![]() |
Re: E30 - B 65 LAF (rosu)
Quote:
|
Quote:
|
:lol:
Quote:
|
LAFULEEE ce faci maaa...mergeeee treabaaaa maaaa????
-nimeni nu ma mai intrece -ca mi-am pus motor "V doishpe" -sa te fac si de rusine -imi pun si doua turbine -ii dau din a 5-a a-4-a -sa vezi cum se invarte roata -cerculetze drifturi fine -o sa auzi sigur de mine -n-o fac ca-n 2008 -mi-o vopseste unu TZOP -s-a terminat smekeria -reconditionez caroseria -o fac direct de concurs -WINNER RED LAF URS !!!!!!!!! |
Quote:
|
Frate tu chiar ai de gand sa pui v12 biturbo?? super tare frate...la cat o sa decoleze ca vin si eu....:))
|
gigcutzu: lafu cand spune ceva nu glumeste ;) maine daca spune ca pune motor de elicpoter pe urs :)) il pune nu e problema
|
Quote:
|
Sa ti faci alt id acum... lafv12fortza :lol: sau lafv12bi
|
nu e bine cu bi la sfarsit ca lumea care nu stie intelege altceva :))
|
io zic k dk pune v12 o sa fie twin turbo :) bi din cate stiu eu inseamna un turbo mic si unu mai mare, deci no sa se ajunga la astfel de concluzii
|
are dreptate noyz..in general e biturbo pe motoarele cu cilindrii in linie..la V in general e twin turbo(turbinele au aceeasi dimensiune)
|
twin = gemeni
chiar as fi curios sa vad un sistem de genu 4 turbine pe un v12, motoru de veyron cum arata .. poze ceva? |
va multumesc ptr idei:lol:deocamdata am studiat mai in detali si nu prea sunt multumit la ce se poate scoate.cheltuiala si putine rezultate.sunt cam dezamagit sincer azi am stat si lam studiat mai bine este k mot dar nu prea ma atrage acest tip mot.:???:.deci v12 pus in vanzare cu tot cu cutie manuala.urmaresc din nou alt proiect care sa scot ceva performante.deocamdata sunt doar multumit de management pe care mi-lam comandat;)in rest cam dezamagit siincer:rolleyes2
|
pai daca nici v12 nu e bun, ce dracu ii mai pui ma ? =))
v18? avion direct ? |
| All times are GMT +2. The time now is 21:12. |
- Copyright 2026 4Tuning