![]() |
Re: Dacia Sport No.281 '84 (cu planuri pe termen lung)
Iarna masina intra la hibernat si intre timp si la modificat?...
Cred ca la vara va fi sentazatie!!Multa bafta |
Dacia Sport No.281 '84 (cu planuri pe termen lung)
Quote:
Pana la vara, tot adun piese pentru noua inima. Mi-ar mai trebuii un bov, intercooler, o aprindere, garnituri, segemeti, cuzineti, ulei, chef de lucru:D |
Ce fel de intercooler vrei? Am eu unu de renault....posibil sa fie de vreo duba ceva. E din ala lunguetz si ingust. Daca te ajuta cu ceva ii faci pret promotional ca pt un adevarat pasionat.
|
Quote:
|
Poti sa-mi spui si de ce nu-i varianta cea mai ok? Atunci sa merg pe Mahle, Goetze sau KS?
|
Quote:
|
Bine Ruffy, o sa trec sa vad cum se prezinta, oricum ce m'a deranjeaza sa zic asa, ar fii amplasarea intercooler'ului, trebuie sa ma gandesc bine inainte sa cumpar ceva.
|
Cel de Logan dCI zic eu ca este cel mai indicat, montat sub bara in locul actual al numarului. La mine asa m-am orientat:-P.
|
Quote:
Cand ai vreme da un telefon si mai simplu ridic capota si vezi cum ii asezat si ce dimensiuni are !! Quote:
Si eu tot dupa unul de Logan ma invart ca vreau sa il montez in fata la radiator - l-as pune pe al meu dar nu imi incape:| |
Cel de mondeo nu stiu daca are ce face cu el. am si eu unul acasa si nu prea ajuta. este gros si are diametre diferite la intrare/iesire, in plus intrarea este cam mica.
|
cuzineti,recomand GLYCO. eu astia ii folosesc la gtt.
am eu intercooler de DCI daca vrei. |
Da, Glyco voi pune cuvineti ;) gasesc eu si intercooleru care imi va face cu ochiu' :-)
|
eu la cuzineti recomand kolbenschmidt dar fiecare a folosit altceva si a mers ...optiunea este a ta.
|
Pe Kolben am mers si eu. I-am desfacut odata si s-au prezentat impecabil. Presiune de ulei constanta si tot tacamul.
|
2 Attachment(s)
Se pare ca Mosu' nu a uitat nici anul asta de sportiva, i-a adus un suport de ceas si o banda termoizolanta :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:14. |
- Copyright 2026 4Tuning