Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ploiesti (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti.html)
-   -   Diverse discutii - old topic (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti/6904-diverse-discutii-old-topic.html)

bogdan_wrc 23-01-08 08:34

Re: Diverse discutii

Quote:

Originally Posted by jakal (Post 1308674)
cmd-ul si carbit asta....sau gigi kent:D

banuiam ca nu ai vazut. nu, nu de aia era vorba...

tre 23-01-08 08:48

ce probleme existentiale au unii.

alex2see 23-01-08 08:50

Quote:

Originally Posted by tre (Post 1308716)
ce probleme existentiale au unii.

mai detaliat

alex2see 23-01-08 08:54

gata subiect incheiat cu basscmd problema e rezolvata a disparut infeerno de la profil

Lucian_GXZ 23-01-08 08:55

S-a rezolvat, cred ca este un subiect incheiat.

jakal 23-01-08 09:23

Quote:

Originally Posted by Lucian_GXZ (Post 1308729)
S-a rezolvat, cred ca este un subiect incheiat.

bossul si-a spus cuvintul;)...multumim ca ai rezolvat problema si astfel evitam jignirile....

jakal 23-01-08 09:25

Quote:

Originally Posted by bogdan_wrc (Post 1308689)
banuiam ca nu ai vazut. nu, nu de aia era vorba...

atunci lamureste-ma...am gresit cu ceva? daca da scuze....

GiGiCarbiT 23-01-08 09:26

Mercic Lucian!Subiectul pe forum sa incheiat...apreciez

bogdan_wrc 23-01-08 09:39

nu jakal. nu ai gresit. dar nu de "cuplu" ala era vorba

jakal 23-01-08 09:49

aha.....ok atunci...

T@zMania 23-01-08 17:49

Quote:

Originally Posted by alex2see (Post 1308684)
e supara santzu pe mine ca fac dublu dar SCUZAMA

TAZ NU ITI DA NICI UN MODERATOR ACCEPT DACA VREI POTI SA ITI BAGI TOIATE CLUBURILE DE PROFIL PUR SI SIMPLU BIFEZI O CASUTA

pe ''vremea mea'' cand intram pe forum si eram mai tanar asa decurgeau treburile.....ce au trecut anii...merci de informatzie;)

shantzu 23-01-08 19:17

Quote:

Originally Posted by T@zMania (Post 1309705)
pe ''vremea mea'' cand intram pe forum si eram mai tanar asa decurgeau treburile.....ce au trecut anii...merci de informatzie;)

ba trebuie sa iti dea cineva accept la grup ! si eu am functia de a da accept la intr-un grup si cam am idee cum sta treaba
daca tu crezi ca stii mai bine ca mine ....

tre 23-01-08 23:45

Quote:

Originally Posted by alex2see (Post 1308721)
mai detaliat

pai nu te-ai prins din context? ce problema importanta ca a pus unu' la profil member of blabla club...

g_t 24-01-08 01:59

de acord cu tre

bogdan_wrc 24-01-08 11:29

Quote:

Originally Posted by bogdan_wrc (Post 1308629)
sunt si eu curios....s-au scris ieri niste injuraturi pe forum...au disparut? si de ce nu au ramas cu urmari? sau nu vad eu urmarile? deci pana la urma se poate injura daca dispar posturile?

insist si eu in prostia mea. deci am avzut un post cu injuratura direct pe topic. ce masuri s-au luat?

asa postez si eu, 20 de injuraturi, si dispar...daca moderatoprii muncesc in zadar, sa mi se spuna...

PS: nu vreau scandal, cum a mai fost ca de data asta ar putea iasa mai urat, si nu bat apropouri cum s-ar zice...dar chiar asa... ne batem joc?

tng 24-01-08 11:48

spune te rog unde ? :???:
probabil problema a fost solutionata de un alt moderator.

shantzu 24-01-08 12:02

pe topicul asta nu s-au mai sters posturi de multa vreme !
cum a zis si tng-u ,arata unde e problema , eu sincer nu am observat

kraven_4_all 24-01-08 17:32

mda..probabil a shters alt moderator k ai nostrii nu mai vad nimic de la o vreme decat niste erori minore pe care vor sa le sanctioneze cu avertismente mai grave asha!! ...pardon ...doar un moderator!!!

