![]() |
Re: PROTEST impotriva pretului carburantilor - Discutii Generale
N-ai vrea să citeşti ce e de postat azi ;)
Băieţii deştepţi de la OMV şi Petrom adaugă 7 bani/litru la motorină īncepānd de azi īn toate staţiile OMV şi Petrom, īn timp ce preţul benzinei rămāne neschimbat (4,90 preţ de referinţă, probabil 4,96-5,0 preţ la pompă īn funcţie de staţie). Īnsă faptul că benzina rămāne stabilă de aproape 2 luni īncoace (de la eliminarea celor 3 bani pe litru din taxe) nu e neapărat o victorie. Fiindcă transportul rutier şi feroviar de mărfuri şi lucrările agricole se fac 100% cu motoare Diesel. Deci scumpirile produselor alimentare continuă. Indiferent cāt de avantajat sau dezavantajat este un automobilist de preţul benzinei. Oare campania noastră a fost greşită, ar fi trebuit să fie "Ieftiniţi motorina"? ~Nautilus PS Un mare blogger de la noi a aflat pe pielea, buzunarul şi motorul propriu calitatea carburantului din staţiile OMV şi procentul apei pe care acesta o conţine. :D |
Quote:
prpblema NASPA : am fost in hipermarket ieri sa fac cumparaturi , de obicei cumpar aceleasi chestii dereo clor salamuri lapte ....etc etc ....dar cand am vazut PRETURI am :shock: NUMAI dero care il folosesc eu sa scumpit cu 4 lei , clorul 50 bani , si lista continua |
Sambata am alimentat de la MOL cu benzina de 95, 5.01 ron/L ,astazi am alimentat de la aceiasi statie cu 4.99 ron/L ,probabil ca seful de statie a decis micsorarea,deoarece nu am auzit nimic ca s-ar fi ieftinit .:D
|
Quote:
|
Quote:
Cu respect,Robert |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Unii şefi de staţii Petrom, cu de la ei putere, au decis să reducă preţul final la pompă cu 2-3 bani/litru pentru a atrage clienţi. Dar şi acest preţ final e peste cel de referinţă de pe site-ul Petrom (preţul de referinţă include profitul prognozat al staţiei, care primeşte carburanţii la un preţ decis īn interiorul companiei).
Exemple: Petrom Tudor Vladimirescu (tot timpul a avut preţ cu 3-4 bani/litru mai mic decāt celelalte staţii); Petrom Izvor (preţ cu 2-3 bani mai mic decāt celelalte staţii). După ce se mai potoleşte isteria burselor petrolului (adică după ce se potolesc tulburările de la arabi), ar cam trebui să le mai dăm de ştire că suntem īncă vii. Pānă atunci, eu am la activ, din ultimele 58 de zile, doar vreo 11 cu maşina ;) ~Nautilus |
dupa atata timp de cand nu am mai calcat intr-un petrom azi am fost nevoit sa alimentez de la ei, eram pe drum si mi s-a aprins beculetul de benzina, primul peco a fost petrom:(foarte amabili angajatii, or fi ramas fara clienti:-?
|
Da, se zbat in chinuri benzinariile.
|
Ce fac OMV şi Petrom e mai puţin important, fiindcă oricum nu dau pe la ei.
La Rompetrol şi Lukoil īnsă, angajaţii īncearcă de fiecare dată să te convingă să cumperi ceva pe lāngă carburant, un sandviş, o ciocolată, orice. ~Nautilus |
Quote:
|
De cand cu scumpirile si protestele din ultima vreme,am renuntat sa mai alimentez de la Petrom.Sper sa renunte cat mai multi la compania asta.
|
Aseară, Rompetrol nu pusese īn practică majorarea cu 2 bani/litru la benzină de care se vorbea, Alto 101 era tot 5,72 lei. La Lukoil 95-ul era tot 4,94 şi Ecto 98-ul tot 5,47 lei.
~Nautilus |
| All times are GMT +2. The time now is 01:00. |
- Copyright 2026 4Tuning