![]() |
Re: Dacia Sport No.281 '84 (cu planuri pe termen lung)
Nu stiam eu de ce nu s-a mai incins topicul pe aici, a venit Mos Craciun cu banda termoizolanta a scazut temperatura pe topic.:lol:.Parca aud in zare Caline un sunet : vuffffff......tifffffff..........vuuuff........tii iiiiiiiiiff.:lol:
|
Quote:
|
Poate corigenta.
|
Quote:
|
Imi cer scuze!
|
Fara nici o urma de indoiala ai cel mai frumos exemplar ce am vazut vreodata.
Tot respecul pt dedicare si munca depusa. bafta in continuare! |
ambitios proiect , frumoasa masina. vreau sa te rog frumos daca poti sa dai ceva detalii legate de montajul servo + pompa frana de papuc si rezultate, si daca stii cumva , se poate monta ambreiaj de 180 pe volanta de 200 sau trebuie schimbata volanta sa fie tot de 180? am vrut sa-mi iau chit de ambreiaj ceva calitate de frabrica ( valeo, luk, schneider, sachs) dar nu am gasit decat pe 180, am o dacia 1310 injectie , si aici apare problema cea mare, coroana are un dinte lipsa pentru cititorul de turatie, cum pot sa fac sa trec la 180 si sa nu am probleme nici cu acel cititor, sa iau coroana de la volanta de 200 sa o pun pe o volanta de 180? ai amici care au facut asa ceva? ambreiajul de 180 aftermarket este mult peste cel de 200 calitativ, de 200 am gasit de "uzina" si de srl , si nu se mai fac piesele cum se faceau o data. te rog din suflet ajuta-ma cu un sfat sau cu o idee. multumesc frumos.
|
Dacia Sport No.281 '84 (cu planuri pe termen lung)
3 Attachment(s)
:shock:
|
Incet si sigur ...inca cateva piese la puzzel :D
|
Am si eu i intrebare intrebatoare...:lol:...Pentru ce e maneta din a 3 poza?:D
|
Quote:
|
Quote:
|
Toate masinile de tonaj au asa ceva.
|
Quote:
|
Trebuie sa existe cel putin unul,in masina sau afara nu conteaza,important este sa poata fi actionat atat din masina cat si de afara in caz de accident :)
Se prefera montarea lui in masina,fiindca poti sa-l cuplezi/decuplezi,si se trage un cablu in afara masinii,pe aripa sau sub rama parbrizului,langa care se pune si un semn cu fulger ca sa stie cine de ce trage,fiindca daca pe masina exista si instalatia de stingere,cablul de la aceasta trebuie sa fie langa acesta care intrerupe curentul. Nu prea se pune in afara,fiindca au fost cazuri cand masini care dupa ce poate s-au rasturnat,pilotul l-a actionat,dar masina poate a aterizat pe roti si putea continua proba,insa pilotul sau copilotul trebuie sa se dea jos ca sa-l "armeze" ;) Si da,masinile de tonaj au asa ceva,chiar si aro-urile 244 aveau,am si eu unul dinala vechi,sunt foarte rezistene.Nici asta nu este rau,fiind omp ;) p.s. l-as fi luat pe cel cu mai multe perechi de contacte ,sa nu mai fie nevoie deca de buton de start dupa ce-l cuplezi ;) |
| All times are GMT +2. The time now is 16:34. |
- Copyright 2026 4Tuning