Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Timisoara (https://forum.4tuning.ro/39-timisoara.html)
-   -   Intalniri live in Timisoara (https://forum.4tuning.ro/39-timisoara/1013-intalniri-live-timisoara.html)

n0namee 30-06-04 06:12

relatare de la un martor care se afla la fata locului: \" domnule nu stiu ce s-a intamplat! baiatul asta pur si simplu a vrut sa faca o baie in Bega imbracat . am auzit ca il cheama Corse si ca intra pe forum !!!!\"
va rog sa ghiciti cine e martorul ?

sebi{ 30-06-04 06:25

Re:

imi place ca simtzitzi ca traitzi iar la chestia cu gradinitza as mai adauga si faza cu \"intrunire de familie \"daca se poate sa incercam sa pastram intimitatea barbatului:)

n0namee 30-06-04 10:43

hmmm ... dupa cum se vede mai sus ... prietenii stiu de ce!!!

others PLIZ DIE!

Corse 30-06-04 10:46

:lol: :lol: \"intrunire de familie\" bine sebi{
n0namee, sper ca nu te-ai atacat din chestiile ce le-am zis, glumeam si eu :lol:

n0namee 30-06-04 11:13

:roll: dai o bere????
de ce sa ma atac mah? ce ai vre-un complex?

Corse 30-06-04 12:07

ok dak nu te-ai atacat. si.... cum ziceai cu masa se langa teleu? :lol:

n0namee 30-06-04 13:25

:evil: nici nu mai vreau sa iti zic ce ai scris ... lasaneee lasaneee!!!

Speedy5 30-06-04 19:28

Re:

Quote:

Originally Posted by \"n0namee\"
:censored: ceva despre tine ... :boxing: asa iti dau cand te vad ... :chainsaw: asta iti fac cu masina ... :writers_b daca nu iei bacu ... ai inteles mah Speedy5 :ihearu: ?

bine mah raule , dar oricum daca vede prietena ce-ti doresti , uita asa o sa faci in fata ei :nervious: si o sa strigi :help: si dupa ce termina cu tine o sa arati asa :ihearu:
mai multe nu-ti zic ca :censored:

n0namee 01-07-04 14:41

:peace: :joy: sunt maxim de fericit ... a venit HHH aseara pe la mine si s-a uitat o tura la masina ... bah deci nu i-a luat nici 10 minute sa vada despre ce e vorba ... si mecanici de mecanici ... nu zic nume da stiti voi de cine e vorba ca v-am pove ... m-au tinut doua trei zile pe drumuri sa imi zica ca nu stiu ce sa faca. Si imi face omu masina si mi-a zis ce sa imi caut. HHH ... jur ca vin la Resita sa iti fac galerie.

PS: mergem pe 10 iulie la Resita sa ne uitam la HHH cum se da. e ceva etapa!

PPS: pentru toti carcotasi aiurea ... PLIZ DIE. :bat: . Nu e treaba voastra si daca e sa citez ceva celebru ... cine se simte curat sa arunce prima piatra!

Speedy 01-07-04 15:57

eu is acuma in bucuresti si nush cat mai raman aici care vine la prisma pe 10 iulie ?! pls sa nu ma duc singur :P

n0namee 01-07-04 17:48

noooo way bro ... pe 10 in cel mai bun caz ma duc la Resita la etapa. asta daca nu tre sa stau la lucru :( :(

Speedy5 01-07-04 19:12

pe 10 ma duc la nunta la o verisoara :drunk:
da-i uram succes la HHH
cu ce se da , cu Opelu' ?

n0namee 01-07-04 20:09

iep ... scoate motorina din rezervor ... pune benzina ... da jos dizelu ... pune MOTOR ADEVARAT ... si in continuare rupe tot!!!! am chef sa ma duc. sa vad daca mai gasesc doritori!

Corse 01-07-04 22:53

da, pe 10 e VTM la Resita etapa cu nr 6. n0namee, eu sunt dispus sa merg, si chiar vruiam sa merg, deci eu sigur vin. puem bani de benzol si merem sa-i tinem galeria la omu nostru. altcineva?

Corse 02-07-04 10:32

noi vrueam sa venim pt tine dar daca vine si ea, poti sa fi sigur ca suntem acolo :P

All times are GMT +2. The time now is 09:37.

- Copyright 2026 4Tuning