shantzu 24-01-08 17:34

moderatorul vede toate posturile inclusiv cele sterse si te asigur eu ca nu s-a sters de mult nimic aici ;)

kraven_4_all 24-01-08 17:38

atunci uita-te pe alte topicuri k`ti zic eu k o sa gasesti ceva:) ...

tng 24-01-08 17:43

ce s-a sters s-a sters ca era mult OffTopic ...

si s-a sters, nu s-a sanctionat nimic sau nici nu s-a pus problema unor sanctionari / "avertismente grave".

consider ca pana acum am procedat foarte corect, atat eu cat si shantzu.(moderatorii)

bogdan_wrc 24-01-08 17:47

era un post al cuiva in care spunea altcuiva SUCK MY C.....ck. mda, poate alt moderator. mda...nu am acuzat pe nimeni. doar am intrebat.
nu era aici. aici am interabt eu. o sa caut pe unde era...dar sigur nu mai e ca am cautat posturile userului si nu apare. deci clar a disparut. asa stiam si eu ca nu se sterg, s efac invisibile, acum..cum o fi la 4tunign, nu stiu.

oricum daca nici ala cu suck my cock nu era de penalizare..atunci pe noi sa ne scuzati...

tng 24-01-08 17:58

aa... da, imi aduc aminte. era o discutie total aiurea pe "Bancuri.." intre Dragos2900 si Platon911.
eu am sters acele 2 replici, erau aruncate la misto, fara tenta de a isca un conflict major.

jakal 24-01-08 18:02

Quote:

Originally Posted by bogdan_wrc (Post 1312073)
era un post al cuiva in care spunea altcuiva SUCK MY C.....ck. mda, poate alt moderator. mda...nu am acuzat pe nimeni. doar am intrebat.
nu era aici. aici am interabt eu. o sa caut pe unde era...dar sigur nu mai e ca am cautat posturile userului si nu apare. deci clar a disparut. asa stiam si eu ca nu se sterg, s efac invisibile, acum..cum o fi la 4tunign, nu stiu.

oricum daca nici ala cu suck my cock nu era de penalizare..atunci pe noi sa ne scuzati...

da.....acum mi-a picat fisa.....eu credeam ca am zis ceva de tine......

kraven_4_all 24-01-08 18:05

Quote:

Originally Posted by tng (Post 1312062)
ce s-a sters s-a sters ca era mult OffTopic ...

si s-a sters, nu s-a sanctionat nimic sau nici nu s-a pus problema unor sanctionari / "avertismente grave".

consider ca pana acum am procedat foarte corect, atat eu cat si shantzu.(moderatorii)

Offtopic cu injurii si alte alea....deci sa fim seriosi in plm...se ameninta useru pt un amarat de " UP..UP..UP" cu 7 zile ban, si altii kre se injura decat dispar posturile....hai k mie 1 mi`a sarit tzandara!! las`o`n masa de tb ...suntem oameni sau ce?...avem preferinte ..plm...sa nu dam avertisment lu ala k nush ce...da sa`i dam ban lu` alalalt...k e mai nou pe forum ??....

tng`ule...ai dat`o pe preferinte....si la bazar pt regulile alea...ia sa te uiti mai bine k nu toate lumea le respecta.....din cate am observat!!

eu personal, nu am shtiut!! corect..puteam fi sanctionat pt prima abatere...vai mamika.....pana la urma shtii ceva...dak nu`ti convine ceva comportamentu` meu ..da`mi ban si am incheiat discutia....

jakal 24-01-08 18:10

bah......s-a umflat biscuitii in toata lumea pe toate topicurile?/?????

kraven_4_all 24-01-08 18:11

yo am zis ce aveam de zis!! am incheiat discutia sper!!

si diseara iese cineva pe strazi` ?

jakal 24-01-08 18:27

prezent........sper

andrei_hrz 24-01-08 18:31

jakal data viitoare cand vrei sa iti mai faci loc prin Bucuresti ma chemi pe mine si iti fac eu loc eu imping si tu faci galagie si dai din beculeltele alea albastre,mai punem in fata o bara de metal plina si sa vezi ce loc facem ca si eu ma plictisesc la cozile alea infernale :)))

jakal 24-01-08 18:34

gata frate....te-am vazut in scurt ca te puneam sa te tii dupa mine....dadeam drumul la avarii amandoi si se rezolva....

