![]() |
Re: My KYS !!
Bun asa, o sa ai racoare la vara :).
|
Salut!
Tin sa te intreb de ceva vreme,nustiu daca ti s-a mai pus aceasta intrebare stiu ca a mai fost o tema dezbatuta ,dar as vrea sa te intreb daca ai omologat anvelopele si cum.Imi cer scuze daca s-a pus intrebarea si nu am cautat eu mai bn.O zi buna :D |
1 Attachment(s)
Inteleg ca-i frig afara, da' hai sa mai dezghetam umpic topicu':D
|
Ce dracu scrie acolo?
|
Joker:peace::lol:
|
clar cel mai frumos logan...singurul defect e acela ca mereu tu gasesti sa ii mai pui ceva sa iasa si mai bine :) felicitari
|
9 Attachment(s)
Salutare tuturor!!!
Astazi am apucat sa dau o fuga pe la garaj si sa incep lucrul la masina. Cu ajutorul lui matheo, am mochetat placajul din portbagaj. Sper ca maine sa termin de finalizat detaliile... ps. Toate elementele din portbagaj sunt puse de forma.. pozne.. |
A iesit foarte bine, ca de obicei.
Keep up the good work! |
Eleganta incinta !
Ce-mi mai place sa vad 'trantita' pe buzele jantelor :) |
masina nu este vopsita si la interior ?
|
ultimele poze interzise cardiacilor
baga mare ca acum vine vara |
Quote:
|
Foarte frumos HOW LOW :))))
Si o melodie pe masura :P https://www.youtube.com/watch?v=ox-lfowevqA |
5 Attachment(s)
Astazi, am mai trecut o tura pe la garaj pentru rezolvarea unor detalii - dupa cateva ore de munca nu le-am rezolvat in totalitate.
- mochetata incinta - mochetat interiorul ( nu profi ) ptr a evita eventualele sunete intre tabla masinii si OSB + suruburile din acesta. - am desfacut din nou placajul ptr a face un artificiu in urma caruia capacul sa vina la nivel cu restul placajului ( era mai sus capacul din cauza randurilor de mocheta ) Pozne ! |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:52. |
- Copyright 2026 4Tuning