![]() |
Re: Pentru pasionaţii de biciclete
si nu vrei cumva sa vinzi semicursiera?:D asa din greseala ?:D
|
Quote:
Nu stiu .. deocamdata sa vad in ce ape ma scald cu banutii .. :) Esti primul pe care il anunt .. |
aratami si niste poze cu ea :)
|
ce ma? oi vrea sa-ti faci fixa:))
|
(!8Y_ )
.. poti sa imi faci tu te rog .. un fel de schita cu un choper simplu .. vreau sa pastrez spatele de la montain bike si suspensia .. ti-as fi foare recunoscator .. poate chiar si furca .. o sa o lungesc si pastrez suspensia .. |
(!8Y_M - daca vorbeai cu mine.. cam da de.. totu a plecat de la un first bike pe care l-am vazut si il vruiam.. dar sa dus dreacu anuntu si nu pot sa dau de ala.. deci fac una.. gen..
|
Deci nu am nicio idee .. spre cum ar trebui sa rate chopperul
|
:?:Baieti aveti idee cat m-ar costa un intinzator Shimano Alvio nou?
|
Quote:
cel mai simplu.. tot e liber azi.. s a inceput si vacantza oricum... arde-o si u pe net... cauta pe google ce-ti trece prin cap... chopper bikes, custom... o sa gasesti si poze.. si site-uri.. fa-ti o idee cam ce vrei si cum vrei... si pe urma discutam despre munca lungimi si alte chestii:P Quote:
Quote:
vezi ca mai e o versiune de 105 lei conceput pt 9 viteze.. cu patina dubla.. bla bla bla... asta in cazul in care ai mai multe pinioane |
Mersii frumos (!8Y_M) ! Am decat 8 pinioane :)
|
(!8Y_M - am gasit o bicicleta la un om de aici din oras.. aolo si o breau grav !
http://www.dirtbike.ro/bazar/bicicle...-sprint-133655 8-> ca asta era fb-ul ala de l-am vazut eu numai ca ala era cu albastru . nu cu rosu:) http://imageshack.us/photo/my-images...ure002xn6.jpg/ |
Quote:
ce inaltime ai? mare atentie, ala e cadru de 63cm... |
(!8Y_M - 1.70+ nu stiu cat..
Pai pe ala nu il faceam fixie.. pala ail lasam asa. dar de la el a plecat ideia de cursiera/semicursiera... daca ai model dala si mai e in firea lui , il dai ? |
Quote:
model dala? cursiera sau first? first-ul il am cu suspensie cadru asemanator... proaspat restaurat.. iar cursiera... nu mai e cursiera e in transformare in fixa... oricum ambele momentan se pastreaza:P |
1 Attachment(s)
Salutareee ! Vreau sa ma apuc si eu de bicicleta si inca nu m-am hotarat ce sa fac cu ea . Maine am ultimul examen la mate si pana Sambata stau in stres ca atunci vin rezultatele .. Pe luni sapt viitoare am si eu vacanta .. ce credeti ca as putea face din aceasta bicicleta ? Ma gandeam la chooper .. dar e pentru prima oara cand voi suda ceva si nu stiu cum o sa iasa .. Alte ideii sa o fac mai de munte sau pentru drumuri cat mai denivelate ? Sa se lase foarte tare suspensiile si restul ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:46. |
- Copyright 2026 4Tuning