Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ploiesti (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti.html)
-   -   Diverse discutii - old topic (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti/6904-diverse-discutii-old-topic.html)

shantzu 29-01-08 18:14

Re: Diverse discutii

Quote:

Originally Posted by platon911 (Post 1321236)
TNG fa un thread separat despre intalnire

e asa greu sa tii minte sambata la 8-9 la sala ?

Daca isi aratau interesul mai multi membrii , merita sa fie facuta intalnirea. Eu propun ca aceasta intalnire sa fie amanata vreo 2-3 sapt sa se mai incalzeasca timpul ca sa putem sta prin oras , nu sa mergem intr-un local :D tng-ule ce zici ?

platon911 29-01-08 18:20

hai bah Shanztule ca merge si acuma!!!

iti spun eu daca facem thread si pistonam asupra faptului o sa-si dea mult mai multi interesul.Eventual facem si o lista cu eventualii prezenti ;)

shantzu 29-01-08 18:22

Nush eu ziceam sa fie prima intalnire mare pe anul asta si sa iasa bine !
Poze mai multe ( eu unu nu ma chinui pe frigul asta sa fac) , sa dam ture prin oras , sa stam prin toate locurile si poate mergem si prin camp - imagineaza-ti ce cald si bine e acum acolo :)

platon911 29-01-08 18:25

mah daca vrei sa facem o treaba facem.nu mai sunt -10 grade ca inainte.Este frig normal ca doar e iarna dar sa nu exageram;)

de poze se pot ocupa mai multi :Dshockevo,Nesomn

shantzu 29-01-08 18:44

Nu am zis ca doar eu pot sa fac poze , or sa faca 2-3 poze acolo sa nu zica ca nu au facut !
Nu am zis sa nu facem ,doar am propus ceva , daca chiar vreti sa faceti nu va opreste nimeni :)

Vibe 29-01-08 19:51

eu ash propune o intalnire nocturna ... gen 12 AM ...

DONU' 29-01-08 20:07

Nu merge ca o sa zica garda ca facem alte prostii :p
Si eu sunt de acord cu o intalnire mai mare..., eventual mai dam niste mesaje la cei care nu prea intra pe forum ca sa ne intalnim cat mai multi.
Sprijin ideea!

tre 29-01-08 20:17

e ok la 8-9 seara la sala. putem sa ne-ntalnim si-acum si cand s-o face mai cald, nu?

tng 29-01-08 20:23

sau sa o lasam ptr mai tarziu ? sa se mai incalzeasca afara .... :???:
sa fie vineri sau sambata ?

dragos2900 29-01-08 20:24

Frigurosule.....:lol:

tng 29-01-08 20:50

Vineri sa fie sau Sambata ?

Eu ziceam ca vineri ... :-P ca e monotonie asa prin oras seara ... sa putem sa ne manifestam :mrhappy:

alex2see 29-01-08 21:23

Quote:

Originally Posted by shantzu (Post 1321543)
e asa greu sa tii minte sambata la 8-9 la sala ?

Daca isi aratau interesul mai multi membrii , merita sa fie facuta intalnirea. Eu propun ca aceasta intalnire sa fie amanata vreo 2-3 sapt sa se mai incalzeasca timpul ca sa putem sta prin oras , nu sa mergem intr-un local :D tng-ule ce zici ?

are dreptate este frig si parca nu iti vine sa stai sa o lalai la -2 grade

sunt pentru caldura

PH86MIN 29-01-08 21:31

Si eu sunt de acord sa facem peste cateva saptamani,asa or sa fie toti anuntati si o sa ne programam timpul in functie de intalnire,mai bine mai tarziu,decat devreme si "prost".Parerea mea :)

tre 29-01-08 23:10

mda, pensionari.

