![]() |
Re: My KYS !!
4 Attachment(s)
nenea Sonny, de ce sa te mint..nu am vb. Efectiv nu am avut timp de taclale. NU este insa timpul trecut...
Intre timp am achizitionat o baterie Rombat Premier 65 Ah, s-au finalizat suportii pentru ceasurile de la suspensie si s-au repozitionat butoanele in noua consola... De luni incepe joaca cu suspensia pentru ultimele setari + altele... |
Pe zi ce trece vii cuu suprize suprize! Bine ca mi-am luat pastila de inima.....Foarte frumos,observ ca se lucreaza foarte intens! Felicitari tie si lu' nenea Matheo!8)
|
Foarte buna ideea cu ceasurile in gurile de aer.Nici pozitia butoanelor nu e rea deloc ! Astept sa vad cum o sa arate cu ele sus si poate pui si o filmare cu joaca la reglaje .Spor !
|
In masura in care lucrurile vor evolua, va voi tine la curent. Intre timp s-a mai finalizat un filmulet - retrospectiva a anului 2011. Sper sa va placa!!
https://www.youtube.com/watch?v=QDl-vS_p6qo |
Quote:
daca as fi in locul tau as dormi cu ea in garaj : ) ) ai stat vreodata sa te gandesti cat ai realizat cu masinuta asta? |
Felicitari tie, felicitari Ghetto !
|
fuarte tare filmul:D si pe toate care le-ati facut bafta in continuare
|
Quote:
|
Se intampla tuning :lol: Bravo KYS-ule, ai o masina foarte frumoasa, toata stima, si multa bafta in continuare 8)
|
Quote:
|
Frumos rau clipul! :shock: Succes in continuare!
|
Nenea nu e drept :)))))))))))...mai taie din ele da'le 'reacuuuu :))
Imi place ce ai facut tu acolo la aerisiirileeee alea doo ! :D Sa vedem finalul lucrarii !;) |
4 Attachment(s)
Am finalizat,dupa lungi eforturi si multe situatii neluate in calcul, portbagajul si s-au dat gaurile ptr furtunele de la ceasurile suspensiei..
Usor usor voi intra in linie dreapta! |
Quote:
|
frumos portbagajul.Abea astept sa vad cum se vede ecranul ala in bord.Nu prea pui poze...ne ti in suspans.poate imi recomanzi si mie pe cine ti-a facut incinta la subwoofer.Bafta in continuare
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:36. |
- Copyright 2026 4Tuning