![]() |
Re: Diverse (topic de offtopic)
on-topic: sa-l stapanesti sanatos ghizmo!!!
|
Sa o stapanesti sanatos si spor la modifcari
Daffy,care-i treaba cu niste ANGHEL eyes`uri?cica ai tu asa ceva de vanzare la pret bun /: ) |
am si angel-uri....si mai multe....lasa-mi PM cu ce te intereseaza si iti dau pret
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Re: Diverse Curse Drag
Sa inteleg k ati vrea sa aveti langa pista un garaj sau ceva de genul asta unde fiecare sa mai umble la masina si o pompa de benzina?!Altceva ce ati mai dori sa fie???Multumesc!
|
:) Orice altceva e binevenit! incepand cu shawormerii si terminand cu cafenele, magazine de tunig. Noua ne e suficienta dAoar pista!
Probabil la sfarsit o sa aud: Gaby Jugaru sunt de la Radio 21 - a fost o farsa! :))) |
ms ms mult baieti!mai am de facut asigurarea, talonul si apoi mai trebuie sa mesteresc la partea tehnica, si apoi trebuie sa ma apuc de exterior si am ceva planuri si pentru el!:D hai ca usor usor cresc si eu, va multumesc ca m-ati primit cand nu prea aveam cu ce sa ma prezint in comunitatea voastra decat cu pasiunea pentru acest domeniu, pentru faptul ca ati avut rabdare si m-ati inteles iar acum chiar vreau sa fac si eu ceva frumos si sa nu va dezamagesc!va multumesc pentru increderea acordata!bafta si va pupa Jean!:D
|
Daca toate vor decurge asa cum ne dorim visul nostru si al multora va deveni realitate.Si nu ,nu sunt jugaru si nici FARSA NU ESTE!!!:D
|
Quote:
|
Poti sa-mi furnizezi mai multe detalii privitoare la DRAG?Ce este bine ce nu este bine!Mersi!Vorbesc foarte serios.Si nu vad farsa unde ar fi.Astea nu sunt glume
|
Quote:
Sper sa mai vad bine si doctorii sa-mi dea voie sa mai conduc cand va fi gata prima pista de 402. |
Observ ca esti din Bucuresti, haide mai bine sa ne vedem intr-o seara si sa vorbim live. Cred ca e mult mai comod pentru toata lumea decat sa scriem romane pe forum... :rolleyes2
Astept un raspuns. MS |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:53. |
- Copyright 2026 4Tuning