![]() |
|
Re: Club TICO
1 Attachment(s)
Da, traieste :))
I-am schimbat pompa de benzina, curgea grav (din 10 L cred ca pierdeam 1 L). Cum soarele arde pe cer, l-am bagat la umbra sa nu strice vopseaua :lol: |
Quote:
|
Quote:
|
Baietii din Bucuresti (si nu numai), ne bagam si noi cu buburuzele noastre la intalnirea Daewoo la Polivalenta? Joi, ora 20.00.
Face o mica prezenta repede, sa stiu sa nu ma duc singur :D https://forum.4tuning.ro/313-discutii...ml#post3707605 |
Quote:
Quote:
|
SKR si SAA eu am mai fost la acea intalnire in primavara sperand sa gasesc si niste ticolisti pe acolo, dar nu i-am gasit nici macar pe cei cu cielo sau alte masini din gama daewoo, deci daca aveti chef sa veniti maine vin si eu .... dar sa scrieti aici care veniti sigur sa nu ma trezesc iar singur pe acolo :)) .
Facem si o lista ? 1. sebastyan2001 |
Quote:
Vremea sa ne lase, e singura incertitudine! 1. sebastyan2001 2. SKR (0769 919 936) 3. Liviu SAA (0726 890 086) |
Quote:
sapt urmatoare daca e cu cea mai mare placere...(sau chiar in weekendul asta) am stat eu o luna fara permis acum sa risc aiurea cand mai am o zi ar fii aiurea rau :shock: |
Liviu nu poate veni, Vlad nu are masina.
As ramane decat eu si Sebastian, adica foarte putini :D Mai bine stam acasa si ne gandim la o data, o intalnire Club Tico Bucuresti. |
Quote:
|
Quote:
Vineri, 15 Octombrie, ora 20.00, parcarea din spatele salii Polivalente, Bucuresti, astept toti posesorii si pasionatii de Tico interesati de eveniment. |
Quote:
o sa fie 2 maxim 3 iese ca club matiz la brasov:lol: |
Ma multumesc si cu atat :D
|
Eu dupa ce am postat aici am uitat complet de intalnirea de joi, bine ca nu sa mai tinut, propun sa ne facem totusi un obicei si sa ne vedem joi sau chiar vineri (este mai liber vineri) saptamanal.... am fi cam 4 posesori activi, si usor usor cred ca mai strangem cativa....
Cand aveam opel participam la intalnirile lor (joi ora 19 tot la polivalenta), nu eram f multi la inceput dar usor usor ne-am inmultit si nu ne ajungea un careu de parcare la cati eram... |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:49. |
|
- Copyright 2026 4Tuning