![]() |
|
Re: Cand au inceput circuitele in Romania?
Nea Tibi pana in momentul de fata nu am vazut jante de canada asa late(modifcate) cum le vad in poze,arata f.bine,cred ca au 9-10j.Apropo cum au fost facute si inelle de unde proveneau?
Cornele am tot vazut in poze ca nu se prea foloseau slick-urile pe toate masinile, am vazut anvelope dar sunt curios de care erau?ca nu semanau cu cele traditionale romanesti. |
|
Hallo Dragos
pe Ionel(nelu)Giulea il cunosc foarte bine,tu trebuie sa sti ca si eu am fost timp de 10 ani motociclist din 1971 pina in 1980,dupa ce Werner a inceput cu automobilismul am fost eu antrenorul lo moto, Tu ai dreptate,ultima cursa a mea pe circuit afost 1990 la Resita,in 1991 cred ca afost numai coasta si apoi in acelasi an am plecat in toamna din tara.Daca mai ai intrebari ,daca pot iti raspund cu drag. Hallo Dani la inceput am modificat genti de Dacia dar au fost prea grele.Pe Easterul galben am avut gent din 3 bucati,doua inele presate din tabla de aluminiu si un miez turnat din aluminiu si prelucrat pe strung.Inelele au fost de latime diferite,puteau fi combinate.Totul facut la Resita UCMR. Cu drag Tibi |
Quote:
|
Din ce an este reclama BMW postata mai sus?
|
Cornele,la coasta am folosit si eu slick pe spate si pe fata mixte.Motivele mele au fost ca slickul pe fata a fost intotdeauna prea rece si mia lipsit aderenta,plas ca astfaltul la coasta a fost aproape intotdeuna umed prin padure.Eu mam simtit mai sigur asa.Ceau Tibi
|
Felicitari tuturor celor care intretin acest topic, de doua zile de cand l-am descoperit sunt fascinat (l-am trecut in revista pe tot), inca o data felicitari, tineti-o tot asa.
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
asta am impresia ca e modelul "brasovia". A mers Grigoras pe asa ceva?! hmm...:shock:
|
Quote:
In ceea ce priveste jantele canada era rulata tabla si sudata in mijloc, pot sa fie montate pe Dacia fara flanse si au 9 toli. |
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
1 Attachment(s)
continuarea filmului - 5 -
|
1 Attachment(s)
continuare - 6 -
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:38. |
|
- Copyright 2026 4Tuning