![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
Quote:
|
3 Attachment(s)
Golf mk 1 rally . editia jaf cu motor grav ;)...nu am stat prea mult la finisaj pt ca asa imi plce ..mai cazuta ;)..sa para rea .ce zicetii v*ar place o bmba dasta pe roti ;) mie da :d..astept comentarii
|
o.r.i.b.i.l. 1 buna ....10000 de kko ce faci frate?
|
[QUOTE=Manson;931702]o.r.i.b.i.l. 1 buna ....10000 de kko ce faci frate?[/QUOTE
nush :rolleyes2 |
Quote:
|
dap e nasoala .....:???:
|
1 Attachment(s)
Am facut si eu golful.. hai cu comentarii.. dure.. :twisted:
mari4spd.. ia vezi.. -> |
andrey..a ta nu are acel aspect de...de parca ii cade tabla..ma intelegi? cum sa ma sui intr'o masina asa de hidoasa ca a ta?:D a lui mari in schimb respecta perspectiva cubista a lui gaugain. stopurile care plutesc prin plasa sunt o tusa minimalista. chiar si plasa este extrema, extrem de prost proportionata, imensa. desigur, blurul romanesc este omniprezent. si smudge. si cum mia zis si mie skillzu (mie referitor la niste jante pe care le foloseam in exces) iti zic si eu tie: nu teai saturat de pragurile alea? eu unu da. daca nu iti iese brushu perfectioneazate tata la c/p. mai invata tata si nu ne oripila cu cele 10.000 de lucrari de kko...puneo numai pe aia buna;) nrk si punete pe invatat.
|
mersi :( =))
|
putine modificari.....
|
da.. de acord cu tine.. dar nu mai am rabdare.. si decat sa fac mult si prost ca [nu dau exemple].. mai bine putin si bun.. sau aici e putin si prost? :D
|
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
:rolleyes2 poate de data asta comenteaza cnv si masina mea....
|
ma,voi nu stiti sa faceti minimul da vt si va apucati de pus femei si alte cele....deci sa comentez:jante blury,selecti sub orice critica,plasa fara umbra
|
Quote:
|
vikinga sau nu vikinga e buna rau gagica ..cat despre masina....
|
aha....masina este total aiurea ....si tipa dak nu ma insel este romanca si o cheama viorela ...si sta in ploiesti si face pregatire la romana cu sormea....ontopic......masina e de *** selectii aiurea cum s a mai zis..mult blurry si finisarile lasa de dorit
|
1.gagica nu are reflexie jos.masina are.2. gagica nu are umbra. nici jos nici pe masina. 3. gagica nu are reflexie pe masina. 4. eleronul e ciudat. lama aia e stramba:\ 5.nu va mai bagati la lsd'uri si alte briz briz'uri...nu va ies! restul problemelor au fost acoperite de colegii mei useri;)
edit: manson, nu poate sa ma mediteze si pe mine?:P |
Quote:
|
AOLOOO , mai bn imi bagam un bat in c*r.....mai mult ati comentat gagica...ma rog....ms de com.....
|
pai gagica e mult mai buna decat masina ...:D:D:D:D:D:D: e mai "tunata" :))
|
=))))))) ai ziso Seby...ms:)))
|
cobra...io zic sa lasi impresiile acasa......
|
hai bine ma!!!:evil:
|
2 Attachment(s)
Audi / pareri / sugesti / comentari
|
2 Attachment(s)
o mazda :D
|
Quote:
Quote:
PS: ai grija ce si cum scrii, ca devii foarte enervant ! |
da? ok....am sa tin cont:rolleyes2 :rolleyes2 :rolleyes2
|
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
dupa mult timp si tineti cont sunt in sesiune si nu prea am timp...
|
reme-piesele care le-ai pus pe masina sunt bluryy..jnatele prea luminate . io cam atata vad . sa mai zika si altii ;)
|
2 Attachment(s)
am revenit :D dupa o pauza mai lunga dar no ce sa fac.....probleme peste probleme.cand s-a facut poll-u cu nissanu` asta nu l-am mai terminat si de atunci nu am mai avut acces la calc :) comment :arrow:
|
nu-mi place....:???: :???: :???:
|
da nush cine a zis ca trb sa iti placa tie , mie imi place sau si la altii poate le place nu mai sari u repede cu gura...
|
ba asta....mi-am spus opinia fata de lucrarea lui, ce plm suferiti toti sa aruncati cu pietre in unu....:evil:
|
Quote:
masina:in spate ar fi mers evazata aripa(ai scos roata prea in exterior:-P) si tot in spate este ceva verde nush de la ce :lol: in rest e bene |
Quote:
|
2 Attachment(s)
eee sariti cu gura astept :twisted:
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:26. |
|
- Copyright 2026 4Tuning