![]() |
|
Re: Club TICO
Polivalenta, Vineri 15 Oct, 20.00
1. SKR 2. Tank |
Polivalenta, Vineri 15 Oct, 20.00
1. SKR 2. Tank 3. Sebastyan2001 |
Ce rău îmi pare că nu pot veni și eu...
|
in proportie de 90% particip si eu :-)
deci... 4. Vlad |
Salutari baieti,
Postez aici in speranta ca este vreun doritor. Am un Tico,an `97,model SL.. Acum 1 an mi-am cumparat 1 pereche de stopuri spate,model clar. Doresc sa le schimb cu cineva deoarece m-am plictisit de ele,vreau sa redevin retro :D Se prezinta in stare buna si le schimb cu oricine detine deja o perche de stopuri originale pentru Tico. Nu percep/ofer nici-o taxa pentru schimb. Astept mesajele voastre aici sau pe YM : leampardan Stima, Danitos |
1 Attachment(s)
Precizez ca "oferta" este valabila doar pentru Bucuresti.
Atasat gasiti si o poza. |
Salut!Vorbiti serios in legatura cu adunarea sau nu?Ma gandesc sa dau o tura si eu pe acolo...daca nu e greu de ajuns.
|
Quote:
1. SKR 2. Tank 3. Sebastyan2001 4. Fireburn_03 (Vlad) 5. B-99-SAA (Liviu) Mai asteptam doritori.... :rolleyes2 |
Joia se intalnesc acolo si cei din Daewooclub, eu zic sa mergeti joi veti sigur mai multi !
|
ar fi o idee si joi...
|
Hotarati-va repede asupra zilei in care mergem sa stiu daca are timp al doilea strat de grund sa se usuce pe podea, de venit vin 100% si asa vre-o 2 sapt o sa alerg fara interior la masina :)) .
|
mi-e imi e ok si joi si vineri
|
Quote:
sa iti arat lista de la brasov? |
yo tot am fost la brasov pe 14 august :D am facut intrunirea de capu meu singur pe acolo :lol:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:12. |
|
- Copyright 2026 4Tuning