![]() |
Re: Totul despre taxa auto pentru maşinile rulate
Quote:
Volanul pe dreapta nu este amintit. |
din cate stiu (dar poate ma insel) ...
masinile cu volan pe dreapta nu pot fi inmatriculate pe RO ... |
Cu siguranta te inseli.Pot fi inmatriculate.Am vazut destul de multe.
|
Am dat la cautari "rovinieta" si primul link gasit a fost acesta. Prin urmare m-ar interesa sa stiu la ce data se introduc acele radare pentru depistarea rovinietelor. Eventual pe ce drumuri se introduc.
|
Posibil sa fie mobile ca in Ungaria. In acest fel le pot muta si intotdeauna vor fi parcate in locuri unde nu poti intoarce, deci nu prea pot fi evitate. Habar nu am cand vor aparea dar e posibil sa se mai amane din cauza costurilor, asta daca nu au fost achitate deja.
|
Quote:
Noi cumpărăm MCV-uri cu radare de ultimă generaţie şi ţara nu are străzi, nu vorbesc de şosele sau autostrăzi pentru că alea sunt subiecte TABU. |
am o intrebare pentru o masina cu motor de 2.2L euro 4 cat ma ajunge taxa de prima inmatriculare ? am intrat pe niste site-uri care calculeaza taxa auto si m-ar ajunge cam 1000 euro dar citisem un articol ca taxa ptr motoarele mai mare de 2000 cmc se tripleaza cum e pana la urma ? va multuemsc anticipat
|
salve , spunetimi si mie va rog pt aceasta masina cat e taxa de inmatriculare http://www.autoscout24.it/Details.aspx?id=182712547? caci diverse calculatoare de pe situri dau diverse raspunsuri la aceeiasi masina si motorizare . nu mai stiu ce sa cred
va multumesc bafta |
Salut la toata lumea .
Am o amica care vrea sa'si inmatriculeze masina, un ford din 1995 cu motor de 2000i . A fost la un intermediar si pe langa taxa de inmatriculare de 1350 mai are de platit in 700 e pe RAR si restul . Am impresia ca o fraiereste tipul , mie mi se pare exagerat sa coste RAR 'ul si numerele atatia bani . Stie cineva cat sunt taxele exact la RAR si restul ce trebuie platite ? Mersi |
Quote:
In aproape 4 ani de Spania nu m-a oprit decat odata la intrare in Spania si atunci eram cu autocarul. Si nici nu am vazut sa opreasca pe nimeni decat daca era ceva control mai sever . Pe unde stau eu sunt destui romani cu masini de RO si tot ii vad ca circula. La anul imi iau si eu masina in Spania sigur . Pana atunci ma mai documentez . Unde ai citit de numerele provizorii in Spania ? Eu aud prima data ! |
La RAR se platesc 420 ron, ceva gen. In nici un caz 700.
|
Deci nu m'ati inteles :D Mersi de raspunsuri
Omul a cerut 700 EURO pentru RAR , asigurare si ce mai e de platit ( nu stiu ce taxe mai sunt )El se ocupa de inmatriculat , ea doar a fost la RAR cu masina . Ce include RAR-ul? Include taxa de numar si talon? |
Quote:
Quote:
|
daca va fi asa , gata cu inmatricularile masinilor aduse de afara , iar preturile masinilor inmatriculate se vor dubla
http://www.antena3.ro/auto/ministeru...nd_107316.html |
Se va tripla numarul masinilor inscrie in bulgaria vrei sa zici. Si statul o va lua in mana. Am deja 2 prieteni cu masini inscrise, atentie, pe Romania care se gandesc serios sa isi treaca masinile pe BG pentru ca ii rup impozitele.
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:17. |
- Copyright 2026 4Tuning