![]() |
Re: Cum sa uiti persoana pe care ai iubit-o?
De uitat e greu. probabil este lucru pe care iti doresti sa-l faci si nu reusesti. mereu va fi un amanunt cat de mic care te va face sa-ti aduci aminte de ea. o sa ai o tresarire, un mic curent iti strabate trupul, imima iti va bate mai tare, iti vor tremura mainile apoi revi la starea initiala. mi-a timis azi mesaj. cand am fazut expeditorul am tresarit. oare vroia sa-si ceara scuze? oare si-a dat seama c a gresit? oare ma vrea inapoi? nu isi adusese aminte de o datorie mai veche si-mi cerea sa i-o inapoiez... asta e problema. cad ceri sa iti spuna ce-ai facut pt ea se va gandi, si va gandi, si va gandi... cand ii ceri sa-ti spuna cu ce-ai gresit nu o vei mai putea opri...
|
femeile sunt imposibile...o fosta(mai veche)a mea a recunoscut asta...cert e...din ce mi-a spus ea...ca mai bine sa fi indiferent decat sa-i arati prea mult ca o iubesti:D deci...aici gresim toti
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Stie ea ce spune ca doar e fata :) |
Cum sa uiti persoana iubita? Pai daca vrei s-o uiti si reusesti s-o uiti inseamna ca persoana... n-a fost iubita...:) Asta presupune sa iubesti o persoana, sa isi puna amprenta in viata ta si sa nu o mai poti uita niciodata...
|
Quote:
cu ajutorul timpului...bineinteles:D |
nici asta nu cred k e posibil... poate sa le negi...
|
Quote:
|
Quote:
Eu vad că amândoi vorbiţi la general, dacă v-aţi referi la cazul vostru particular, atunci dialogul n-ar mai avea sens, dacă v-aţi referi însă la general, amândoi v-aţi putea da cu părerea liniştiţi. |
in masura sa vorbesc fata de cine? da' tu esti in masura sa ma contesti pe mine daca sunt in masura sa vorbesc?
|
Quote:
|
nu o lua personal... te rog... k eu n-o iau... si nu cred k postarile mele de pana aqm ti-au adus vreun atac...:( dak ti-au adus, imi cer scuze...
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:31. |
- Copyright 2026 4Tuning