Vibe 29-01-08 23:19

ce sa ne faca ma la 12 noaptea???... de fapt ar fi marfa chiar mai tarziu ...

tre 29-01-08 23:26

da-i in rahat n-au ce sa faca.

platon911 30-01-08 01:00

Quote:

Originally Posted by djvibe (Post 1322288)
ce sa ne faca ma la 12 noaptea???... de fapt ar fi marfa chiar mai tarziu ...

da Vibe hai sa ne intalnim pe la 3-4 dimineata cand iesim de la cluburi:lol:

mamaaaaaaa va sperie nitel frigulet?

io zic ca sambata ar fi super ok.Pana atunci mai sunt 4 zile inclusiv.Ar putea fi informata toata lumea;) vad ca nu prea e vointza,ca daca am vrea am putea sa umplem sala de masini :evil:

kraven_4_all 30-01-08 01:49

mdaaaaa
umplem toata sala de necunoscuti`......o daaaaa ....o sa fie foarte distractiv cu toti kmikadze si soferi ai iadului! come on ..get real ....

intalnire dupa 12 noaptea?...cu cine ?...k la 12 noaptea abia mai dai de cativa pe strada........

vb lu tre` ....ce sa fak`?...ne-am strans de atatea ori`.....come on.....!!

Skma 30-01-08 08:07

Vorbim povesti!:lol:

tre 30-01-08 09:57

ai ceva de obiectaat draga?

bogdan_wrc 30-01-08 09:59

da..ia masina aia ca daca o aveai..te luam sambata la Buc :) sa te plimb.

feryboy 30-01-08 10:26

Nu e deja una rosie acolo ? sau nu e care trebuie ?

bogdan_wrc 30-01-08 10:40

nu e de care trebuie. e o VarzaTEC de 1xx cai. trebuie plusat mai mult :)

Vibe 30-01-08 11:09

O sa fie si o intalnire nocturna......... si o sa vedeti ca e marfa... cat despre cea de sambata... I'm in.

Skma 30-01-08 14:25

Cand am spus ca vb povesti ma referam la faptu ca unu vreau unu nu vrea si asa mai departe!;)

tre 30-01-08 16:11

varza tec, mda. very original, sa zic si eu de 1,8 TefaSaI?

skama aia da, tind sa-ti dau dreptate. :)

bogdan_wrc 30-01-08 17:13

vezi ca al meu nu TFSI... ;) al meu e 1.8 ala de il vezi pe vwvortex la 400 de cai, da? :)

T@zMania 30-01-08 18:16

bogdane ,tre !!devenitzi penibili fratzilor umpletzi forumul cu discutzii interminabile........audi e cel mai tare e bine?
si ptr tre honda e the best ma.....
hai sa nu o mai lalaim ca am o impresie de ''dejavu''[sau cum draq se scrie] de cand vw era cea mai tare.....
chiar nu isi au rostul niste discutzii care nu se vor termina niciodata....daca maine bogdane te vad cu skyline japonezele sunt cele mai tari,si invers daca tre isi trage vreun m3 nemtzoaicele frate sunt marfa!!
deja exageratzi...[parerea mea]

platon911 30-01-08 21:37

Quote:

Originally Posted by kraven_4_all (Post 1322480)
mdaaaaa
umplem toata sala de necunoscuti`......o daaaaa ....o sa fie foarte distractiv cu toti kmikadze si soferi ai iadului! come on ..get real ....

intalnire dupa 12 noaptea?...cu cine ?...k la 12 noaptea abia mai dai de cativa pe strada........

vb lu tre` ....ce sa fak`?...ne-am strans de atatea ori`.....come on.....!!

