![]() |
|
Re: Dacia 1300 la a doua tinerete!!!-BR 98 NIG
sau de SuperNova sau Slz.este mult mai ingust decat acesta....in fine, e bun ca merge.:D
|
Ala de nova are elicea subtire, da iti trebuie cam mult loc pt el. Am avut eu de nova si nu incapea, statea lipit motorasul de bloc.
|
Pacat ma ca nu tiai adus masina...chiar doream sa o vad...live...:( pacat...poate la tuningfever
|
Bogdan, tu aveai jante dunlop pe 4,5 si din intamplare nu mai ai una, sau nu stii pe careva care are de vanzare o janta dunlop sau fergat pe 4,5? Am doar 3.
|
am eu o janta Dunlop care cred ca ii pe 4.5.Lasa un id sau nr de telefon daca doresti sa vorbim.
Felicitari Bogdane pt masina.Abia astept sa o vad live la Brasov cu noile jante. |
Quote:
|
Eu cred ca bogdan nu a fost cu Daciana,ci mai degraba cu Opelu.Dacia care a vazut-o keemo cred ca era accea care seamana cu a lui Bogdan,tot albastra, tot dungi gordini numai ca are jante in 5 spite,si pe proprietar daca nu ma insel ii se zice morocvior.Daca ma insel ,sa ma corectati.
|
4 Attachment(s)
Quote:
Si e adevarat ca mi-au mai zis unii ca "mi-au vazut masina" parcata pe afara..oare sa fie o a treia Gordina albastra:?::???: Cat despre electoventilator e mult mai eficient acesta decat celelalte doua incercate,care in primul rand se loveau de capacul distributiei;) Onyx, nu mai am nici-o janta Dunlop de rezerva..4 au fost:rolleyes2 Poate la Tuningfever va fi prezenta..acum nu era apta sa stea langa RNO:-) Si, pe cand unii s-au intors de la 4TuningDays cu poze,filmari,reviste si amintiri frumoase eu am adaugat si un upgrate mecanic,f important pentru urmatorul pas;)8) |
asta nu e mecanica de pe abg?
|
Quote:
|
bine ca ti-ai gasit gata facute , nu a fost nevoie sa le "impletesti" tu
|
Quote:
|
Quote:
Da Cocot, mi-a dat mesaj vineri noaptea la 01.15 ca e gata treaba iar sambata dimineata ne-am intalnit in Bucuresti:-)..acum jantele sa vina si..intalnirea de pe 9 Mai8) |
cate confuzii face batrana mea :)) a mea era parcata in fata la romexpo nu era nici NIG nici RNO nici WRC era doar DFN :))
bafta bogdane |
rog pe nenea ABG sau pe tine Bogdane sa spuna ce impletitura de planetare e pe acolo.
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:31. |
|
- Copyright 2026 4Tuning