![]() |
|
Re: Club ESPERO
Da stiu :)) mersi de incurajare Mike :)) dar intreb poate pe viitor, ca sa am si eu idee ca si asa sunt parale cu ale mecanici si sa afli :) si nu neaparat ptr mine poate ptr altii zic eu
|
Salut baieti cum fac sa pun si eu niste poze aici. am inceput tuningul interior la Espero al meu si a-si vrea sa vi le arat si voua
|
Quote:
Bafta |
10 Attachment(s)
Sper sa va placa
|
Si asta e inceputul.Sper in maxim o luna sa termin cu interiorul si sa ma apuc de exterior :D
|
sal Rob3rt_espero nu are legatura cu jantele pentru ca gumele fiind mai mici roata are acelasi diametru exact ;) am verificat deja asta ;)
legat de ambreiaj nu imi patineaza pur si simplu nu trage ... o sa merg la service sa vad exact care i problema... salutari |
1 Attachment(s)
Mr.Special, cu ce ti-a gresit volanu' ala de l-ai facut asa urat?
Si ai mare grija cu stopurile vopsite sa nu patesti ca dansu' : |
frumoase scaunele dar fara "nastureii aia pe ei! Volanul nu imi place deloc!
Marius... espero ala am vrut sa il iau eu, dar a fost altu mai rapid si l-a luat inainte! |
Zici ca si-a pus chilotii pe volan. :)
|
Quote:
|
Quote:
|
chiloti,chiloti dar de piele.. ;) nu mai descurajati omul..daca lui ii place ..mie unul imi plac scaunele :D
|
Mariusik gusturile nu se discuta....in fine in Bucuresti e o moda cu cristale Svarovski in Slobozia la tine se vopsesc stopurile....la noi in Bucuresti se pune folie pe stopuri. Nu ma deranjeaza ca nu-ti place masina mea ci remarcile tale . Sunt sigur cu ai pe masina ta niste genti de tabla cu capace rupte asa ca nu prea avem ce sa vb noi 2 de tuning.
|
Mai , personal, mie, imi place volanul...Ar sta bine pe masina mea :rolleyes2
Mai ales ca si e imbracat in piele, arata frumos ... Insa nu sunt de acord cu pietricelele acelea pe scaune nici eu...Pacat de scaune, ca sunt marfa, recaro cu piele...Arata bine inca, insa tine-o pe linia asta simplu si cu bun gust.Bafta! |
10 Attachment(s)
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:03. |
|
- Copyright 2026 4Tuning