![]() |
Re: Hai sa ne ajutam...sau nu!
depinde cum esti orientat... oricum e sens unic deci se stie sensul .
cum pot sa vad si eu ce au filmat camerele? |
eu nu inteleg cum poate sa zica politistu sa va judecati daca nu va intelegeti. stiu ca in cazuri de genu asta trebuie sa ia o decizie in functie de cum s-a petrecut accidentu si decide cine e vinovat si cine nu.
|
Daca spun ca e incompetent nu va zic nimic nou. :lol:
Am auzit ca in situatii de genul, cand nu se poate afla exact cine a trecut pe verde/rosu, se imparte vina in mod egal. Acum.... daca se afla cum se poate face rost de inregistrari in caz ca s-a filmat de undeva, se poate demonstra macar ca Pigoo era insotit, iar martorii celuilalt erau inchipuiti. Daca sunt camere puse de politie, lor te adresezi, nu cunosc exact unde. Vezi daca sunt camere la magazinele sau firmele, sau ce sunt pe colt acolo, iar daca sunt ai putea sa-i rogi pe patroni sa te ajute. N-am spus asa de multe de lucruri, dar sper sa te ajute. Succes! Aaa.. te-am mai vazut parcat prin cartier, aici. Arata bine masinutza. Si sistemul se aude incet tare. :lol: |
Niste baieti seriosi care sa comercializeze xenon si sa le si monteze la preturi rezonabile stiti?
|
da, dacă vrei îţi las privat cu numărul de telefon...
|
Quote:
https://forum.4tuning.ro/204-zona-com...on/page-3.html azi am fost la ei ... meseriasi ... recomand cu incredere |
salut baieti,are cineva idee daca de ex pentru un majorat vreau sa cumpar niste artificii carora sa le dau foc la 12 noaptea daca imi trebuie autorizatie ceva si de unde se scoate aceasta autorizatie?precizez ca locatia este la restaurant cismea intre ovidiu si cta.multumesc salut!
|
poti sa apelezi la un pirotehnist autorizat daca vrei artificii "elaborate" sau poti
sa te duci la un magazin de artificii, era un magazin pe bulevardul mamaia, si iti va da vanzatorul toate detaliile, daca ai nevoie de ceva autorizatii pentru cateva artificii simple ps: daca te intereseaza cred ca stiu eu un pirotehnist |
cine stie un loc unde pot sa polishez o bucata capota, ieftin si bun ca la romani! :D ms
|
unde fac si eu o cheie briceag ? mai ieftin :???: :lol:
|
in abator langa librarie e un mosulica care face cheii !!
|
incearca si langa bazarul de la brick, au multe modele si preturi diferite.
|
Vre`un strungar prin Constanta care face flanse adaptoare ?
|
Quote:
|
salut vreau sami montez un compresor electric pe admisie ca sai bage aer fortat...si'a mai facut cineva asa ceva? astept parer, mentionez ca masina este un astra h 1.6 16v.
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:03. |
- Copyright 2026 4Tuning