andrei_hrz 24-01-08 18:38

e lasa ca nu are rost sa ma grabesc, pentru tine exista o motivatie nu-i nimica daca ajung cu 10-20 de minute mai tarziu si sigur si cu permisu in buzunar.

alex2see 24-01-08 23:22

Quote:

Originally Posted by tre (Post 1310593)
pai nu te-ai prins din context? ce problema importanta ca a pus unu' la profil member of blabla club...

deci trala la club daca ar fii sa o luam ca alte lucruri mai importante nu avem de facut inseamna ca nu ar trebui sa pierdem timpul cu acest forum si sa punem mana si sa facem intalnirile la bibleoteca

atat timp cat sunt cluburi si reguli si asa mai departe consider ca ar trebuii cat de cat respectate

ca altfel vine cmdtuiter si injura pe vrunu sau eu stiu ce coincidenta se intampla si zice ca e de la inferno sau ma rog o prostie dasta

T@zMania 24-01-08 23:22

Quote:

Originally Posted by shantzu (Post 1309916)
ba trebuie sa iti dea cineva accept la grup ! si eu am functia de a da accept la intr-un grup si cam am idee cum sta treaba
daca tu crezi ca stii mai bine ca mine ....

shantzule te-ai bolanzit frate?eu am spus acelasi lucru ca si tine de ce draq te contrazici cu mine?tziai baut mintzile?
si eu stiam ca trebuie sa dea accept unul din moderatori si tu ma iei cu faze ''daca tu crezi ca stii mai bine ca mine'''
scuza-ma ''miezule''!

cmdbass 24-01-08 23:34

GigiCarbiT si alex2see....mai terminati-va frate cu injuriile aduse asupra nick-ului meu!
ce * * * v-am facut?
nick-ul meu este cmdbass
nu cmd plm bass
sau cmdtuiter!
s-a umflat in pene toata lumea!!!
vai domne ce greseala mare am facut ! am dat si eu join la inferno ca sunt fan...si ati sarit pe mine repede...

bogdan_wrc 25-01-08 07:21

cei care au un club sub nick pot fi si decat admiratori ? ciudat.

Quote:

Originally Posted by tng (Post 1312094)
aa... da, imi aduc aminte. era o discutie total aiurea pe "Bancuri.." intre Dragos2900 si Platon911.
eu am sters acele 2 replici, erau aruncate la misto, fara tenta de a isca un conflict major.

aha. despre asta vorbeam.

kraven_4_all 25-01-08 08:26

da bogdane, uite si la mine de exemplu`!! ...barem mie mi`a spus cineva sa dau la NSL !!!

tre 25-01-08 08:56

Quote:

Originally Posted by alex2see (Post 1312766)
deci trala la club daca ar fii sa o luam ca alte lucruri mai importante nu avem de facut inseamna ca nu ar trebui sa pierdem timpul cu acest forum si sa punem mana si sa facem intalnirile la bibleoteca

pai unii dintre noi, "persoane cunoscute nu spun care", ar putea da o tura, doua pe-acolo. :)

shantzu 25-01-08 13:02

Quote:

Originally Posted by T@zMania (Post 1312767)
shantzule te-ai bolanzit frate?eu am spus acelasi lucru ca si tine de ce draq te contrazici cu mine?tziai baut mintzile?
si eu stiam ca trebuie sa dea accept unul din moderatori si tu ma iei cu faze ''daca tu crezi ca stii mai bine ca mine'''
scuza-ma ''miezule''!

taz nu te contraziceam pe tine ci pe alex2see

GiGiCarbiT 25-01-08 14:31

cmdMEDIE am crezut ca neam inteles pe messenger.... (Unde trebuia sa ne intelegem de la inceput) ce rost are sa imi pomenesti numele iar aici...chiar nu ai simt in tine si vrei sa ne certam asa sa ne vada toata lumea...mai termina sa nu mai generalizam...!!!

cmdbass 25-01-08 16:44

scuze...de tine nu mai e vorba....:)
au grija altii sa faca misto...

All times are GMT +2. The time now is 01:57.

- Copyright 2026 4Tuning