Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Piatra-Neamt (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt.html)
-   -   Cafeneaua nemţenilor de pe 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt/31264-cafeneaua-nemtenilor-4tuning.html)

buddy_lexx 28-06-09 21:41

Re: Cafeneaua nemţenilor de pe 4Tuning

Quote:

Originally Posted by AnDrEiCa (Post 2445404)
Si eu te-am vazut azi d evreo doua ori....o data veneai dinspre Roman...si o data prin darmanesti:D crd ca tu erai ...sau sora ta?

eu eram mai mult ca sigur.. pfoi da am fost prin roman cu niste afaceri..
app mi`am stabilit un record 30 min roman-pn :D

morpheusmaster 28-06-09 21:57

Quote:

Originally Posted by buddy_lexx (Post 2445407)
eu eram mai mult ca sigur.. pfoi da am fost prin roman cu niste afaceri..
app mi`am stabilit un record 30 min roman-pn :D

25 min din polivalenta Piatra Nt in Mol Roman :D :) :P Sa vad cat scot acum cu suspensia noua :P :P Iti zic vineri poate :)

buddy_lexx 28-06-09 22:02

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 2445455)
25 min din polivalenta Piatra Nt in Mol Roman :D :) :P Sa vad cat scot acum cu suspensia noua :P :P Iti zic vineri poate :)

am prins cat de cat liber drumu..dar nu am tras de ea.. si cel din dreapta m`o anuntat... ca ba am plecat la 11 din roman..mai precis la sagna (atunci si`a luat pastila) si la 11:30 eram in piatra in fata blocului

aleks 28-06-09 22:10

Azi am petrecut vreo 3-4 ore prin Piatra, m-am plimbat făra nicio treabă, chiar a fost fain tare, frumos oraş şi multe locuri frumoase...
Să ne īnţelegem, ştiu oraşul, am şi un an de facultate făcută la Piatra, şi destule drumuri, dar să mă plimb aşa lejer n-am mai apucat demult. Frumos :)

AnDrEiCa 28-06-09 22:14

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 2445483)
Azi am petrecut vreo 3-4 ore prin Piatra, m-am plimbat făra nicio treabă, chiar a fost fain tare, frumos oraş şi multe locuri frumoase...
Să ne īnţelegem, ştiu oraşul, am şi un an de facultate făcută la Piatra, şi destule drumuri, dar să mă plimb aşa lejer n-am mai apucat demult. Frumos :)

E frumos orasul,depind esi prin ce zona te-ai plimbat de ai ai mers lejer:P ca sunt locuri pe unde deabia mergi:))

sageata 28-06-09 23:40

Quote:

daca stiam...

buddy_lexx 28-06-09 23:51

Quote:

vorba lui sageata.. "daca stiam..."

trebuia sa dai un semn ceva.. ca sa ne strangem asa intr`o intalnire de duminica ..ne mai cunoastem ,mai discutam una alta :D
data viitoare anunta`ne si pe noi!:D
ps ca sa stii ...unii isi mai fac veacu pe la stadion..teatru...mol..rompetrol... cam astea`s zonele noastre!

Teo MTM 29-06-09 00:26

Piatra Neamt - Roman 25 min, Roman - Iasi 50 min ! Total: 1h 15 min Piatra Neamt Orion - Iasi Pacurari ! Orele 22:45 - 00:00 !

scturoag 29-06-09 04:40

Roman - Iasi = 38 de minute(la secunda) ... nu spun cine .. doar numaru de inmatriculare fost: B 41 CWH ,actual: NT 62 LNC ...

:lol::lol:

Jok3r K10 29-06-09 10:12

Quote:

Originally Posted by scturoag (Post 2446025)
Roman - Iasi = 38 de minute(la secunda) ... nu spun cine .. doar numaru de inmatriculare fost: B 41 CWH ,actual: NT 62 LNC ...

:lol::lol:

Deta Jaguarul lu maicata:lol:

aleks 29-06-09 10:27

Quote:

Originally Posted by buddy_lexx (Post 2445799)
vorba lui sageata.. "daca stiam..."

trebuia sa dai un semn ceva.. ca sa ne strangem asa intr`o intalnire de duminica ..ne mai cunoastem ,mai discutam una alta :D
data viitoare anunta`ne si pe noi!:D
ps ca sa stii ...unii isi mai fac veacu pe la stadion..teatru...mol..rompetrol... cam astea`s zonele noastre!

Păi vin, numai să termin cu licenţa săptămāna asta şi apoi am tot timpul, ne vedem cānd vă strāngeţi voi :)

scturoag 29-06-09 12:21

Quote:

Originally Posted by Jok3r K10 (Post 2446422)
Deta Jaguarul lu maicata:lol:

:lol: ii nebuna frate :lol: eu nu ma urc cu ea in masina cand pleaca la drum lung ...

buddy_lexx 29-06-09 13:42

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 2446476)
Păi vin, numai să termin cu licenţa săptămāna asta şi apoi am tot timpul, ne vedem cānd vă strāngeţi voi :)

oficial..ne strangem toata comunitatea vinerea la ora 19:00 la parcarea stadionului municipal :D

aleks 29-06-09 14:35

Am īnţeles... păi vinerea viitoare, că asta e cu licenţa, sunt īn Iaşi agăţat :)

DarkDevil666 29-06-09 16:46

Quote:

Originally Posted by AnDrEiCa (Post 2443560)
Hai ma e de al nostru...prea repede ati sarit cu gura pe el:)) mai lasati-l sa respire...

Puteam sa jur ca incep unii cu de/ale lor......nu ai ce sa le ceri k normal dak dai un poliş, pui o folie si niste jante, gata ai masina tunata si apoi iti dai cu parerea despre altii....

All times are GMT +2. The time now is 03:31.

- Copyright 2026 4Tuning