![]() |
|
Re: Benzina sau motorina ?
Quote:
Sa ai tu euro cati km am eu numnai cu masina ai avea de facut mult mai bune lucruri si mai distractive decat sa scrii pe forum :-P |
Pe ideea "Viperul consuma cel mai putin ca are motorul cel mai mare" :)
Te-ai gandit sa le predai niste lectii fabricantilor de automobile?? Poti sa incluzi si tema : curbe la 80km/h pe amortizoare sh :D Si bineinteles: bemveul meu e cel mai tare, consum ca al meu nimeni nu are, driftul meu e cel mai mare. Pana la urma tot nu ne-ai lamurit care consuma mai mult in viziunea ta :525i sau 525d? Ca ie tot benve. |
Gixer....
Quote:
Quote:
PS: Gixer, te rog sa raspunzi la intrebarea lui bluey.... toti suntem curiosi :D |
Quote:
|
LE: Deci noi astia care mergem pe asfalt suntem melteni. Nice one! Eu zic sa-ti stergi mucii de la nas si sa te intorci la sapa unde ti-e locul pentru ca , dat fiind limbajul de balta si de om fara pic de bun simt, cam ti-ar sta bine in ipostaza de ziler.
Avea cineva dreptate ca ai mers pe jos si acum ai dat cu botu' de masina si ti se pare avion trocariciul ala de 20 de ani. Si ca sa-ti dai seama ce gandire rudimentara ai , afla ca o masina din 2010 chiar si Kia e mai sigura decat coaja ta de 20 de ani chiar daca " se farama toata". Si asta pentru ca scopul la masinile contemporane ( adica nu ce ai tu un accident ambulant) este sa se deformeze in caz de impact pentru a proteja ocupantii habitaclului. Acum ca mi-ai oferit un motiv sa te compatimesc , iti urez succes la "offroad" cu ragalia ta , pardon supercar cu consum de tico. (care pun pariu ca daca mergi tu cu el il faci sa consume 30 cu siguranta ca doar stim ce-ti poate pielea ;) ). Salutare din lumea reala si asfaltata! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Mersi cavaliere, chiar o sa-i dau masina lu gixer o tura poate scoate consum record la Tico (enorm de mic sau foarte mare, depinde cum vrea el, ca si-asa e zmeu...) |
Quote:
N-am apucat ca tot ma agreseaza diferiti aiuriti: la acelas ristm 525d ia cam 7.5-8 iar 525i cam 10. |
@ GIXER - ce Mobil 1 15W45 ? Sincer nu am vazut niciun ulei 15W45, ori 15W40 ori 15W50. Apoi tu sigur confunzi Mobil cu Mobil1, e mare diferenta, Mobil1 sunt uleiurile de top de la ei dar 15W40/50 nu am vazut sa existe sub forma de Mobil1, deci te-ai ales cu un Mobil (simplu) low cost.
|
Gixer e genu de taran care a plecat in Spania, a muncit 6 ani si si-a inchiriat o rabla de bombeu si acu a venit cu ea in Romania sa se laude ca are bombeu cu consum de skateboard
|
Quote:
|
Quote:
|
Uita-te bine pe bidon si spune-mi daca scrie Mobil 1 sau Mobil simplu, fara 1, si revin-o.
Mobil 1 sunt produsele de top, 5W30 ESP Formula, 0W40 New Life/Protection Formula, 0W40 TurboDiesel, 0W30 Fuel Economy Formula, 10W60 Extended Life, 5W50 Rally Formula. Ce ai luat tu probabil e Super 1000 X1 15W40 care este un ulei low cost, slabut (~15 lei / litru) care este la ani lumina fata de produsele Mobil (si nu numai) de top. |
Deci si 525d consuma mai putin sau cel mult la fel ca 1.6D.
Normal ca doar e motorul mai mare.. Inteleg logica. Si daca e masina mai grea prinde viteza mai mare.Pentru ca are inertie... A dracu fizica asta. |
| All times are GMT +2. The time now is 21:18. |
|
- Copyright 2026 4Tuning