![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
k patriotu' am inteles ce vrei sa zici eu nu k tima sarit in cap si era si normal sanu zica toti bv intr-un fel e bine k stiu unde am gresit eu am zis de treaba cu magic manu k dak lucrarea mea era postata pe un site strain era privita cu alti ochi
nu mai sh cine a zis k vede dublu si cica e copiata partea aia aia nu este deloc copiata am facut-o ms pt observatzii va astept pe forumul meu sa va inscrietzi www.vt-monster.com/forum |
da ... intr-adevar poate ca sunt persoane pe aici care dak ar fi vazut lucrarea oe un site strain ar fi vazut-o altfel dar iti garantez k nu as fi facut acrest lucru ...
|
Quote:
|
@pimp : n-am zis kai copiato...am inteles k ai facut totul brush .. felicitari... e senzational de bine lucrata... dar asa imi da impresia... k vad dublu...
|
baieti as vrea si eu un pattern de carbon facut bine in photoshop nu jpg-uri cine ma ajuta si pe mn sami dea si mie patternul
|
2 Attachment(s)
comentati >>>>>>
|
culoarea masinii si a jentilor cam ireala...si selectiile la jenti sunt facute in maxim 3 secunde janta :))...le-ai facut mult prea in graba...eu nu ma pricep cine stie ce dar nici chiar asa...
|
Quote:
|
da ce puii mei tre sa i fac la culoare ca sa pare reala:-)
|
2 Attachment(s)
am facut si yo un bmw e30...ce parere aveti ?
|
Quote:
|
ce a zis oxide si in plus jentile trebuiau sa reflecte vedele ierbii ;)
...vad k v-a placut ursu asta...destui l-ati facut...va bagati la o batalie mica?? :twisted: PS:cat am cautat si intrebat pt poza aia si voi o folositi pe moca.... |
Quote:
ma bag eu la un battle ps. am si eu o rugaminte dak se tine acest battle poate cineva sa imi dea un mesaj pe privat? |
2 Attachment(s)
Vreau si yo niste comentarii! -------->:lol:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:59. |
|
- Copyright 2026 4Tuning