Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   CAR STYLING (https://forum.4tuning.ro/83-car-styling.html)
-   -   Kitsch tuning sau modificări care ne zgārie retina (https://forum.4tuning.ro/83-car-styling/5696-kitsch-tuning-modificari-zgarie-retina.html)

marian92 06-02-11 18:03

re: Kitsch tuning sau modificări care ne zgārie retina

Quote:

Originally Posted by D3m0N (Post 4058950)
ghici ciuperca ce-i :))))

Mercedes Vito.:-P

CyberCSX 06-02-11 20:08

4 Attachment(s)
Nu stiu daca catastrofa asta a mai fost pusa.
Oricum..... savurati-o :D :D :D :D :D

Gabi 06-02-11 20:24

Quote:

Originally Posted by CyberCSX (Post 4060051)

Prietene, are you for real?

TFK 06-02-11 20:29

Quote:

sper ca erai sarcastic...

aleks 06-02-11 21:39

Priveşte-o pe ansamblu, serios...
E maşină de urcat īn coastă şi de rally, nu de show...
Uite ce mai e īn curtea lor: http://motorsport.senkyr.cz/37-37-c3...x?showsub=true

GabelloU 06-02-11 22:06

Cum sa fie masina aia ''o catastrofa'' :lol:

Cred ca ai gresit topicu`

CyberCSX 06-02-11 22:15

Oameni buni, fara suparare dar si BMW-ul meu M3 GTR model la scara 1:6 (neterminat) arata mai bine.

GabelloU 06-02-11 22:19

Dar ti`a explicat si aleks pt ce e facuta masina asta...si arata foarte bine

Atunci dc nu pui si aici masinile de drift umflate ,strambe ,vopsite in 34555 culori ca doar si alea sunt ''kitsch'' nu?

Yackone 06-02-11 22:19

Quote:

Originally Posted by CyberCSX (Post 4060649)
Oameni buni, fara suparare dar si BMW-ul meu M3 GTR model la scara 1:6 (neterminat) arata mai bine.

La o masina de curse designul este pus pe un plan secund. Primeaza functionalitatea.

donz 06-02-11 22:20

Quote:

:lol::lol::lol: ... te c**i pe tine cu stropi ,

buna treaba cu modificatul titlului masina nu e pe gustul omului. acum topicul se imparte in 2 :

1 KITSCH
2 NU E PE GUSTUL MEU

AnduRace 06-02-11 22:42

@ CyberCSX, cu tot respectul, aveam o impresie oarecum buna despre dumneata. Dar cu postarea asta, ai dat-o de gard. Pai daca asta are un design de tot rahatu, ce spui despre acele Audi Quatro pregatite pentru Grupa B? Sau masinile din grupa B in general, care aveau un design foarte ciudat, dar din punct de vedere al stabilitatii, foarte bine gandit.

Masina aia nu-si are rostul aici, nu este facuta pentru show, este pentru performanta... .

CyberCSX 06-02-11 22:44

Hai ca-m reusit sa-mi pun īn cap toti freaks-ii de BMW :D :D :D

Asa cum apare masina īn poze (felul cum e fotografiata / prezentata), arata ca o jucarie RC prost lucrata.
Ce-i asa de greu de priceput, nu stiu.

Fotografiaza o masina de competitii fara sponzori pe ea īn mijlocul orasului si apare ca un cacat īn poaie. Fotografiaz-o cu sponzori pe ea, pe pista, si e cu totul alt ceva.

aleks 06-02-11 22:46

Corect, dacă nu e omu' de acord cu īncadrarea ta, sigur se īntāmplă pentru că e fan bmw...

CyberCSX 06-02-11 22:48

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 4060776)
Corect, dacă nu e omu' de acord cu īncadrarea ta, sigur se īntāmplă pentru că e fan bmw...

Nu stiu dar banuiesc, tinīnd cont ca Romānia e tara BMW-urilor.

donz 06-02-11 22:50

Quote:

Originally Posted by CyberCSX (Post 4060778)
Nu stiu dar banuiesc, tinīnd cont ca Romānia e tara BMW-urilor.

romania e tara passaturilor si a golfurilor TDI

sa ma ierte fanii vw :)

manu_96xls 06-02-11 23:01

Quote:

Originally Posted by CyberCSX (Post 4060767)
Asa cum apare masina īn poze (felul cum e fotografiata / prezentata), arata ca o jucarie RC prost lucrata.
Ce-i asa de greu de priceput, nu stiu.

