Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Cum sa uiti persoana pe care ai iubit-o? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/13732-uiti-persoana-iubit.html)

MihaiS 02-02-10 15:04

Re: Cum sa uiti persoana pe care ai iubit-o?

De uitat e greu. probabil este lucru pe care iti doresti sa-l faci si nu reusesti. mereu va fi un amanunt cat de mic care te va face sa-ti aduci aminte de ea. o sa ai o tresarire, un mic curent iti strabate trupul, imima iti va bate mai tare, iti vor tremura mainile apoi revi la starea initiala. mi-a timis azi mesaj. cand am fazut expeditorul am tresarit. oare vroia sa-si ceara scuze? oare si-a dat seama c a gresit? oare ma vrea inapoi? nu isi adusese aminte de o datorie mai veche si-mi cerea sa i-o inapoiez... asta e problema. cad ceri sa iti spuna ce-ai facut pt ea se va gandi, si va gandi, si va gandi... cand ii ceri sa-ti spuna cu ce-ai gresit nu o vei mai putea opri...

73dy 02-02-10 15:14

femeile sunt imposibile...o fosta(mai veche)a mea a recunoscut asta...cert e...din ce mi-a spus ea...ca mai bine sa fi indiferent decat sa-i arati prea mult ca o iubesti:D deci...aici gresim toti

Sasha 03-02-10 09:13

Quote:

Originally Posted by 73dy (Post 3042492)
femeile sunt imposibile...o fosta(mai veche)a mea a recunoscut asta...cert e...din ce mi-a spus ea...ca mai bine sa fi indiferent decat sa-i arati prea mult ca o iubesti:D deci...aici gresim toti

jocul de-a indiferenta... este un joc la nivel "profi", numai in cazul in care stii exact cand si cat sa aplici, atunci e ok. Altfel poti sa te arzi destul de urat.

MihaiS 03-02-10 09:24

Quote:

Originally Posted by Sasha (Post 3045036)
jocul de-a indiferenta... este un joc la nivel "profi", numai in cazul in care stii exact cand si cat sa aplici, atunci e ok. Altfel poti sa te arzi destul de urat.

AMIN!

VladM 03-02-10 13:05

Quote:

Originally Posted by Sasha (Post 3045036)

Stie ea ce spune ca doar e fata :)

Tylic 04-02-10 17:48

Cum sa uiti persoana iubita? Pai daca vrei s-o uiti si reusesti s-o uiti inseamna ca persoana... n-a fost iubita...:) Asta presupune sa iubesti o persoana, sa isi puna amprenta in viata ta si sa nu o mai poti uita niciodata...

73dy 04-02-10 18:39

Quote:

Originally Posted by Tylic (Post 3050605)
Cum sa uiti persoana iubita? Pai daca vrei s-o uiti si reusesti s-o uiti inseamna ca persoana... n-a fost iubita...:) Asta presupune sa iubesti o persoana, sa isi puna amprenta in viata ta si sa nu o mai poti uita niciodata...

pai da:D de uitat e imposibil...dar sa uiti sentimentele care le-ai avut pentru ea e posibil:P:D

cu ajutorul timpului...bineinteles:D

Tylic 04-02-10 19:08

nici asta nu cred k e posibil... poate sa le negi...

73dy 04-02-10 19:09

Quote:

Originally Posted by Tylic (Post 3050933)
nici asta nu cred k e posibil... poate sa le negi...

nu cred ca esti tu in masura sa vorbesti...;) am mai iubit si inainte si stiu despre ce vorbesc

aleks 04-02-10 19:11

Quote:

Originally Posted by 73dy (Post 3050943)
nu cred ca esti tu in masura sa vorbesti...;) am mai iubit si inainte si stiu despre ce vorbesc

De ce ai fi tu în mai mare măsură decât el, în condiţiile în care aveţi aceeaşi vârstă?
Eu vad că amândoi vorbiţi la general, dacă v-aţi referi la cazul vostru particular, atunci dialogul n-ar mai avea sens, dacă v-aţi referi însă la general, amândoi v-aţi putea da cu părerea liniştiţi.

Tylic 04-02-10 19:12

in masura sa vorbesc fata de cine? da' tu esti in masura sa ma contesti pe mine daca sunt in masura sa vorbesc?

73dy 04-02-10 19:14

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 3050954)
De ce ai fi tu în mai mare măsură decât el, în condiţiile în care aveţi aceeaşi vârstă?
Eu vad că amândoi vorbiţi la general, dacă v-aţi referi la cazul vostru particular, atunci dialogul n-ar mai avea sens, dacă v-aţi referi însă la general, amândoi v-aţi putea da cu părerea liniştiţi.

cunosc personajul...datorita lui imi spun eu off ul pe aici...ma rog...sper sa nu-mi sara nimeni in cap acum

Tylic 04-02-10 19:16

nu o lua personal... te rog... k eu n-o iau... si nu cred k postarile mele de pana aqm ti-au adus vreun atac...:( dak ti-au adus, imi cer scuze...

Tylic 04-02-10 19:31

Quote:

Originally Posted by 73dy (Post 3050968)
cunosc personajul...datorita lui imi spun eu off ul pe aici...ma rog...sper sa nu-mi sara nimeni in cap acum

personaj... :-j

Rob3rt 07-02-10 13:41

Quote:

Originally Posted by 73dy (Post 3050809)
pai da:D de uitat e imposibil...dar sa uiti sentimentele care le-ai avut pentru ea e posibil:P:D

cu ajutorul timpului...bineinteles:D

draga tedy imi pare rau ca din toata povestea asta ai spus decat ce ai vrut tu..o cunsoc pe fosta ta..si stiu destul de bine toata povestea si cate iai facut..stiu ca dupa ce v-ati desaprtit i-ai cerut toti banii si toate cadourile inapoi si ca mama ta sunat-o si s-a luat de ea ca vezi doamne nu stiu ce ti-a facut..sincer.nu incerca sa te mai scoti nevinovat...ca nu prea se poate.. nu o iau in brate pe ea..dar..tu ai fost mult mai vinovat decat ea.si cred ca stii destul de bine la ce ma refer voua vi se par normale chestiile astea'?

All times are GMT +2. The time now is 08:31.

- Copyright 2026 4Tuning