Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Cum sa uiti persoana pe care ai iubit-o? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/13732-uiti-persoana-iubit.html)

VladM 22-01-10 21:40

Re: Cum sa uiti persoana pe care ai iubit-o?

Quote:

Originally Posted by Tzzantaru (Post 3004571)
Buna Seara lume!

am tot citit topicu asta da n-am scris pe el pana acu , dar ca toti ceilalti am ajuns si eu intr-un final sa-mi postez amaru.nu se va incadra in totalitate in topicu asta dar nu am gasit altu mai potrivit(daca nu se incadreaza imi cer scuze).
dupa mai multe relatii cu "fete minunate si cu capu pe umeri" din care : intr-un timp pe cand venise in brasov un fost coleg cu care am facut scoala si am crescut prin cartier am zis sa mergem sa mancam ceva si sa bem o bere dar nu mare mi-a fost surprinderea mergand spre destinatie sa-mi gasesc prietena(aveam 1 an si ceva) pe banca in brate si bot in bot cu altu.am facut un mic "preinfarct" si am avut tendinta de a-i omori pe amandoi, dar dupa cateva luni in care mi-am plans de mila a trecut.alta brusc si subit s-a hotarat intr-o zi ca nu mai are rost relatia :|.una s-a intors la fostu iar alta dupa 2 luni a inceput sa-mi vorbeasca despre nunta si copii(ea 22 , eu 20 anu trecut)am zis pas , am salutat-o din mers si nu mare mi-a fost surprinderea ca dupa mine a gasit pe altu cu care in 2 luni au turnat 1 "taliban" si in 5 luni au facut si nunta(in fine treaba ei).acuma dupa ce mi-am invatat(zic eu) lectia de atatea ori , am intalnit pe cineva cu mici simptome de fost prieten care nu stie ce-i ala NU , e enervant si trece la amenintari(dupa spusele ei) + ca e cam nehotarata si imi mom. de fata nu prea stie ce vrea.am tot vb cateva zile la tel dupa care s-a hotarat sa ma invite la o cafea si neavand nimic de pierdut am acceptat.am fost , ne-am intalnit , am discutat si ne-am baut cafelele , pana aici toate bune si frumoase.azi in schimb vb pe mess si-mi zice ca fostu o tot ameninta ca face si drege..o taie si pe ea si ala cu care iese si tot felu de vitejisme deastea si ca ar fi totusi mai bine sa nu facem nimic ca nu vrea sa-mi faca mie probleme..etc (cred ca multi dintre voi stiu replicile de genu).acum vin si eu cu o rugaminte la voi sa-mi dati un sfat daca aveti placerea :).sa mai incerc odata si sa o caut sa o "vrajesc" putin?sau sa stau in banca mea ca e mai sanatos?

mersi anticipat si sper ca nu v-am zgariat prea tare retina cu ditai postu :D

Pai daca baiatu ala e mai "smecheras" asa eu zic sa stai in banca ta ca sa nu iti faci probleme aiurea,fete mai sunt. Nu are rost sa te bati,sa-ti faci dusmani si alte de astea pentru o fata,ca pana la urma ea poate se intoarce la el si tu ramai cu bataia atat.

KAY_ 22-01-10 21:47

N ar trebui sa te complici cu o fata care a stat langa unu care foloseste amenintari de genu " sa moara sa faca te tai ...." pari baiat educat .

Tzzantaru 22-01-10 22:14

mersi baieti pt raspunsuri.

@vladM. sincer nu stiu cine e el.stiu doar(si de la ea si din alte surse) ca e in bucuresti(el e din brasov da si-a gasit un loc de munca acolo si mai revine pe aici cand are liber).de batut nu-s adeptu , sunt de parere ca se poate rezolva si prin vb , daca nu...n-are rost sa te cobori la nivelu lui decat daca insista :D.dupa cum spuneam am mai patit sa ma lase una pt fostu , da am lasat-o sa se duca fericita la el si mi-am cautat in alta parte , si de asta mi-e putin "frica" sa-i zic asa ca ma pot "arde" din nou.

@DOHC16. adevaru e ca ai dreptate.ea mi-a spun in fata ca stie ca e proasta(chiar a insistat pe cuvantu asta) ca a stat cu el dar dupa aia n-a mai avut ce face ca a iceput cu balariile lui si etc (cu toate ca nu-i prima oara cand aud povesti deastea de adormit copii).

ideea e ( si mi-e rusine sa va zic :D) ca a trecut ceva timp de cand n-am mai gasit pe nimeni si nu prea ma impac cu ideea.am mai avut ceva tentative dar cum eu am un noroc fantastic in dragoste am gasit numa fufe "fara cap" si care azi vroiau ceva si maine cu totu alceva.si am mai patit o faza amuzanta pe la inceputu lu decembrie , ca iesisem cu o tipa in oras , dupa cafeluta si tigara si discutia care a avut loc mergem catre masina sa o duc acasa(era si vreo 10 seara , mai frig afara si nu puteam s-o las pe jos..in fine) ne urcam in masina(posed si eu o masina mai din 85 nu stralucita da e buna imi fac treaba) la care aud intrebare din partea ei...da dc n-ai incalzire in scaune?....faza la care sincer m-am blocat si n-am avut nici un raspuns pt ea....sa raiau ca deviez de la subiect...nefiind felu meu de a "sari din floare in floare" caut ceva mai cu capu pe umeri da nu prea gasesc si ma supara chestia asta.de aia ma gandeam daca are rost sa mai incerc si cu "ce e momentam pe stoc" :D

PS : ms

Gorby 22-01-10 23:16

Quote:

Originally Posted by Tzzantaru (Post 3004690)
la care aud intrebare din partea ei...da dc n-ai incalzire in scaune?....faza la care sincer m-am blocat si n-am avut nici un raspuns pt ea....

