![]() |
Re: Audi a dezvaluit noul R8 V10
Arata foarte bine, dar la banii astia ....
|
in fiecare sapt apara un nou R8
|
foarte frumos schimbatorul ....
o masina de nota 10 !!! |
Quote:
|
chiar urasc modelul asta, desii la multi le place si chiar nu am habar dc!?
|
Audi R8 v Lamborghini Gallardo LP560-4
Audi now offers its R8 with a 518bhp 5.2-litre V10 engine, but does it turn this desirable coupe into a true supercar? Cica tot Gallardo e mai dezirabil..now who would have guessed ? :rolleyes2 |
Quote:
|
Desirable inseamna dorit. Asta ca sa nu se efectueze interpretari gresite :)
|
Quote:
|
Stiu ca nu este greu sa dai niste explicatii de pe net legat de etimologia, provenienta unui cuvant, etc. Interventia mea nu avea decat rolul de a ajuta, de a lamuri ce incercau acei oameni sa zica in acel articol. Nu avea rolul de a fi ironica sau acida, etc. Pur si simplu din tonul postului tau, si mai ales cel al lui C63 AMG, nu reiesea daca tu si el cunoasteti sensul cuvantului. Incercam doar sa ajut.
|
nu, nu dar stiu ca nu ironizai, dar dupa cum ziceam nu intelegeam ce vroiai sa afirmi sau sa subliniezi cu exactitate. A, explicatiile cel putin in ceea ce ma priveste, chiar nu sunt de pe net, iti garantez cu mana pe suflet. Daca tot suntem studenti la litere, macar atata sa stiu si eu ;) Si, imi pare rau sa ma repet, dar ca sa fim exacti - desirable inseamna "ce se face dorit, etc cum ziceam mai sus", are o nuanta lejer mai puternica decat "dorit"
|
Quote:
Despite its obvious shortcomings and price, the Lamborghini is the much more desirable car, the true supercar, the embodiment of passion. The R8 V10 takes Audi closer to Lamborghini territory but there’s no threat; the two sit together in Audi’s portfolio like olive oil and balsamic vinegar. SV25, desirable inseamna dezirabil, sau de dorit: http://hallo.ro/search.do?d=en&l=ro&...uery=desirable |
Stiu, asta spuneam si eu.
|
spatele e demential ,iar botul parca si mai agresiv,totusi ma steptam la ceva mai mare sub capota.nui rau nici asa.
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:01. |
- Copyright 2026 4Tuning