![]() |
Re: Diverse discutii
Quote:
|
ce probleme existentiale au unii.
|
Quote:
|
gata subiect incheiat cu basscmd problema e rezolvata a disparut infeerno de la profil
|
S-a rezolvat, cred ca este un subiect incheiat.
|
Quote:
|
Quote:
|
Mercic Lucian!Subiectul pe forum sa incheiat...apreciez
|
nu jakal. nu ai gresit. dar nu de "cuplu" ala era vorba
|
aha.....ok atunci...
|
Quote:
|
Quote:
daca tu crezi ca stii mai bine ca mine .... |
Quote:
|
de acord cu tre
|
Quote:
asa postez si eu, 20 de injuraturi, si dispar...daca moderatoprii muncesc in zadar, sa mi se spuna... PS: nu vreau scandal, cum a mai fost ca de data asta ar putea iasa mai urat, si nu bat apropouri cum s-ar zice...dar chiar asa... ne batem joc? |
spune te rog unde ? :???:
probabil problema a fost solutionata de un alt moderator. |
pe topicul asta nu s-au mai sters posturi de multa vreme !
cum a zis si tng-u ,arata unde e problema , eu sincer nu am observat |
mda..probabil a shters alt moderator k ai nostrii nu mai vad nimic de la o vreme decat niste erori minore pe care vor sa le sanctioneze cu avertismente mai grave asha!! ...pardon ...doar un moderator!!!
|
moderatorul vede toate posturile inclusiv cele sterse si te asigur eu ca nu s-a sters de mult nimic aici ;)
|
atunci uita-te pe alte topicuri k`ti zic eu k o sa gasesti ceva:) ...
|
ce s-a sters s-a sters ca era mult OffTopic ...
si s-a sters, nu s-a sanctionat nimic sau nici nu s-a pus problema unor sanctionari / "avertismente grave". consider ca pana acum am procedat foarte corect, atat eu cat si shantzu.(moderatorii) |
era un post al cuiva in care spunea altcuiva SUCK MY C.....ck. mda, poate alt moderator. mda...nu am acuzat pe nimeni. doar am intrebat.
nu era aici. aici am interabt eu. o sa caut pe unde era...dar sigur nu mai e ca am cautat posturile userului si nu apare. deci clar a disparut. asa stiam si eu ca nu se sterg, s efac invisibile, acum..cum o fi la 4tunign, nu stiu. oricum daca nici ala cu suck my cock nu era de penalizare..atunci pe noi sa ne scuzati... |
aa... da, imi aduc aminte. era o discutie total aiurea pe "Bancuri.." intre Dragos2900 si Platon911.
eu am sters acele 2 replici, erau aruncate la misto, fara tenta de a isca un conflict major. |
Quote:
|
Quote:
tng`ule...ai dat`o pe preferinte....si la bazar pt regulile alea...ia sa te uiti mai bine k nu toate lumea le respecta.....din cate am observat!! eu personal, nu am shtiut!! corect..puteam fi sanctionat pt prima abatere...vai mamika.....pana la urma shtii ceva...dak nu`ti convine ceva comportamentu` meu ..da`mi ban si am incheiat discutia.... |
bah......s-a umflat biscuitii in toata lumea pe toate topicurile?/?????
|
yo am zis ce aveam de zis!! am incheiat discutia sper!!
si diseara iese cineva pe strazi` ? |
prezent........sper
|
jakal data viitoare cand vrei sa iti mai faci loc prin Bucuresti ma chemi pe mine si iti fac eu loc eu imping si tu faci galagie si dai din beculeltele alea albastre,mai punem in fata o bara de metal plina si sa vezi ce loc facem ca si eu ma plictisesc la cozile alea infernale :)))
|
gata frate....te-am vazut in scurt ca te puneam sa te tii dupa mine....dadeam drumul la avarii amandoi si se rezolva....
|
e lasa ca nu are rost sa ma grabesc, pentru tine exista o motivatie nu-i nimica daca ajung cu 10-20 de minute mai tarziu si sigur si cu permisu in buzunar.
|
Quote:
deci trala la club daca ar fii sa o luam ca alte lucruri mai importante nu avem de facut inseamna ca nu ar trebui sa pierdem timpul cu acest forum si sa punem mana si sa facem intalnirile la bibleoteca atat timp cat sunt cluburi si reguli si asa mai departe consider ca ar trebuii cat de cat respectate ca altfel vine cmdtuiter si injura pe vrunu sau eu stiu ce coincidenta se intampla si zice ca e de la inferno sau ma rog o prostie dasta |
Quote:
si eu stiam ca trebuie sa dea accept unul din moderatori si tu ma iei cu faze ''daca tu crezi ca stii mai bine ca mine''' scuza-ma ''miezule''! |
GigiCarbiT si alex2see....mai terminati-va frate cu injuriile aduse asupra nick-ului meu!
ce * * * v-am facut? nick-ul meu este cmdbass nu cmd plm bass sau cmdtuiter! s-a umflat in pene toata lumea!!! vai domne ce greseala mare am facut ! am dat si eu join la inferno ca sunt fan...si ati sarit pe mine repede... |
cei care au un club sub nick pot fi si decat admiratori ? ciudat.
Quote:
|
da bogdane, uite si la mine de exemplu`!! ...barem mie mi`a spus cineva sa dau la NSL !!!
|
Quote:
|
Quote:
|
cmdMEDIE am crezut ca neam inteles pe messenger.... (Unde trebuia sa ne intelegem de la inceput) ce rost are sa imi pomenesti numele iar aici...chiar nu ai simt in tine si vrei sa ne certam asa sa ne vada toata lumea...mai termina sa nu mai generalizam...!!!
|
scuze...de tine nu mai e vorba....:)
au grija altii sa faca misto... |
| All times are GMT +2. The time now is 01:57. |
- Copyright 2026 4Tuning