![]() |
Re: Club astra bertone
Quote:
|
ce soft ai acum pe masina? ce stagiu?
pt. unul de upgrade iti trebuie soft .. nu merge ok daca e masina stock. eu am in plan acum unul de upgrade .. tot ma streseaza solenoidu stock al turbinei .. |
monteaza boost controlerul ala nu il mai tine la naftalina :)
Fast boy: aveam un bcs dar pt z20let...stiu ca la autonet sau cum le zice, era 170 ron parca. |
Quote:
|
pai si atunci ce faci cu turbina de leh? daca tot iti place stoc mai bine o vinzi ..
|
Mai, deci e simplu: are turbina de OPC pe care vrea sa o puna pe masina si are acum masina stoc. Vrea un BCS pentru turbina de OPC care sa mearga cu softul original al masinii. Se potriveste cel de pe LET sau e nevoie de altul de OPC?
Acuma intelegeti? |
eu am inteles .. dar ziceam ca daca tot vrea stock .. nu isi are rost turbina de leh .. va avea lag cu ea .. o sa aibe boost in ture mai mari .. e altfel turbina aia ..
merge si bcs-ul de LET si cel de pe LEH .. dar cel de LET e varza .. eu zic sa se uite de la bcs de LEH in sus .. ala de LET clacheaza rpd. la presiuni mai mari .. nui place lui asa mult presiunea .. nu zic ca ala de LEH e mult mai rasarit .. dar e diferenta .. |
Quote:
explica-mi si mie, fost posesor de bertone cu turbina aia :) singura diferenta notabila (in afara de materialele folosite la galerie, care sunt mai bune la leh) este geometria palelor turbinei (atentie a turbinei, nu compresorului) suportand si un boost mai ridicat in ture. Compresorul fiind la fel, automat e aceeasi antrenare. in rest dimensiunile sunt perfect aceleasi |
tu nu ai avut niciodata leh-ul pe masina stoc ..
fara soft nimic .. o sa intre mai tarziu turbina .. plus de asta boost-ul o sa fie mai slab in turatii joase .. deabia cand ajunge la turatii mari o sa aibe boost calumea .. mai simplu de explicat .. o sa aibe lag mai mare cu turbina asta atata timp cat sta cu masina stock .. |
Quote:
Am avut pana acum Eagle F1, si in 5 luni de rulat mai mult prin oras, adica vreo 6000 de km pot sa spun k sunt varza, doua dintre ele deja au facut galme, si acum vreau sa vad o diferenta, stiu k nu pot fi comparate k si firma, insa cine stie care o fi diferenta intre rezultate. |
@cretzu - eu unu am fost foarte multumit de Nexen-uri si ca drept dovada tot asa ceva o sa-mi iau
@starter-treaba cu downhill-ul e cat se poate de adevarata si eu personal am inceput sa o apreciez mult mai mult dupa ce am luat niste "trante" mai serioase;pe unde mergeti cu biclele? Apropo vezi ca ti-am lasat PM @Florinike-nu cred ca ti-ar strica o bicicleta ca ai devenit cam "pufos" |
@ Cretzu - eu zic sa incerci un set de Nexen ca si eu am pe masina ( adevarat nu am turbo ) dar sunt ok...merg su 200 cu ele merg si mai incet si se comporta bine...le am din decembrie si inca mai au "parul" ala pe ele daca ma intelegi. Si au facut km crede-ma nu stiu exact dar au facut. Si in curbe stau ok ( asta daca vrei sa iei curbele cu o viteza adaptata la unghiul curbei, ca daca vrei raliu..nu stiu ce sa iti spun. Multa bafta la mesterit pe aici turbine & stuff...ce sa fac...eu nu am :cry:...dar ma fac eu mare :D
|
stop stop ca vb aiurea...
deci nu am de ce sa vand turbina de opc ca trebuie inlocuita asta originala,e pe duca,1 la mana si 2 turbina asta e primul pas,pentru ca apoi vor urma si alte piese schimbate pentru a ajunge la stagiul 3 deci acum cred ca toata lumea a inteles de ce pun turbina de opc,iar bcs ul imi lipseste pt ca turbina a venit fara, masina e stock in momentul de fata dar nu va mai fi |
Daca suntreti interesati am de vanzare niste flanse + rulment amortizor FEBI BILSTEIN pt Astra Bertone Turbo ,
Sunt noi aduse din Germania. Pachetul contine 2 flanse + 2 rulmenti Pret 200ron |
@raul-eu abia am schimbat suspensia si pe mine flanse cu rulmenti de la Lemforder m-au dus sub 200 ron.
@stelian-daca as avea unde sa o tin in casa maine mi-as lua una....:D pufosenia in schimb trebuie sa ramana, ca doar toti bertonistii au asa ceva :lol: @cretzu- eu am Eagle F1 de mai bine de 1 an pe masina si am cam 9000 de km. la 250+HP pot spune ca au destul de buna aderenta si cu siguranta sunt mult mai bune decat Nexen. Nu ma intelege gresit, nu am actiuni la Goodyear dar avand turbo ai probabil momente cand intri intr-o curba mult prea tare si iti fuge curul sau cand iti subvireaza masina din cauza lipsei de aderenta. Nexen sunt doar cauciucuri low budget cu performante medii spre minime. @fastboy- nu as vrea sa te superi dar de la a zice pana la a face, risti cu masina stoc inca un an poate doi pana ajungi la stagiu 3. gandeste-te la ce e mai bine pentru tine acum si eventual la ce anume ai putea face....e pacat sa pui turbina fara un intercooler mare, o evacuare completa, un soft de stagiu cel putin 1... @shorty-cred ca weekendul asta am niste treaba cu tine, ramane sa vorbim maine mai multe ;) |
| All times are GMT +2. The time now is 04:37. |
- Copyright 2026 4Tuning