![]() |
|
Re: Masinile VOASTRE preparate de noi !
la idei pt interior se baga cineva ?
|
2 Attachment(s)
Bmw_E30dak
|
Quote:
mersi mult...chiar frumos si finut |
2 Attachment(s)
Quote:
|
salutare!
vreau modificari pt un astra f in 4 usi in felul urmator: bara fata sa fie cea de golf 5 normal decupata de la bandouri in jos (nu gti) sub bara prelungirea de edition 30 a golfului 5 bara spate adaugata cea de golf 5 edition 30 praguri rieger cele ca la bmw e 36 vopsea albastru cu 2 dungi albe late de la coltul farului pana la jumatatea capotei,dungile vor fi perlate ca si masina. poze gasiti aici: https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel/108317-masina-mea-astra-ph-24-fla.html astept ideile voastre |
4 Attachment(s)
mai am inca o rugaminte!!! vreau ca jantele astea sa fie puse pe masina, insa nu stiu cum vor arata!!! vreau masina putin coborata , capota neagra (bad boy loock) !!! multumesc...!
|
as vrea si eu sa vad cum arata cu jantele negre daca se poate....:-)http://www.99poze.ro/golf_29889759/ pozele cu masina!
|
1 Attachment(s)
GOLF mk4
|
Ce`mi place badboy lookul asta... Simplu si de efect! ;)
|
1 Attachment(s)
Quote:
imi cer scuze pentru executia lucrarii , dar iar nu imi merge mouse-ul de la laptop , asa ca a trebut sa fac din touchpad selectiile . iar bad-boy-ul nu mi-a iesit de nici o culoare ... sper sa iti placa macar putin , si sa iti faci o idee |
daca vedeti ca nu iasa calumea de ce va mai obositi ........ :rolleyes2
|
Scuze pt offtopic :
Georgian_bz, ai lucrat EXCEPTIONAL la acel CIELO ! Imi place mult calitatea lucrarii, felicitarile mele ;) |
Quote:
si mie imi place cum a iesit.....e cu totul deosebita si o face mult mai agresiva.....mersi mult....10x again... |
3 Attachment(s)
stiu ca nu respect una din reguli (rezolutia) dar poate totusi puteti sa faceti ceva frumos...daca nu, treceti peste...as vrea capota si plafonu negru..proiectoarele negre..si o buza neagra la spoilar.
|
1 Attachment(s)
N-am lucrat niciodata pe o poza asa slaba ca asta :lol: Dar am zis sa ti-o fac, ca altfel nu am cu ce sa argumentez ce vreau sa zic mai jos. :lol:
Eu iti zic sa nu-ti faci capota neagra, iese bad boylook-ul in evidenta mai bine asa cum e acum. Plafonu daca chiar vrei, poti sa ti-l faci, ar da bine, dar capota, nu! :) |
| All times are GMT +2. The time now is 07:15. |
|
- Copyright 2026 4Tuning