![]() |
Re: Sibiu, discutii off-topic
Deci , nu am lovit masina acum , in vara am lovit masina din cauza telefonului ... mai bine primesc o amenda de circulatie decat sa o lovesc iarasi ..
Cat despre zapada!! hm... aseara era parcarea alba de chiciura la locul de munca si m-am invartit vreo jumatate de rezervor ;)) |
misto:))
ce n-as da si eu sa lucrez undeva sami fac niste bani;)) |
Quote:
|
hai cu zapada ... :D
|
mai bine fara zapada ... ca altii au mult de umblat extraurban si la ce bine curata astia drumurile ...:rolleyes2
Mai bine cheta si luat un tun de zapada si pus intr-o parcare :lol: |
eu vreau zapada nu sa ma invart sau alte treburi...eu vreau pt "fun on snow" :D
|
ii buna si pentru invarteli da ee si asa de fun... mai ales la Palti (Arena Platos) la o tura cu placa :D
|
Quote:
|
Iar dormiti toti si eu bantui forumurile? Baieti, unde imi pot gasi bari de peugeot 407 sau 206 2nd hand?
|
vis-a-vis de aeroport , inainte sa incepi sa cobori catre Cristian faci dreapta pe o poteca (se vede din drum parcul de dezmembrari ) acolo au masini la dezmembrat modele mai noi . Nu garantez ca au , dar merita incercat ;)
|
kind, ia-ti permisu` inainte sa iti modifici masina:)) ca poate nu o sa iti placa sa o conduci si o sa vrei altceva...
|
@AdrianSB nu au astia la dezmembrari nimic, am cautat la tot ce era posibil... Parca ar turna acid pe peugeoturi cand se strica.
@Lupalb nu te-ngrijora, nu te panica, imi conduc peugeotul... de cand lumea :))). N-are ce sa nu-mi placa ^^ |
dada SSteFan din XII G ...numa acum am vazut postu..:D
|
@kind: deci esti ilegalista??
Cauta pe okazii, goagal, 4tuning, etc etc |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:58. |
- Copyright 2026 4Tuning