Dacă stai să te gāndești, cam ăla e și scopul mașinii, să cāștige curse indiferent de cum arată, la fel ca un RC care se tăvălește pe pistă īn orice poziție numai pentru a cāștiga. Asta īn cazul īn care te-ai referit la adevăratele RC-uri, nu la jucăriile chinezești mătrășite de tuneri.

Quote:

Originally Posted by CyberCSX (Post 4060767)
Fotografiaza o masina de competitii fara sponzori pe ea īn mijlocul orasului si apare ca un cacat īn poaie. Fotografiaz-o cu sponzori pe ea, pe pista, si e cu totul alt ceva.

Aici e topic pentru kitsch tuning, secțiunea de fotografie e undeva mai jos.;)
Ce-o fi atāt de deranjant că n-are stikere pe ea și e īn alt peisaj și nu pe circuit, nu pot īnțelege...

CyberCSX 06-02-11 23:13

Quote:

Originally Posted by manu_96xls (Post 4060826)
Ce-o fi atāt de deranjant că n-are stikere pe ea și e īn alt peisaj și nu pe circuit, nu pot īnțelege...

Pai, nimic dar mi-a facut o impresie proasta la prima vedere si uite asa s-a iscat o discutie fara rost.

kinderu 07-02-11 15:03

5 Attachment(s)
citind ultimile pagini m-am intristat cnd am vazut o capodopera ingineresca si anume bmw alb de coasta luat la rost ....multe alte masini care sunt postate aici nu se incadreaza,maj din ele fiind lucrate cu atentie chiar daca designul lasa de dorit .ce inteleg eu prin kitch: o masina ca asta din poze cu elemente de tuning din vitan vopsite cu spray,prize de aer prin toata capota pe laterale ,ochi de pisica9din aia care am eu pe bicicleta) abtipilduri cu oz racing (si ei au jante din turcia)...chesti care nu isi au rostul pe masina si care sunt incadrate intr-un mod neplacut retinei.pe unele masini merg facute replici sau adaptate unele elemente afra nicio problema atat timp cat se incadreaza in liniile masini .
atasez poza care mi se pare mie un etalon pentru kitch tuning si o lucrare in progres ....sa vedem parerile(celica lambo style)

Sonny™ 07-02-11 15:14

2 Attachment(s)
:arrow::arrow:

trx23 07-02-11 20:51

astra nu e kitsch poate doar evacuare dubla dar in rest e ok parerea mea.

Sonny™ 07-02-11 20:55

Quote:

Originally Posted by trx23 (Post 4063578)
astra nu e kitsch poate doar evacuare dubla dar in rest e ok parerea mea.

nu iti place evacuarea si iti place oribilul acela de eleron...?frate lumea a luato razna...no coment...;)

trx23 07-02-11 21:23

"frate" evacuarea o pui pe masina daca ai si motor pe masura ei nu doar sa arate bine,iar in legatura cu eleronul poate omul si-a cumparat un bodykit si acela era eleronul din acel kit.prin anii 95-2000 cam alea erau eleroanele la moda dar tu nu ai de unde sa stii ca nfs a aparut mai tarziu si nu,nu am luat-o razna.

giubau_v8 07-02-11 21:28

Astra a adoptat un stil din cate vad, dtm, si un eleron putin exagerat nu e chiar ca nuca in perete acolo. Iar in legatura cu evacuarea, de unde stiti voi ce are sub capota masina, dintr-o poza? poate evacuarile alea sunt necesare :rolleyes2

Va rog sa incheiati discutiile inutile si certurile si sa ne limitam la postat imagini cu masini care isi merita locul cu adevarat pe acest topic .

