Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Cluj (https://forum.4tuning.ro/37-cluj.html)
-   -   Chat (https://forum.4tuning.ro/37-cluj/1274-chat.html)

DaNuTzU' 25-04-07 00:25

Re: Chat

nu am la ce sa-l folosesc!!!! e rubrica chat!
Cata hai la bere sa ne facem muci ca apoi sa avem mai mult tupeu sa batem si noi pe careva=)))
nu ma mai strese ca e in zadar!

1300Racing 25-04-07 01:01

Quote:

Originally Posted by tekno (Post 868885)
desi stiu ca nu o sa am un raspuns concret, totusi incerc ca altundeva nu mai stiu unde sa caut:

anvelope 185/60 R13 sau 175/50 R13 (sau ceva dimensiuni apropiate) nu cer ca toate patru sa fie perechi, macar doua cate doua. daca are cineva sau stie unde pot gasi i-l rog sa ma anunte

PS
rog moderatorii sa nu-mi mute postu la bazar ca aici e mai vizualizat!

sa intreb pa la noi la astia cu anvelope poate gasesc?

omv100 25-04-07 11:31

[QUOTE=NightRider;867883](atata timp cat voi fi op..)QUOTE]

ba, vezi ca asta nu-i mIRC! op :))

NightRider 26-04-07 01:53

incerc sa aplic o anumita chestie, sa va dau VOUA posibilitatea sa hotarati ce noi topicuri sunt necesare si ce nu pe cj...ati observat ca am pus la multe poll..am facut asta ca sa vedem daca prinde la majoritate, si atunci ramane, care nu prind, dispar asa cum au aparut...:). La cel cu spalatoriile a functionat ideea, dar va rog votati, e cea mai buna cale sa va manifestati nemultumirea pt un anumit topic...si daca nu, folositi chat-ul...incercam ideea asta sa vedem daca da rezultate...poate reusim sa ridicam sectiunea cj cumva...sa o scoatem din letargia asta...Toate cele bune, Vlad.

NightRider 27-04-07 14:02

cea mai buna modalitate de a judeca un om e dupa rezultate, restul nu e important. Atat am de spus :)

toate cele bune, NightRider

CicioNE 02-05-07 22:58

Re: Accidente

dacia te rog dormi....Doamne nu te opresti odata...1800 de posturi termina ca nici observatorii 4 tuning nu au atatea posturi.....gata !

DACIA-Wrc 02-05-07 23:09

de ce?
pentru ca vroiam sa aflu mai multe detalii despre accidentul de azi?

CJ-86-UHE 02-05-07 23:15

Quote:

Originally Posted by DACIA-Wrc (Post 881620)
de ce?

uita-te la stiri

DaNuTzU' 02-05-07 23:44

Quote:

Originally Posted by DACIA-Wrc (Post 881620)
de ce?

invata ... fa ceva sa ajungi pe la siguranta circulatie sau pe undeva si o sa afli cam de toate accidentele! dar lasa-neeeeeeee lasa-neeeeee

NightRider 03-05-07 12:50

iara imi dati de lucru ? :)) v-am mutat posturile la chat :P ...toate cele bune, NightRider

tekno 06-05-07 12:16

ma, aveti careva aquasky cu crash berlin si kool keith - movin the hype track? de cateva zile tot caut piesa asta :)

CicioNE 09-05-07 15:21

Re: Unde spalam masina in Cluj - Spalatorii de calitate

Quote:

Originally Posted by DaNuTzU' (Post 874605)
te aprob! si eu am incercat la ei de 2 ori prima data am zis ca noh... dar si a doua ora a fost al fel!

a no offence dar care masina ti-ai spalat tu aia cu care veneai la intalnirile csr....adica cu troleul???

DaNuTzU' 09-05-07 16:52

Quote:

Originally Posted by CicioNE (Post 892623)
a no offence dar care masina ti-ai spalat tu aia cu care veneai la intalnirile csr....adica cu troleul???

nu fiule masina lu taica-mio... si veneam de fiecare data cu oli nu cu troleu!
din banii mei pana la ora actuala doar o bicicleta mi-am luat!DAR A FOST DIN BANII MEI! din cate stiu masina ta ti-ai facut-o pe banii lu maicata;)
si daca iti toti bati gura "PUNE SHERU" pe strada si hai sa vedem ce masina tare ai!
am scris aici dar oricum se va muta la chat s-au sterge dar sa sti ca asta e raspunsu meu!

ps: nu mai comentez pe aceasta tema te astept la start!

gangsta 09-05-07 19:59

Quote:

Originally Posted by DaNuTzU' (Post 892761)
ps: nu mai comentez pe aceasta tema te astept la start!

Si eu...;)

NightRider 09-05-07 20:05

stie cineva cam pe unde se situeaza ca pret o turbina de 2.5 TDI originala VW?

All times are GMT +2. The time now is 06:24.

- Copyright 2026 4Tuning