![]() |
re: Espero low-rider
8 Attachment(s)
Hristos a inviat !
Am pus jantele mai mari, macar asa de proba :D. Inca nu le-am vopsit... Poze de la gratar de Paste, de la Pestera Sf. Andrei ! Nu dati cu pietre (pardon, cu oua!...rosii) , era masina fff murdara si daca tot am bagat-o prin padure, nu avea rost sa o spal inainte ;) Plus ca in unele poze mai sunt inca 2 masini super !!! O sa urmeze chestii foarte tari !!! |
Bravo pentru masina,draguta.Da-mi voie sa iti sugerez ceva : Daca tot ai folie pe ea si la culoarea stalpilor iti recomand sa vopsesti si plafonul negru.rezultatul:nu o sa mai fie salupa ci IAHT!!! garantat!este si la mine in oras una facuta astfel si e super belea,doar ca la respectiva are si geamurile din fata foliate.Daca am s-o prind parcata pe undeva iti promit ca ii fac niste poze si le pun pe topicul tau!:-)
|
eee.... se schimba total fata cu jentile astia pe ea.... e super, dar poti sa stai in ea, adica rezisti la zdruncinaturi, ca la ce drumuri sunt.....?
|
Eu nu, el da :) Si mai si merge grabit :P
|
Quote:
Arata binisor, ar cam trebui niste jante pe 16 si facut un bad-boy ceva in fata... |
Quote:
Quote:
Quote:
|
5 Attachment(s)
Intre timp, i-am facut cateva poze dupa ce am spalat-o si am facut curat in ea, aspirat, etc...Si in parcare la Mall, i-am mai facut vreo 2 poze ca nu am putut sa ma abtin cum arata asa joasa :)).
Ma gandesc serios sa ii fac cadou un set de amortizoare sport TA-Technics si ii schimb si flansa pe partea dreapta, neaparat! In seara asta, am trecut peste un bump de viteza de la Carrefour si am atins atat de tare jos, cu racordul flexibil, incat saracul cred ca s-a si indoit :)). Peste max o sapt se va inlocui si acela, il am cumparat de la Bosal, doar sudat trebuie :D Am reusit ceva la care ma chinui de mult timp: am dat jos autocolantele acelea reflectorizante de sub stopuri (puse de fostul proprietar, un dobitoc ) , sau ce a mai ramas din ele, doar ultimul strat de folie, am frecat la smirghel fin de mi-au iesit ochii :)) Le-am incalzit cu feonul si am dat jos ce a mai ramas din folia aceea, apoi am curatat cu smirghel fin. In dreapta, sub stop, am reusit sa iau un pic vopseaua, insa nu-i bai, se va reface ! Still to come... P.S.: Acum am vazut in poze, imi lipseste un capacel de la janta spate, pff... Si ma dispera ca la cate drumuri am facut cu ea , mai ales in afara, am luat tot felul de pietricele si insecte mari cu grila fata, e vai mama ei acum vopseaua de pe ea. O fac de tot :)) |
Hm... capacelul ala nu cumva l-ai scos inainte sa duci janta? Sau ti l-au ratacit aia?
|
hm...Ai dreptate, e exact de la janta aia. Eu din cate tin minte nu l-am scos, probabil l-au ratacit aia cand au sudat janta! X(
|
De ce vrei sa schimbi si amortizoarele , sa pui unele cu tija mai scurta, astea normale nu mai lanseaza normal sau..??
|
Amortizoarele sunt normale, de kadett gsi si desi am eu impresia ca sunt mai scurte un pic, la suspensia lui -80 sau cat e (60 sigur nu e :P ) nu fac fata si troncane un pic. S-ar rezolva problema cu scurtarea tijei, e aproximativ 30 de lei in bucuresti, dar la noi nu se gaseste nimeni sa faca treaba asta...
|
Sau pana la urma voi proceda in felul urmator:
de cumparat sigur cumpar amortizoare sport, insa nu cred ca o sa iau cu tija mai scurta, pt ca asta inseamna sa mai lase un pic masina de fata si in nici un caz nu se mai poate ! Doar nu o sa stea pe jante :)) Cred ca o sa iau niste TA-Technics sport, pt Espero, fara tija scurtata , oricum au cursa mai scurta cel mai probabil deci nu va fi nevoie de tija scurtata! In alta ordine de idei : -am schimbat pompa de servodirectie, acum se simte mult mai usor volanul cand rotesc. -am reusit sa repar geamul de la sofer, o lua intr-o parte cand il urcam, trebuia sa il ajut cu mana la un moment dat! Era de la chederul de pe usa, cel interior, si l-am si centrat mai bine in macara. -reparat antena, remote-ul luat de la casetofon. Acum urca si coboara normal, asa cum trebuie! -am pus firele de la sonda de ulei, mai demult am luat niste celofane pe sub masina si mi-au smuls firele de la sonda de ulei cu tot cu mufa. Acum e totul ok :D. Acum urmeaza amortizoarele sport in cateva zile, pe urma farurile cu negru, si pe urma vedem :D Rog un moderator sa modifice titlul topicului, intrucat nu mai e barca deloc ! |
Intrebasi si tu macar RIPu' unde gasim o presa pt pivoti? Sa nu mai umblam ca in epoca de piatra cu ciocane&stuff? :P
|
Pai nici el nu are, pt pivoti express. Pe la service-uri au, pe net de cumparat...Asa , pe toate drumurile , nu prea sunt.
Chiar ar fi nevoie cand imi schimb amortizoarele acuma... |
Nu se poate folosii nici o presa la pivotii de la Cielo, Espero.... Presa o puteti folosii doar la capatele de bara! Jos la pivot tot cu ciocanul... :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:35. |
- Copyright 2026 4Tuning