Şi nu i-ai zis şi tu: "Păpuşe, īncălzire am īn maşina de mers īn timpul săptămānii, adică un M6/X5/X6/Xgăseaituceva. Asta e doar maşina de sāmbătă seară." :lol: Atunci să fi văzut reacţie...

Subscriu ideea lui DOHC. Du-te spre alta că nu are rost să-ţi baţi capul de pomană cu toţi gherţoii.

Capul sus. Succes!

VladM 23-01-10 13:43

Quote:

mersi baieti pt raspunsuri.

@vladM. sincer nu stiu cine e el.stiu doar(si de la ea si din alte surse) ca e in bucuresti(el e din brasov da si-a gasit un loc de munca acolo si mai revine pe aici cand are liber).de batut nu-s adeptu , sunt de parere ca se poate rezolva si prin vb , daca nu...n-are rost sa te cobori la nivelu lui decat daca insista :D.dupa cum spuneam am mai patit sa ma lase una pt fostu , da am lasat-o sa se duca fericita la el si mi-am cautat in alta parte , si de asta mi-e putin "frica" sa-i zic asa ca ma pot "arde" din nou.

@DOHC16. adevaru e ca ai dreptate.ea mi-a spun in fata ca stie ca e proasta(chiar a insistat pe cuvantu asta) ca a stat cu el dar dupa aia n-a mai avut ce face ca a iceput cu balariile lui si etc (cu toate ca nu-i prima oara cand aud povesti deastea de adormit copii).

ideea e ( si mi-e rusine sa va zic :D) ca a trecut ceva timp de cand n-am mai gasit pe nimeni si nu prea ma impac cu ideea.am mai avut ceva tentative dar cum eu am un noroc fantastic in dragoste am gasit numa fufe "fara cap" si care azi vroiau ceva si maine cu totu alceva.si am mai patit o faza amuzanta pe la inceputu lu decembrie , ca iesisem cu o tipa in oras , dupa cafeluta si tigara si discutia care a avut loc mergem catre masina sa o duc acasa(era si vreo 10 seara , mai frig afara si nu puteam s-o las pe jos..in fine) ne urcam in masina(posed si eu o masina mai din 85 nu stralucita da e buna imi fac treaba) la care aud intrebare din partea ei...da dc n-ai incalzire in scaune?....faza la care sincer m-am blocat si n-am avut nici un raspuns pt ea....sa raiau ca deviez de la subiect...nefiind felu meu de a "sari din floare in floare" caut ceva mai cu capu pe umeri da nu prea gasesc si ma supara chestia asta.de aia ma gandeam daca are rost sa mai incerc si cu "ce e momentam pe stoc" :D

PS : ms

Astea sunt genu de fete cu care iti faci treaba si le dai drumu mai departe,nu e bine sa ai prin preajma ta o materialista de asta,dar ma rog,asta e doar opinia mea.

Babutz 27-01-10 19:45

timpul le rezolva pe toate...
pana nu isi face damblaua..nu trece :)

73dy 27-01-10 19:58

Quote:

Originally Posted by Babutz (Post 3021809)
timpul le rezolva pe toate...
pana nu isi face damblaua..nu trece :)

bine zis...dar pana trece timpu ala...:D e jale

Babutz 27-01-10 20:00

Quote:

Originally Posted by 73dy (Post 3021857)
bine zis...dar pana trece timpu ala...:D e jale

stiu :)))))
desi suntem constienti...suferinta tot e:)

73dy 27-01-10 20:24

din pacate nu se poate fara...sunt proaspat patit...si e aiurea...

iuly_007 28-01-10 20:51

Quote:

aud intrebare din partea ei...da dc n-ai incalzire in scaune?....faza la care sincer m-am blocat si n-am avut nici un raspuns pt ea....

eu as fi intrebat-o daca ea stie de ce a taiat moromete salcamul // sau // i-as fi spus simplu: si moromete a taiat salcamul :D scz de off 8)

Tzzantaru 28-01-10 23:12

Quote:

Originally Posted by iuly_007 (Post 3025737)
eu as fi intrebat-o daca ea stie de ce a taiat moromete salcamul // sau // i-as fi spus simplu: si moromete a taiat salcamul :D scz de off 8)

sincer pe mine pe moment m-a blocat intrebarea :D si dupa aia era prea tarziu ca sa mai aduc subiectu in discutie.

Psycho 01-02-10 22:27

hahaha tare aia cu incalzirea in scaune :))

trebuia sa-i spui ca ai dar pe bancjeta din spate si ca o simte doar daca sta in genunchi pe bancheta :)

sau trebuia sa ii zici ca ai scos-o din scaunele din masina si ai pus-o in scaunul de la birou

MihaiS 02-02-10 08:20

Proaspat parasit... deci hai sa facem un club...

iuly_007 02-02-10 14:04

=)))) tare asta

Mustang 02-02-10 14:28

Offtopic la greu.
Reveniti(-va) la subiect.

All times are GMT +2. The time now is 21:15.

- Copyright 2026 4Tuning