![]() |
|
Re: Chat
nu am la ce sa-l folosesc!!!! e rubrica chat!
Cata hai la bere sa ne facem muci ca apoi sa avem mai mult tupeu sa batem si noi pe careva=))) nu ma mai strese ca e in zadar! |
Quote:
|
[QUOTE=NightRider;867883](atata timp cat voi fi op..)QUOTE]
ba, vezi ca asta nu-i mIRC! op :)) |
incerc sa aplic o anumita chestie, sa va dau VOUA posibilitatea sa hotarati ce noi topicuri sunt necesare si ce nu pe cj...ati observat ca am pus la multe poll..am facut asta ca sa vedem daca prinde la majoritate, si atunci ramane, care nu prind, dispar asa cum au aparut...:). La cel cu spalatoriile a functionat ideea, dar va rog votati, e cea mai buna cale sa va manifestati nemultumirea pt un anumit topic...si daca nu, folositi chat-ul...incercam ideea asta sa vedem daca da rezultate...poate reusim sa ridicam sectiunea cj cumva...sa o scoatem din letargia asta...Toate cele bune, Vlad.
|
cea mai buna modalitate de a judeca un om e dupa rezultate, restul nu e important. Atat am de spus :)
toate cele bune, NightRider |
Re: Accidente
dacia te rog dormi....Doamne nu te opresti odata...1800 de posturi termina ca nici observatorii 4 tuning nu au atatea posturi.....gata !
|
de ce?
pentru ca vroiam sa aflu mai multe detalii despre accidentul de azi? |
Quote:
|
Quote:
|
iara imi dati de lucru ? :)) v-am mutat posturile la chat :P ...toate cele bune, NightRider
|
ma, aveti careva aquasky cu crash berlin si kool keith - movin the hype track? de cateva zile tot caut piesa asta :)
|
Re: Unde spalam masina in Cluj - Spalatorii de calitate
Quote:
|
Quote:
nu fiule masina lu taica-mio... si veneam de fiecare data cu oli nu cu troleu! din banii mei pana la ora actuala doar o bicicleta mi-am luat!DAR A FOST DIN BANII MEI! din cate stiu masina ta ti-ai facut-o pe banii lu maicata;) si daca iti toti bati gura "PUNE SHERU" pe strada si hai sa vedem ce masina tare ai! am scris aici dar oricum se va muta la chat s-au sterge dar sa sti ca asta e raspunsu meu! ps: nu mai comentez pe aceasta tema te astept la start! |
Quote:
Si eu...;) |
stie cineva cam pe unde se situeaza ca pret o turbina de 2.5 TDI originala VW?
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:24. |
|
- Copyright 2026 4Tuning