Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Comentarii lucrari! (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/9840-comentarii-lucrari.html)

P.I.M.P boy 03-08-06 21:48

Re: Comentarii lucrari!

k patriotu' am inteles ce vrei sa zici eu nu k tima sarit in cap si era si normal sanu zica toti bv intr-un fel e bine k stiu unde am gresit eu am zis de treaba cu magic manu k dak lucrarea mea era postata pe un site strain era privita cu alti ochi
nu mai sh cine a zis k vede dublu si cica e copiata partea aia aia nu este deloc copiata am facut-o

ms pt observatzii
va astept pe forumul meu sa va inscrietzi www.vt-monster.com/forum

patriotu90 03-08-06 22:12

da ... intr-adevar poate ca sunt persoane pe aici care dak ar fi vazut lucrarea oe un site strain ar fi vazut-o altfel dar iti garantez k nu as fi facut acrest lucru ...

NightDevil 03-08-06 22:18

Quote:

Originally Posted by Kolegu?
Acest Passat a fost o data la Concursul Saptamanal .... eram in pana de idei m-am apucat de el atunci si azi l-am terminat ! Cred ca toti ziceti Kolegu este dezaxat cu pick-up-urile pai in Romania toate masinile ar trebuii sa fie Pick-up :D :D :D Vorba lu' matusimiu

arata destul de bine:)

Ace Axel 03-08-06 23:43

@pimp : n-am zis kai copiato...am inteles k ai facut totul brush .. felicitari... e senzational de bine lucrata... dar asa imi da impresia... k vad dublu...

P.I.M.P boy 04-08-06 10:07

baieti as vrea si eu un pattern de carbon facut bine in photoshop nu jpg-uri cine ma ajuta si pe mn sami dea si mie patternul

AdY9005 04-08-06 20:36

2 Attachment(s)
comentati >>>>>>

nytrous_oxide05 04-08-06 20:40

culoarea masinii si a jentilor cam ireala...si selectiile la jenti sunt facute in maxim 3 secunde janta :))...le-ai facut mult prea in graba...eu nu ma pricep cine stie ce dar nici chiar asa...

Oxide 04-08-06 20:41

Quote:

Originally Posted by AdY9005
comentati >>>>>>

dupa men...ii cam mik rezolutzia...poate asta deja ii moft da mie imi plac pozele d 1024x768...:rolleyes2...acuma comentariu:culoare ireala...jantele nu is deloc bine pozitzionate + k poza ii un pic blurry iar jantele is klare...:rolleyes2...ceea c nu imbina aceste elem ben...:(...mai lucreaza tata...;)

AdY9005 04-08-06 21:15

da ce puii mei tre sa i fac la culoare ca sa pare reala:-)

peter 04-08-06 21:59

2 Attachment(s)
am facut si yo un bmw e30...ce parere aveti ?

Oxide 04-08-06 22:33

Quote:

Originally Posted by peter
am facut si yo un bmw e30...ce parere aveti ?

angel eyes-urile arata al dreaq da ciudat...:)...lateral cu negru ala...ai dat desaturate da ai uitat k are k reflexie iarba de jos kre ii verde nu "gri" cum apare la u in reflexie...:)...f urat intunecate geamurile laterale + k janta aia park nu se prea "intzelege" cu cauciucu` ala...adilk vreau sa spun k arata ireal....shi sfatu` meu ii:schimba intreaga roata...:)...eu zic k da un + realismului...acuma...asta u hotorashti dak ma ascultzi sau ma ignori...:rolleyes2...bafta la urmatoarea lucrare!!!;)

metal_militia 04-08-06 22:39

ce a zis oxide si in plus jentile trebuiau sa reflecte vedele ierbii ;)

...vad k v-a placut ursu asta...destui l-ati facut...va bagati la o batalie mica?? :twisted:

PS:cat am cautat si intrebat pt poza aia si voi o folositi pe moca....

Panacota 04-08-06 23:42

Quote:

Originally Posted by metal_milita
ce a zis oxide si in plus jentile trebuiau sa reflecte vedele ierbii ;)
...vad k v-a placut ursu asta...destui l-ati facut...va bagati la o batalie mica?? :twisted:

PS:cat am cautat si intrebat pt poza aia si voi o folositi pe moca....

ma bag eu la un battle
ps. am si eu o rugaminte dak se tine acest battle poate cineva sa imi dea un mesaj pe privat?

Lukian_XXX 05-08-06 13:03

2 Attachment(s)
Vreau si yo niste comentarii! -------->:lol:

Reme 05-08-06 13:05

Quote:

Originally Posted by Lukian_XXX
Vreau si yo niste comentarii! -------->:lol:

janta fata nu e in cea mai buna forma! mai umbla un pic la ea! e stramba mai umbla un pic al ea sau schimba tot setul de jante!

All times are GMT +2. The time now is 13:59.

- Copyright 2026 4Tuning