![]() |
Re: Golf 2 - VR6 turbo syncro
Imi place ce vad,frumos.Spor la treaba.
|
multa rautate si multa invidie in posturile unora , in loc sa respectati omul pentru munca depusa si pentru curajul avut de a se implica intr`un proiect asa complex multi dau din gura pe baza putinelor cunostinte care le au, nici eu nu sunt mare cunoscator si tocmai de aia nu voi comenta asupra detaliilor tehnice insa referitor la masina sper ca va iesi o bomba din ea iar referitor la Ugod n`am decat un singur lucru de zis : Bravo si spor la treaba in continuare!
|
super astept cu nerabdare rezultatul final .
|
bafta cu proiectu ugod si ce sa zic rabdare si usor ca sa iasa totu perfect
|
rabdare este dar din cauza multor masini pe care le am in lucru ale altor clienti nu am timp si pt mine ...dar vine si randul meu
|
Quote:
la multi ani boss...multa sanatate putere in constructii...si multe realizari cu succes :) frumoasa scroafa cresti aici :):):) |
clar ca ne intalnim la toate showurile atat la muzica cat si la tuning trebuie sa aratam ce stim noi sa facem .
numai bine si tie Sandule |
Quote:
Bafta cu proiectul...numai de bine. |
stiu si in bucuresti cateva asa care se cred ca de show dar e distanta mare de la show pana la realitate
|
invers voiai sa spui de la realitate la shou ... dar masina nu e gata .... si doar o vopsea calumea si facute bine rotile trebuie si o poti considera de shou
|
si doar o vopsea calumea si facute bine rotile trebuie si o poti considera de shou[/QUOTE
cu siguranta asta e doar punctul tau de vedere sunt mult mai multe aspecte |
crede ma ca am vazut mai multe masini de sou decat multi care vorbesc pe aici ....
|
Ce e aia sou ?
|
nici eu nu stiu
|
sou = caterinca pe la unii
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:32. |
- Copyright 2026 4Tuning