![]() |
Re: Cum sa uiti persoana pe care ai iubit-o?
Quote:
|
N ar trebui sa te complici cu o fata care a stat langa unu care foloseste amenintari de genu " sa moara sa faca te tai ...." pari baiat educat .
|
mersi baieti pt raspunsuri.
@vladM. sincer nu stiu cine e el.stiu doar(si de la ea si din alte surse) ca e in bucuresti(el e din brasov da si-a gasit un loc de munca acolo si mai revine pe aici cand are liber).de batut nu-s adeptu , sunt de parere ca se poate rezolva si prin vb , daca nu...n-are rost sa te cobori la nivelu lui decat daca insista :D.dupa cum spuneam am mai patit sa ma lase una pt fostu , da am lasat-o sa se duca fericita la el si mi-am cautat in alta parte , si de asta mi-e putin "frica" sa-i zic asa ca ma pot "arde" din nou. @DOHC16. adevaru e ca ai dreptate.ea mi-a spun in fata ca stie ca e proasta(chiar a insistat pe cuvantu asta) ca a stat cu el dar dupa aia n-a mai avut ce face ca a iceput cu balariile lui si etc (cu toate ca nu-i prima oara cand aud povesti deastea de adormit copii). ideea e ( si mi-e rusine sa va zic :D) ca a trecut ceva timp de cand n-am mai gasit pe nimeni si nu prea ma impac cu ideea.am mai avut ceva tentative dar cum eu am un noroc fantastic in dragoste am gasit numa fufe "fara cap" si care azi vroiau ceva si maine cu totu alceva.si am mai patit o faza amuzanta pe la inceputu lu decembrie , ca iesisem cu o tipa in oras , dupa cafeluta si tigara si discutia care a avut loc mergem catre masina sa o duc acasa(era si vreo 10 seara , mai frig afara si nu puteam s-o las pe jos..in fine) ne urcam in masina(posed si eu o masina mai din 85 nu stralucita da e buna imi fac treaba) la care aud intrebare din partea ei...da dc n-ai incalzire in scaune?....faza la care sincer m-am blocat si n-am avut nici un raspuns pt ea....sa raiau ca deviez de la subiect...nefiind felu meu de a "sari din floare in floare" caut ceva mai cu capu pe umeri da nu prea gasesc si ma supara chestia asta.de aia ma gandeam daca are rost sa mai incerc si cu "ce e momentam pe stoc" :D PS : ms |
Quote:
Subscriu ideea lui DOHC. Du-te spre alta că nu are rost să-ţi baţi capul de pomană cu toţi gherţoii. Capul sus. Succes! |
Quote:
Astea sunt genu de fete cu care iti faci treaba si le dai drumu mai departe,nu e bine sa ai prin preajma ta o materialista de asta,dar ma rog,asta e doar opinia mea. |
timpul le rezolva pe toate...
pana nu isi face damblaua..nu trece :) |
Quote:
|
Quote:
desi suntem constienti...suferinta tot e:) |
din pacate nu se poate fara...sunt proaspat patit...si e aiurea...
|
Quote:
|
Quote:
|
hahaha tare aia cu incalzirea in scaune :))
trebuia sa-i spui ca ai dar pe bancjeta din spate si ca o simte doar daca sta in genunchi pe bancheta :) sau trebuia sa ii zici ca ai scos-o din scaunele din masina si ai pus-o in scaunul de la birou |
Proaspat parasit... deci hai sa facem un club...
|
=)))) tare asta
|
Offtopic la greu.
Reveniti(-va) la subiect. |
| All times are GMT +2. The time now is 21:15. |
- Copyright 2026 4Tuning