![]() |
|
Re: Cand au inceput circuitele in Romania?
Ultimele 2 filmulete unde sunt filmate si in ce an?
Super, incercarea de depasire pe ploaie,urmata de o rasucire, iar mai apoi reluarea in forta a cursei. Astea sunt adevaratele curse!!!! |
foarte misto filmele pt cei care nu au trait acele momente si chiar pt noi...ceea ce observ (pt ca eu eram acolo la bataie) ca filmul a fost facut de cineva care urmarea anumiti piloti si care de regula erau primii din coada :)...nu urmareau lupta de caini din fata...ma refer si la celelalte grupe nu numai la Easter...asa ca Vali fara suparare pe vulpoiu' de moshu' nul pacalesti...zi aici in fata marii adunaturi generale ca asa este si la filme, se spune cine a filmat, scenariul si regia, ca sa stim si noi...atentie mare ca Mache Mateescu inca nu avea motorizare de Oltcit...in filmul de la coasta pagina trecuta se vede clar pe el un "mare" motor de Dacia...oricum o buna aducere aminte pt noi a ceea ce a fost si mai mult pe vremea aia se faceau poze, cine facea un film era shmecher...astea erau conditiile impuse de securitate si partid... F.CK THEM ALL !!!...Cu Lada 1300 era Radu Dumitrescu, se vede si Mazilu acolo si multi care din cauza calitatii filmului greu ii poti depista ...iar cursa este la Sf Gheorghe 1985 sau cred ca mai sigur '84:):rolleyes2
|
si legat de aceasta cursa sa mai destindem un pic atmosfera de aici... la start inca nu incepuse ploaia noi stateam la start aliniati pe grile si ne uitam dupa gagigi care erau faine acolo :)...nu stiu ce dracu se intamplase si sa intarziat startul ??? ...navasta unui coleg de club al meu era pe margine si tipa la noi sa ne uitam la semafor sa vedem o gagica de belea....cand neam uitat am vazut tot raul de pe lume ...o nasparlie cracanata si urata ziceai ca era Muma padurii ...si am inchis ochiii...din momentul cand mam uitat la ea miam dat seama ca ceva nu va fi in regula...si nu am iesit decat pe 2,iar Eugen Peteanu a avut accident si sia rupt piciorul :(...sa nu crezi in superstitii ????
|
Las la latitudinea moderatorilor daca sa stearga acest post al meu sau nu, pt ca este incredibil si este dureros ce rapid actioneaza dusmanii...am primit un telefon in urma postului 2674 si am fost acuzat ca eu am iesit vicecampion pt ca la Easter nu a fost concurenta ca la grupa A...de acord cu concurenta dar tin sai atrag politicos atentia dlui gelu ca numarul masinilor a crescut simtitor chiar si in timpul sezonului apareau noi masini si piloti, dar liderii erau aceiasi...asta nuti spune nimic dl gelu? daca tot citesti aici baga degetele in tastatura si lasa invidia ca e rusinos dupa atiti ani sa arunci cu noroi...apropo de declaratia lui Tibi Ciurciu...si pe el la lasat memoria...in 85 am iesit eu vicecampion si el a iesit in '86....Nelutu mai iai un interviu personal ca o sati spuna de '87 :)...cred ca si pe mine ma lasat :)
|
Eugen Peteanu si-a rupt piciorul la Sf Gheorghe in '85, a lovit un semafor parca. In aceeasi etapa Radu Dumitrescu a castigat gr A cu Lada. In rest nu mai tin minte decat ca erau o gramada de gagici bune rau pe acolo :-)
|
Quote:
|
Hallo
intrebarea este de ce oare au fost mai putine eastere decit grupa N sau A? nici la grupa C nu au fost prea multe cu drag T.Gedeon |
Quote:
|
Unde se facea coasta la Sf Ana pe vremuri? De la intersectie spre lac sau de la Balvanyos? In 2011 m-am dat la o etapa de regional inspre lac, mi-a placut tare mult traseul.
|
Quote:
|
:)))))
|
Cornele
se pare ca stai mai bine cu memoria ca mine,mai stii toata traseele de atunci anii 82-90 eu incep sa le uit Tibi |
Quote:
|
Buna tinerelule
eu imi amintesc de urmatoarele coaste la care am participat valea domanului Resita episcopia Bihorului magura Buzaului vidraru risnov sf.ana zalau Poiana Brasov? Feleac? si mai departe? |
1 Attachment(s)
Quote:
daca stau sami storc procesoru' as mai gasi cateva unde am mers amandoi : Gutai cupa Maramures Stana de vale Paraul Rece....unde aici nu ai fost Rasnov...unde mai batut cu 3 zecimi...Poiana Brasov este pe partea ailalta e bine ? :peace: si in final sati arat ca am si memorie vizuala uite o poza extrasa de mine din filmul de la Schleitz '86 si cu fiecare roman |
| All times are GMT +2. The time now is 04:44. |
|
- Copyright 2026 4Tuning