Kraven era vorba de 4tuning strict ;)

si nu dupa 12 noaptea ci pe la 8 PM

shantzu 30-01-08 21:54

Quote:

Originally Posted by platon911 (Post 1324187)
Kraven era vorba de 4tuning strict ;)

fiecare vine cu unu , doi baieti de la bloc ca asa se poarta si sa vezi 4tuning strict ce o sa fie :lol:

platon911 30-01-08 22:25

pwla pwla pwla:blahblah::blahblah::blahblah::blahblah::blahb lah::blahblah:

TheMaax 30-01-08 22:36

Count me in ................. dar burta mea de o tona nu prea se intele cu frigu deci as prefera caldura .................. in orice caz e nevoie de ceva stiti unde ma gasi-ti sprijin ideea oricand s-ar pune ea in aplicare si sper sa fiu acolo ................................. Let's ruuuummmmmmmmmmmmbbbbbbbbbbbbbeeeeeeeeeeeeeeeeeeel llllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll ................................... :P

shantzu 30-01-08 22:55

Quote:

Originally Posted by platon911 (Post 1324340)

ce ai vrut sa zici cu asta ?

CobraArt 30-01-08 23:17

Quote:

Originally Posted by T@zMania (Post 1323709)
bogdane ,tre !!devenitzi penibili fratzilor umpletzi forumul cu discutzii interminabile........audi e cel mai tare e bine?
si ptr tre honda e the best ma.....
hai sa nu o mai lalaim ca am o impresie de ''dejavu''[sau cum draq se scrie] de cand vw era cea mai tare.....
chiar nu isi au rostul niste discutzii care nu se vor termina niciodata....daca maine bogdane te vad cu skyline japonezele sunt cele mai tari,si invers daca tre isi trage vreun m3 nemtzoaicele frate sunt marfa!!
deja exageratzi...[parerea mea]

Ft. bine punctat.Ii sustin parerea.
PS:boringgggggg!

kraven_4_all 30-01-08 23:21

Quote:

Originally Posted by platon911 (Post 1324340)

amice, ai km luat`o razna...ia pune mana si organizeaza tu intalnirea asta la sala si umple sala sporturilor de masini,necunoscuti si ce mai vrei tu!!
calmeaza-te baiatule...

esti mai "nou" fata de cei cu care te certi..legat de aceasta intalnire....

vrei sa vii bine, nu vrei, tot bine !!! ....

am incheiat discutia....

knd o sa fie ...o sa fie lumea anuntata....si nu neaparat pe forum!!!

feryboy 30-01-08 23:55

trebuie facuta frumos treaba...nu e nimic in galeria NSL Ploiesti de pe situl clubului :)

Vibe 30-01-08 23:57

da...asta am observat si eu sa stii:)

bogdan_wrc 31-01-08 07:14

Taz, man, chill. cu tre glumesc. il intep mereu. stii ca si tu mai faceai asa. oricum, noi radem tot timpul si el poate confirma ca ne intelegm chiar bine si facem decat panarama pe aici.
PS: eu nu cum schimb masina zic ca e cea mai tare. golf a fost f tare pt ce a vrut sa fie. S3, la fel. M3 e mai tare, Skyline si mai tare si tot asa....

dar noi glumim si mai zambim si noi... oricum nu tre sa citim toate posturile de aici...decat daca sunt interesante.

oricum, sunt mai interesante discutiile astea decat altele gen.. "pwla pwla" nu?

tre 31-01-08 09:10

si honda e cea mai tare, nu bogdane? :D :D :D

eu votez sa-l punem pe plancton capu-la organizarea de intalniri, da? va rog sa va abtineti de la comentarii aiurea ca omul asta stie ce face si va face, o sa vedeti voi.

bogdan_wrc 31-01-08 09:21

DA, NSX e cea mai tare Honda:)

si TAZ, recunosc ca noul CTR se zice ca ar fi cel mai bun hatch la ora asta... si ca unele honde chiar sunt f bune masini (tre poate spune ca am fost special sa vad S200 ca am auzit destule vorbe de lauda despre el ) la fel si CTR....

deci poate asa se intelege ca nu sunt limitat sa vad decat VAG si iar VAG. (eram f aproape sa iau M# cand am luat S3u...asa ca? ) sau as lua oricand un Merc 190 2.5 24V evolution..sau un 205GTI...
acum s-a inteles?

All times are GMT +2. The time now is 00:37.

- Copyright 2026 4Tuning