![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
Quote:
|
nush de ce aveam impresia ca nu e aceiasi masina...dar nu dau cu pietre...selectii strambe rau la roata dupa spate...ai gresito cu reflectia de pe panant...pe masina se reflecta panatul si pe panant se reflecta masina..nu prea da bine...per total frumoasa...dar si cam ireala...
|
Quote:
|
Quote:
destul de reusite aerisirile ... din unghiu asta spoileru arata superb ... se mai putea lucra un pic la reflexiile de pe capota ... pe lateral arata destul de bine ... mi-ar fi placut sa vad si eleronu curat (fara emblemele firmelor) ... jantele mi se par cam luminate ... nu-mi place cum arata partea de jos a spoilerului spate ... te-as sfatui sa renunti la semnatura dp parbriz (mai bine pune-o intr-un colt al pozei decat pe masina) ... per total o lucrare reusita ... |
foarte reusita..
|
2 Attachment(s)
un BMW nu prea reusit,
P.S culoarea stiu ca ireala da asa am vrut-o ia ...:oops: |
selectii aiurea rau, capota aceea de carbon nu ai facuto bn , unde ai dat cu negru la spoiler nu ti-a iesit bn....
|
mane fac vt de 2 sapt vreau si io sa ma inv si pe mine cnv mai bine d, singur e greu de inv...
|
bossu si eu am invatzat singur singurel si zic ca imi ies nijte lucrari destul d reushite...vezi ca sunt foarte multe tutoriale p net..te invatza orice vrei..in legatura cu mashina...jalnica...selectii nasoale pe deasupra la acoperish...capota super najpa cu portiuni de blur urat si parca e facuta cu denivelari..de reflexii nu mai zicem nimik......Curaj totu se invatza
|
te inteleg...dar cu totii am invatat singuri...sunt ogramada de tutoriale VT, e imposibil sa nu gasesti.
|
;)
Quote:
|
Quote:
|
daca vopseaua e super stralucitoare si proaspat polishata=)) eu zic ca e chiar normala sa se reflecte piatra cubik pe mashina...se intampla frecvent si in viatza de zi cu zi..cand spala tata skoda ma oglinesc oleak in portiere:>
|
Quote:
|
Quote:
|
pai da ma da tot nu ati inteles...nu are cum sa se reflecte masina pe pamant in acelas timp ce pamantul se reflecta pe masina...dak vrei ori se reflecta pamntul pe masina...ca sa para lucioasa...ori se reflecta masina pe pamant ca si cum ar fii un lac...din 2 una...acum ati inteles ?
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
comentati......... ;)
|
Quote:
daca nu stiti nu mai faceti afirmatii ;) vrei sa zici ca daca e ud pe jos si se reflecta masina pe asfalt , pe masian nu mai e nici o reflexie ? :lol: am mai auzit pe undeva ca pune spoilere la masina sa coboare centrul de greutate sa stea mai bine pe curbe :lol: |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Un lexus......totul e brush in afara de jante....sper sa va placa :D
|
Mie imi place dar culoarea e ireala
|
Sal
2 Attachment(s)
Nush daca o sa va place masina mea dar sunt incepator si pe viitor o sa fac masini mai faine sa speram ;)
|
Nu e rau da eleronu ala sta cam....pe scaune :D prindel si u d portbagaj ;) si jantele is intoarse :D.....dupa ce dai paste pe imaginea unde vrei sa pui jantele apesi ctrl+t apoi dai click dreapta p janta si dai flip horizontal ;) si ti le pune invers....si la spoiler si prag dupa ce ai dat desaturate dai ctrl+u si te joci cu alea pana potrivesti culoarea si ai grija la tatuaje ;) asta e pe oglinda :D si acopera priza de aer laterala.Bafta in continuare ;)
|
bv:D oricum pt un incepator e bn...:lol: bFt!!!
|
2 Attachment(s)
mam bagat si eu pe lexus.... nui nush ce ceva simplu.cam asta ii ideea mea acuma pusu in practica stiu ca lasa da dorit da no invatam pe zi ce trece sau incercam:P
|
spoiler stramb ....culoare ireala....
|
ma tot minuni aud peaci :)) dar pe langa asta am vazut masini frumoase .....no limits tio iesit ff bine ursu` ; ady de tine ca de obicei ...simpla si faina masina...;)
|
1 Attachment(s)
si un q7 facut la repezeala..mai mult am vrut sa vad cum ar arata un q7 alb:>
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
comentarii va rog . nu prea am avut idei. :-??
|
mari4speed : 1 . umbre ireale 2 . brush cam ireal 3 . jantele nu merg cu stilu masini 4 . putin tuning
|
roata spate pare prea mica ...la spoileru fatza in partea de jos chestia ai acu negru nu ti-a ieshit prea bine..si in partea de spate mergea prelungit spoileru ala mai mult ca arata hidos....si e foarte putin modificata...macar o vopsea ceva
|
2 Attachment(s)
Un eclipse...totul e brush inclusiv jantele :D...nu e cine stie ce da ma plictiseam :D
|
acu fara nici o suparare dar masina asta nu e modificata mai delok...tint p geamuri 2 pleoape si prelungire spoiler fatza si prag...culoarea e cam ireala ...de admirat incercarea de a face jentile din brush ...dar ai pierdut timp mult degeaba cand puteai sa cautzi dp alta masina sa adaptezi...si spoileru fata e prelungit nasol... in dreapt se trange catre interior in timp ce pe stanga continua in jos drept
|
asa e :D da nu prea aveam chef :D
|
poi nu mai posta orice masina asa la ''n-am ce face''
|
2 Attachment(s)
masina de la chalnges - clean look
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:24. |