunt aproape gata de pus la loc in vitrina dintre cele afectate grav: Bora aia mata, Passat alb, Golf R32 gri, Beetle in lucru, 300C si Modena portocalie toate au suferit avarii grave si Bora + Passat au necesitat revopsire Bora e gata revopsita si mai are cateva elemete de montat, in schimb Passat-ul ... zace desfacut :cry: restul au fost remediate 99% |
Pai cum asa,ce sa intamplat?
|
Quote:
|
Chiar ma intrebam daca e aia...imi pare rau de cele intamplate man:!::cry::cry:
|
Quote:
Quote:
Quote:
pai, cand au fost aduse acasa la mine, in momentul in care am bagat cheia in yala, s-a rupt cutia in care erau si au cazut pe granitul de pe casa scarii :cry: nah... si eu am fost EXTREM de suparat, n-am putut sa adorm decat spre dimineata, dar asta e... acum ce sa mai fac am remediat in mare problemele si a ramas Passat-ul sa il revopsesc e aiurea ca are instalatie electrica si sunt lipite cu super-glue becurile si LED-urile de caroserie... plus ca mai fusese revopsit o data... nush ce o sa fac as face retus local pe bare, dar nu mai stiu ce alb am folosit si nici ce marca de lac am dat peste albul respectiv... deocamdata l-am abandonat desfacut printr-o cutie si vad eu ce si cum... va tin la curent! in rest sunt bine toate maine pun si pozele promise cu interioarele de Caddy si 350Z |
| All times are GMT +2. The time now is 01:09. |
- Copyright 2026 4Tuning