Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   A.C.S Inferno MotorSport (https://forum.4tuning.ro/367-inferno-motorsport.html)
-   -   Diverse (topic de offtopic) (https://forum.4tuning.ro/367-inferno-motorsport/86738-diverse-topic-offtopic.html)

Lucian_GXZ 24-02-10 23:50

Re: Diverse (topic de offtopic)

on-topic: sa-l stapanesti sanatos ghizmo!!!

kidu2006 25-02-10 01:49

Sa o stapanesti sanatos si spor la modifcari
Daffy,care-i treaba cu niste ANGHEL eyes`uri?cica ai tu asa ceva de vanzare la pret bun /: )

daffy duck™ 25-02-10 09:51

am si angel-uri....si mai multe....lasa-mi PM cu ce te intereseaza si iti dau pret

daffy duck™ 25-02-10 09:53

Quote:

Originally Posted by Evo-Jr (Post 3121178)
care e treaba cu popcornu ca eu sunt mai blond :))
aveti bani de film sau e cu subinteles?:D

Quote:

Originally Posted by Lucian_GXZ (Post 3121246)
si film si cafele? pff =)))

toate la timpul lor baieti!

kimi 25-02-10 10:08

Quote:

Originally Posted by daffy duck™ (Post 3121760)
am si angel-uri....si mai multe....lasa-mi PM cu ce te intereseaza si iti dau pret

Ma interesseaza si pe mine un set de angel eyes pentru Pagani Zonda cu facelift...

daffy duck™ 25-02-10 10:11

Quote:

Originally Posted by kimi (Post 3121796)
Ma interesseaza si pe mine un set de angel eyes pentru Pagani Zonda cu facelift...

tre sa imi aduci masina ca nu o sa poti sa le pui :lol::lol::lol:

Bobby_hnt 25-02-10 10:14

Re: Diverse Curse Drag

Sa inteleg k ati vrea sa aveti langa pista un garaj sau ceva de genul asta unde fiecare sa mai umble la masina si o pompa de benzina?!Altceva ce ati mai dori sa fie???Multumesc!

Lucian_GXZ 25-02-10 10:33

:) Orice altceva e binevenit! incepand cu shawormerii si terminand cu cafenele, magazine de tunig. Noua ne e suficienta dAoar pista!
Probabil la sfarsit o sa aud: Gaby Jugaru sunt de la Radio 21 - a fost o farsa! :)))

ghiszmo 25-02-10 10:40

ms ms mult baieti!mai am de facut asigurarea, talonul si apoi mai trebuie sa mesteresc la partea tehnica, si apoi trebuie sa ma apuc de exterior si am ceva planuri si pentru el!:D hai ca usor usor cresc si eu, va multumesc ca m-ati primit cand nu prea aveam cu ce sa ma prezint in comunitatea voastra decat cu pasiunea pentru acest domeniu, pentru faptul ca ati avut rabdare si m-ati inteles iar acum chiar vreau sa fac si eu ceva frumos si sa nu va dezamagesc!va multumesc pentru increderea acordata!bafta si va pupa Jean!:D

Bobby_hnt 25-02-10 10:56

Daca toate vor decurge asa cum ne dorim visul nostru si al multora va deveni realitate.Si nu ,nu sunt jugaru si nici FARSA NU ESTE!!!:D

kimi 25-02-10 10:58

Quote:

Originally Posted by Bobby_hnt (Post 3121892)
Si nu ,nu sunt jugaru si nici FARSA NU ESTE!!!:D

Buzduganeeee:lol:

Bobby_hnt 25-02-10 11:11

Poti sa-mi furnizezi mai multe detalii privitoare la DRAG?Ce este bine ce nu este bine!Mersi!Vorbesc foarte serios.Si nu vad farsa unde ar fi.Astea nu sunt glume

Lucian_GXZ 25-02-10 11:43

Quote:

Originally Posted by Bobby_hnt (Post 3121933)
Poti sa-mi furnizezi mai multe detalii privitoare la DRAG?Ce este bine ce nu este bine!Mersi!Vorbesc foarte serios.Si nu vad farsa unde ar fi.Astea nu sunt glume

Nu ne intelege gresit. Au fost N discutii de acest gen pe forum. Foarte multe persoane au inceput si au zis ca fac si dreg. Cel mai departe s-a ajuns printr-o actiune a comunitatii care s-a finalizat printr-o colecta la care au luat parte doritorii. La un momentdat s-a anuntat ca nu se mai strang bani, iar cei ce au dat ii vor primii inapoi deoarece s-a gasit o persoana particulara care urma sa demareze proiectul 402 pe cont propriu. Au urmat cateva luni de suspans in care se vorbea in taina despre "locatie" dar nimeni nu stia si se avea sentimentul ca nu trebuie sa intrebe pentru ca e strict secret dar ca se va realiza, si cand va fi gata vom fi anuntati. Tot in secret... cred ca s-a renuntat... sau lucuruile progreseaza made in romania...sau inversul lui fat frumos. in 7 ani cat la altii intr-un an.
Sper sa mai vad bine si doctorii sa-mi dea voie sa mai conduc cand va fi gata prima pista de 402.

Lucian_GXZ 25-02-10 11:47

Observ ca esti din Bucuresti, haide mai bine sa ne vedem intr-o seara si sa vorbim live. Cred ca e mult mai comod pentru toata lumea decat sa scriem romane pe forum... :rolleyes2
Astept un raspuns. MS

Bobby_hnt 25-02-10 12:59

Quote:

Originally Posted by Lucian_GXZ (Post 3122029)
Observ ca esti din Bucuresti, haide mai bine sa ne vedem intr-o seara si sa vorbim live. Cred ca e mult mai comod pentru toata lumea decat sa scriem romane pe forum... :rolleyes2
Astept un raspuns. MS

Stiu ca e mai bine sa vorbesti cu cineva live,dar iti dai seama cu cata lume ar trebui sa ne intalnim sa vorbim despre acesta idee???Asa aici mai da unu o idee ,altu alta idee sunt mai multe idei,dar daca crezi k e mai bine sa ne intalnim sa vorbim ne intalnim...

All times are GMT +2. The time now is 06:53.

- Copyright 2026 4Tuning