![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
selectii aiurea, culoare ireala, far stanga aiurea facut..bafta in continuare
|
nu-mi place ... e nashpa
|
Quote:
|
E Ms Si Voi Acuma , Nu Ma Laudati Prea Mult Ca Mi Se Urca La Cap
|
Quote:
|
da sa' traiti imi insusesc comentariile =))
|
2 Attachment(s)
....comentarii la dacia mea ...... , si la audi dp pag 472 https://forum.4tuning.ro/attachment.p...8&d=1180983905
|
slectii aiurea , culoare total ireala , :P:P:P
P.S _ glumeam frumoasa solenza tineo tot asha , imi place cum a iesit in fatza |
Quote:
P.S. ce m-am acorit knd am vazut zapada la tn in foto :lol: :lol: ;) |
2 Attachment(s)
una din cele mai simple lucrari alea mele :rolleyes2
|
Quote:
|
nimeni nu mai zice nimik? :(
|
2 Attachment(s)
hai ca ma bag si eu in seama cu cateva "preparate" Fiat BRAVO SHARK PEARLESCENT BLUE EDITON
|
frumos imi place , la fiatu ala culoare ireala...
|
2 Attachment(s)
am facut si io e30`u ala pus la provocari,sper sa va placa :)
stiu ca e o greseala in spate,da` am vrut ulterior sa vad cum arata fara eleron si n`am mai avut chef sa remediez problema :) |
superb..... negru cu jenti aurii :mrgreen:
farurile alea dau bine asha in poza dar nu prea sunt reale :) |
Quote:
|
Quote:
LE .... plus partea de jos la gume ... |
frumos bmw-ul...culoarea chiar imi place cum a iesit, eu nu reusesc deloc sa scot culoarea neagra asa bine...bravo ;)
|
trebuiesc refacute reflexiile cu culorile initiale,cateodata mai tre sa le faci si din minte cum a trebuit sa fac si eu aici,e o treaba fff migaloasa,ms de comment`uri :)
|
1 Attachment(s)
hai ca am mai facut o masina....o alta varianta a fiatului bravo......poate de data asta e mai reushita=)) originialul e cu o pagina in urma..nu l-am mai pus sa nu mai incarc serveru degeaba:lol:
|
meserie...
|
zob.negru ireal.pleoape ireale.plasa pusa urat.de apreciat insa umbra plasei.daca alea se numesc angel eyes...eu ma sinucid.oglinda laterala este de alta culoare:(
|
1 Attachment(s)
facuta cam rapid iar la bacground nu am mai avut ce sa ai fac .....o parere la masina nu la background
|
pragu e aiurea...si cred ac la jante ai cam copiato pe cealalta...puteai si tu sa pul jante normale...arginiti...cred ca si negre ar fi mers..."aerisirea" aia e chiar aiurea pe capota..si in continuare mare grija la selectii ca vad ca tot nu te obisnuiesti..
|
Quote:
am si zis si la selectii nu am rabdare |
daca nu ai rabdare nu faci treaba buna.....io zic sa ai rabdare ca se poate;)
|
pai atunci iti recomand sa te lasi de sportul asta dak nu ai rabdare nu reusesti nmk
|
mai usor cu off-topicul
omul lucreaza cum vrea el...e munca lui |
Quote:
daca te-ai mai juca putin la contrast si i-ai pune cateva reflexii ar fi supermisto.oricum,ganditi-va cat de greu e de facut culoarea negru(mi-e doar odat mi-a iesit).poate asa a dorit sa faca oglinzile p.s.nush ce i-ai facutla plasa dar se vad niste dungi urit rau |
intradevar acum observ si eu nijte dungi nasoale la grila aia..nu m-am mai uitat la ea..am luat-o asha cum era am pus-o p mashina si i-am dat cu brushu...si cu oglinzile asha am vrut eu sa fie gri:>
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
sa indraznesc sa mai pun o octy2....imi cer scuze iar ptr plasa aia nenorocita ca are nijte linii nasoale....
Offtopic(care posteaza un pattern d plasa mijto) |
Quote:
ai sanse mari sa ma faci ;) |
2 Attachment(s)
Quote:
ashtept comentariile voastre pro shi contra |
2 Attachment(s)
un Matizutz :)
|
Quote:
|
mashina arata binishor..ai facut-o super agresiva...mijto evazarile de la aripi dar pacat ca puteai sa modelezi spoileru ala mai mult nu doar sa-l lungeshti...si vezi ce faci cu liniile din juru partilor de carbon ca ai unele selectii nasoale p'acolo...a si vezi ca la oglinzi ai dat-o in bara cu incercarea de a pune carbon si p acolo...trebea sa le desaturezi mai intai cred...si sa nu faci asha d transparent layeru..in rest e OK.... :peace:
|
:shock: in legatura cu ursuletzu albastru...tot respectu..2 reproshuri ash avea....ai dat-o in bara cu vopseaua de pe oglinda laterala si ai nijte selectii nasoale la cauciucul dp spate in rest tot respectul...ia culoarea aia albastra dp jante e mortala cu tot cu reflexiile ....tre sa ma invetzi si p mine sa fac asha ceva...poate pui vreun tutorial
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:41. |
|
- Copyright 2026 4Tuning