![]() |
|
Re: Masinile VOASTRE preparate de noi !
mc frumos.
|
imi puteti pune si mie un eleron k idee pe masina mea..ca vreau sa pun unul si nu stiu cum ar da mai bine ..ceva mai butucanos sau ceva mai micut
https://img339.imageshack.us/img339/6...06ajvj1.th.jpg https://img383.imageshack.us/img383/9...05dmno2.th.jpg |
4 Attachment(s)
Un VT si la olcit ? Tot ce se poate face...Multumesc!
|
5 Attachment(s)
salutare....vrea cineva sa imi faca si mie un bad-boy look,capota negru mat,jante negre cu margine argintie,si spoilere.
Multumesc. |
1 Attachment(s)
Quote:
ceva scurt . revin mai pe seara cu alte idei si pentru restul pozelor , dar acum trebuie sa plec la servici |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
inca ceva scurt ... din fata nu am avut ce sa ii fac , pentur ca e prea ciudata lumina in poza aia |
2 Attachment(s)
Quote:
uite aici ... cu toate ca masina ta a mai fost lurata de muuuuuullllteeee ori |
Quote:
|
2 Attachment(s)
salut baieti. as vrea si eu sa ma ajutati: doar sigla as vrea sa fie un negru lucios . multumesc
|
Quote:
am incercat eu ceva , vezi la tine pe thread , ca aici am promis ca nu mai postez |
2 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
Vreau sa ii schimbati emblema sa fie doar grila,si vreau sa o faceti bad boy look,si geamuri fumurii si ce mai vreti voi si cum credeti ca ar arata bine,jantele dak puneti sa le schimbati,si ce mai vreti voi ms mult !
|
3 Attachment(s)
sal baieti am si o rugaminte....modificati`mi si mie masina asta cum va place voua ..:P sal si ms
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:56. |
|
- Copyright 2026 4Tuning