Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Daewoo tuning (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning.html)
-   -   Club ESPERO (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning/92327-club-espero.html)

ss_seby 26-05-10 21:48

Re: Club ESPERO

Da stiu :)) mersi de incurajare Mike :)) dar intreb poate pe viitor, ca sa am si eu idee ca si asa sunt parale cu ale mecanici si sa afli :) si nu neaparat ptr mine poate ptr altii zic eu

Mr.Special 27-05-10 09:22

Salut baieti cum fac sa pun si eu niste poze aici. am inceput tuningul interior la Espero al meu si a-si vrea sa vi le arat si voua

^^Splash^^ 27-05-10 09:50

Quote:

Originally Posted by Mr.Special (Post 3393334)
Salut baieti cum fac sa pun si eu niste poze aici. am inceput tuningul interior la Espero al meu si a-si vrea sa vi le arat si voua

ai un buton MANAGE ATTACHEMENTS sub fereastra unde scrii mesajele .dai pe el si o sa ti se deschida o fereastra cu butoane .dai Chose ,pui poza de la tine din calculator si pe urma dai Upload.
Bafta

Mr.Special 27-05-10 15:55

10 Attachment(s)
Sper sa va placa

Mr.Special 27-05-10 16:00

Si asta e inceputul.Sper in maxim o luna sa termin cu interiorul si sa ma apuc de exterior :D

Hot_M@n 27-05-10 16:07

sal Rob3rt_espero nu are legatura cu jantele pentru ca gumele fiind mai mici roata are acelasi diametru exact ;) am verificat deja asta ;)
legat de ambreiaj nu imi patineaza pur si simplu nu trage ...
o sa merg la service sa vad exact care i problema...
salutari

maryus_83 27-05-10 16:18

1 Attachment(s)
Mr.Special, cu ce ti-a gresit volanu' ala de l-ai facut asa urat?

Si ai mare grija cu stopurile vopsite sa nu patesti ca dansu' :

mike-fullspeed 27-05-10 17:25

frumoase scaunele dar fara "nastureii aia pe ei! Volanul nu imi place deloc!

Marius... espero ala am vrut sa il iau eu, dar a fost altu mai rapid si l-a luat inainte!

maryus_83 27-05-10 17:27

Zici ca si-a pus chilotii pe volan. :)

johnsonxxl 27-05-10 20:26

Quote:

Originally Posted by maryus_83 (Post 3394447)
Mr.Special, cu ce ti-a gresit volanu' ala de l-ai facut asa urat?

Si ai mare grija cu stopurile vopsite sa nu patesti ca dansu' :

daca le-a vopsit cu vopsea si cu pensula :)) :)))

mike-fullspeed 27-05-10 22:01

Quote:

Originally Posted by maryus_83 (Post 3394617)
Zici ca si-a pus chilotii pe volan. :)

:))) =))) ce tare a fost asta! gluma, gluma dar cam asa e...! Deh, a incercat sa imite stema de la Daewoo!

johnsonxxl 27-05-10 22:08

chiloti,chiloti dar de piele.. ;) nu mai descurajati omul..daca lui ii place ..mie unul imi plac scaunele :D

Mr.Special 27-05-10 23:59

Mariusik gusturile nu se discuta....in fine in Bucuresti e o moda cu cristale Svarovski in Slobozia la tine se vopsesc stopurile....la noi in Bucuresti se pune folie pe stopuri. Nu ma deranjeaza ca nu-ti place masina mea ci remarcile tale . Sunt sigur cu ai pe masina ta niste genti de tabla cu capace rupte asa ca nu prea avem ce sa vb noi 2 de tuning.

ing3r 28-05-10 00:45

Mai , personal, mie, imi place volanul...Ar sta bine pe masina mea :rolleyes2
Mai ales ca si e imbracat in piele, arata frumos ...
Insa nu sunt de acord cu pietricelele acelea pe scaune nici eu...Pacat de scaune, ca sunt marfa, recaro cu piele...Arata bine inca, insa tine-o pe linia asta simplu si cu bun gust.Bafta!

RD-Woo 28-05-10 18:34

10 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Rob3rt_espero (Post 3376384)
Am si eu un vecin care are un Espero cu emblema asta, are farurile diferite, proiectoarele mai lunguiete si nu dreptunghiulare ca ale noastre, pe lampile din spate scrie "ESPERO" pe centru si tapiteria altfel...se vede ca este un Special Edition ca sa zic asa fata de astea astea normale....

...am gasit si eu modelul prin Iran si Argentina:

All times are GMT +2. The time now is 02:03.

- Copyright 2026 4Tuning