Sonny™ 07-02-11 21:42

Quote:

Originally Posted by trx23 (Post 4063717)
"frate" evacuarea o pui pe masina daca ai si motor pe masura ei nu doar sa arate bine,iar in legatura cu eleronul poate omul si-a cumparat un bodykit si acela era eleronul din acel kit.prin anii 95-2000 cam alea erau eleroanele la moda dar tu nu ai de unde sa stii ca nfs a aparut mai tarziu si nu,nu am luat-o razna.

daca tu asa zici ca nu am de unde sa stiu asa o fi, dar de unde stii tu cand e facuta poza?ca sunt destul de multe masini care si la ora actuala se modifica si se arunca niste body kit.uri si eleroane pe masini de iti e mila sa le privesti, as putea sa stau sa iti aduc argumente pana maine dimineata, dar sincer nu are rost sa imi bat capul;)

dogy_10 07-02-11 21:49

Quote:

Originally Posted by trx23 (Post 4063717)

da cam aia era moda atunci, dar astra aia e aparuta dupa 2000.....

CyberCSX 08-02-11 12:22

5 Attachment(s)
Am avut aici DOUA postinguri ca EXEMPLIFICARE DE REFERINTA, unul cu o Opel Manta B si unul cu un BMW.
Din pacate mi-au fost STERSE (ca de obicei) fara nici un rost. Īn fine.

Ia uitati-va la asta, ca pur si simplu īncep sa-ti lacrimeze ochii daca te uiti mult la poze. E foliata:

Gabi 08-02-11 12:39

Nu e nevoie sa dai exemple de tuning pe care le poate gasi oricine la un simplu search pe Ghttp://static.craiovaforum.ro/images...iley-tits1.gifgle.

CyberCSX 08-02-11 13:33

Quote:

Originally Posted by Gabi (Post 4065125)
Nu e nevoie sa dai exemple de tuning pe care le poate gasi oricine la un simplu search pe Ghttp://static.craiovaforum.ro/images...iley-tits1.gifgle.

Pai daca e asa de simplu, de ce mai exista topicul asta?
Am avut o discutie si vroiam sa arat ca se poate power tuning si fara bodykit-uri. Pt. asta postasem o manta b pe tehnica de corvette cu peste 500 CP care din punct de vedere optic arata ca de serie.
Ce-i asa de rau īn asta ca postingul sa fie sters?

Daca astfel de discutii cu contra-exemple nu sīnt permise, chiar ca-mi pun īntrebarea pt. ce mai īmi pierd timpul pt a scrie ceva?

Gabi 08-02-11 13:46

1 Attachment(s)
Oh, tu, mare expert in ale tuningului, spune-mi si mie, te rog, masina de mai jos e kitsch ?

trx23 08-02-11 14:08

nu este kitsch dar zgarie retina:)

Sonny™ 08-02-11 14:23

Quote:

Originally Posted by trx23 (Post 4065355)
nu este kitsch dar zgarie retina:)

golfu ala nu este kitsch si nici toate masini din categoria ei, daca erai atent stiai ca toate arata cam la fel, sunt masini de curse si nu aspectul este punctul lor forte

madicioco 08-02-11 23:29

eu vad ca deja s-a cam luat o razna pe aici daca ati inceput sa puneti la kitch o masina ca bmw-ul din paginile anterioare sau sa spuneti ca golful e si ala kitch :???:

du0n 08-02-11 23:45

Dar nu a zis nimeni ca acel golf este kitsch.Cititi pe dos cumva?
S-a spus doar ca aspectul nu este punctul lui forte,scopul lui fiind altul.

Sonny™ 11-02-11 17:59

2 Attachment(s)
:arrow::arrow:

johnsonxxl 11-02-11 22:42

a vazut omu' fast & furious si a vrut si el ca masina lui sa semene cu skiline-u' din spate..ca din fata e batman batman :))):)))

seru 11-02-11 23:06

O fi vreu'n Corvette? :shock:

CyberCSX 12-02-11 01:32

Quote:

Originally Posted by seru (Post 4076336)
O fi vreu'n Corvette? :shock:

Da. Corvete mioritic cu stopuri de buceaga :D :D :D

Sonny™ 12-02-11 01:38

Quote:

Originally Posted by johnsonxxl (Post 4076282)
a vazut omu' fast & furious si a vrut si el ca masina lui sa semene cu skiline-u' din spate..ca din fata e batman batman :))):)))

mioritic frate...;)

donz 12-02-11 10:41

uitati-va cum ii sta roata din fata, in loc sa investeasca in siguranta investeste in frumusete......:twisted::twisted::twisted:

tara nimanui

Sonny™ 12-02-11 11:12

3 Attachment(s)
:arrow:

All times are GMT +2. The time now is 12:31.

- Copyright 2026 4Tuning