![]() |
Re: Masinile VOASTRE preparate de noi
1 Attachment(s)
Citroen BX 17RD
>>crystal red rear lights >>shaved wiper >>new exhaust >>shaved logo >>without chrome rear bumper :twisted: |
2 Attachment(s)
Quote:
n-am gasit spoilere si nici macar albul matase, dar le mai caut... [plictiseala mare in pauza de masa...] |
2 Attachment(s)
Quote:
[aceeasi plictiseala crunta din pauza...] |
topart esti criminal :lol:
|
3 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Quote:
street glow nu prea mi-a iesit, ca nu era street, era mai mult griblura. numele dnm e la loc de cinste. in schimb ma oftic rau ca nu am reusit sa fac ...chestii... cum le vroiai tu. PS: ma oameni buni: daca tot vreti sa va lucreze copiii astia ceva, spuneti ma ca vreti aia, ca vreti ailalta. da nu cum spuneti voi, total analfabet: vreau masina umflata, mai sus scria unu ca vrea monstre de tuning, altu scria ca vrea jenti. scrieti ma oameni buni: uite, vreau si eu sa stiu cum ii sta masinii mele cu jante mai mari, ale mele-s pe 11', ma gandeam la un 20'. sau spuneti ca ati vrea o masina cu un kit widebody. sau incercati sa dati de inteles cam ce ati vrea. nu mai spuneti ca vreti un tuning. ca e hilar. si total analfabet. plus ca janta are pluralul jante, nu jenti si nici macar genti. si mai lasati bre atata glow, ca vi se urca la cap ;) |
asta e de-a dreptul mortala :lol: :lol: ... trebuia sa ii atasezi si o sfoara sa poti sa o tii, sa nu zboare acu k e umflata :lol: :lol: :lol:
|
i-mi face-ti si mie o semnatura cu loganul asta albastru de aici https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/5499-masinile-voastre-preparate/page-172.html sa fie ca aia cu citroenul BX va rog frumos
ps:multumesc "sandrin" pt jante |
2 Attachment(s)
ti-am facut yo ceva la ea...nu e cine stie ce dar.....:arrow:
|
4 Attachment(s)
ce zice-ti baieti? ese ceva din asinutza mea? ce va taie capu, ceva agresiv si culoarea..aceeasi dak putetzi.ALB+NEGRU
multzam P.S. si la aia visinie ceva pls |
ca sa fiu mai exact, vreau asa: gemuri negre, jante cat mai "aerisite", masina un pik mai joasa, o gura d aerisire p plafon, bad boy look, mask fara semn,faruri clare,praguri, un spoiler fatza agresiv, si nishte guri d aerisire in capota si dak credetzi k se potriveste vr-un eleron.....
putetzi incerca si alte modele/combinatii d alb+negru, k tot nu snt hotarat cum sa o fac, dar aceleasi culori:D merci |
am incercat eu ceva.
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
din greseala im cer scuze,am uitat sa atasez poza.sa mi se stearga celalalt comentariu daca e nevoie.
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:21. |
- Copyright 2026 4Tuning