Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Buzau (https://forum.4tuning.ro/192-buzau.html)
-   -   Intalniri / Adunari / Discutii (https://forum.4tuning.ro/192-buzau/101441-intalniri-adunari-discutii.html)

giubau_v8 14-04-11 19:56

Re: Intalniri / Adunari / Discutii

Stiu :(

M@riusG 14-04-11 20:10

si eu zic pas. oricum trebuie sa ajung pe la slobozia. asa ca sarim saptamana asta.

SiloS@1300 16-04-11 09:05

Vine cineva in seara asta ?

giubau_v8 16-04-11 11:03

Eu vin daca ramane vremea asa....adica sa nu ploua

Rotty 16-04-11 18:27

Posibil sa ajung si eu, daca nu ajung la fix pe la si 20 asa ajung ... :D

giubau_v8 28-04-11 20:36

Sambata asta se baga careva? Sau mergeti la mare? :d

banditubz 28-04-11 22:02

Quote:

Originally Posted by giubau_v8 (Post 4288737)
Sambata asta se baga careva? Sau mergeti la mare? :d

giubau lumea doarme pe forumul asta
ma uitam la cei din ploiesti aia vorbesc zilnic acolo

SiloS@1300 29-04-11 10:30

Poate au ce.

claudio00 29-04-11 15:07

exista cluburi si de alte marci de automobile in afara de CLUB OPEL in buzau ....

giubau_v8 29-04-11 15:23

Quote:

Originally Posted by banditubz (Post 4288974)
giubau lumea doarme pe forumul asta
ma uitam la cei din ploiesti aia vorbesc zilnic acolo

Da, ei sunt mai tot timpul pe undeva si fac diverse chestii , Cum zice si silviu mai jos, ei au ce vorbi pe forum, ca se intalnesc .

Quote:

Originally Posted by SiloS@1300 (Post 4289917)
Poate au ce.

Quote:

Originally Posted by claudio00 (Post 4290561)
exista cluburi si de alte marci de automobile in afara de CLUB OPEL in buzau ....

Asta era o intrebare sau o afirmatie?

Daca era o intrebare, am mai incercat cativa sa organizam intalniri golf-club dar din lipsa prezentei am renuntat la chestiile monomarca.
Acum incercam o adunare generala, poate iese ceva.

claudio00 29-04-11 15:28

era o intrebare ...:) am prieteni care sunt in club opel si am fost prezent si eu de cateva ori .... au subiecte comune si pareri despre aceleasi tipuri de masini .... la adunarile conune cum spui tu care este scopul adunari .... .... nu poti compara un bmw cu un fiat sau un vw cu logan deci care sunt discutiile la aceste intalniri....

giubau_v8 29-04-11 15:51

Quote:

Originally Posted by claudio00 (Post 4290606)
era o intrebare ...:) am prieteni care sunt in club opel si am fost prezent si eu de cateva ori .... au subiecte comune si pareri despre aceleasi tipuri de masini .... la adunarile conune cum spui tu care este scopul adunari .... .... nu poti compara un bmw cu un fiat sau un vw cu logan deci care sunt discutiile la aceste intalniri....

Pai daca toata lumea gandeste ca tine e clar ca nu o sa aiba succes aceste adunari.
Eu unul prefer un fiat decat un bmw ... Si poti compara din punctul meu de vedere si un trabant cu un vw sau cu orice alta masina...depinde de perspectiva fiecaruia
Scopul...pai forumul acesta se numeste 4tuning ( intr-o traducere oarecare ar fi ...pentru tuning nu? ) , deci scopul e sa ne intalnim cat mai multi cu aceeasi pasiune , toti cei care nu suporta masinile stock , toti cei care vor si altceva decat iesit la un suc, si stat la masa vorbind diverse, etc.
Ma opresc aici ca nu are rost sa mai dau alte explicatii.
Cine vrea sa vina, bine, cine nu, deasemenea nu deranjeaza cu nimic. Eu o sa vin sambata acolo, la aceeasi ora.

claudio00 29-04-11 16:23

poate ai dreptate sau poate nu ...oricum va doresc succes in tot ce faceti ... e unul am fost o singura data la "intalnirile" voastre si nu am inteles nimic ... (poate trebuia sa vin mai des ) ....

SiloS@1300 29-04-11 17:13

Poate si intalnirile sunt cam ciudate deoarece multi nu se cunosc intre ei. E normal sa fie ciudat daca din 10 persoane 5 se cunosc intre ele si restul de 5 nu cunosc pe nimeni.

giubau_v8 30-04-11 15:49

In seara asta la 8 , la patinuar ca in fiecare sambata. Eu aduc seminte. :lol:

All times are GMT +2. The time now is 02:54.

- Copyright 2026 4Tuning